CO2 - plnění lahve / kde naplnit lahev
Nechci kecat ale rozdíl mezi nimi je snad jen o obsahu vody a svářečské nebo hasičské lahve normálně používáme na pivo.
Já si tím nechal plnit i sodastream. Rozdíl v tom CO2 bude minimální nebo žádný, v ceně určitě obrovský. Pokud to není do sodastreamu nebo čepování piva/lima, nemá smysl pořizovat potravinářský.
Potravinářský plyn bych šel asi do Linde, jestli si budeš sytit vodu na piti.
Jinak syceni vody pro rybičky bych volil co2 z Rehas, který je zmíněny v modrem rámečku (viz zmíněna odpověď níže).
Jen doplním: když přijedeš mezi 07:00-08:00 tak ti naplní lahev do 5kg na miste. Jinak do druhého dne.
Pokud se nepletu co tam mají za plyn a jeho použiti. Příště se optám, jestli si z toho mužů udělat sodovku
Viz např. modrý rámeček v záhlaví vlákna...
Dobrý den, můžete mi poradit, kde mi náplní 5kg bombu CO2 potravinářským plynem v Brně?
Starší reakce
Viz modrý rámeček v záhlaví vlákna...
A pokud to tam nedoneseš kolem sedmé ráno, tak to bude až další den. Taky jim občas CO2 dojde a naplní až za pár dní.
Zdravim, chcel by som sa opytat kde v Brne si mozem dat naplnit 2l CO2 flasu. Za odpoved vopred dakujem.
Starší reakce
Zapomněl jsem dopsat jak jsem dopadl. Jde teda naplnit i na počkání přímo v Bruntále, jen je lepší zavolat dopředu. A je to kousek od Billy vedle STK - Perspekta - požární ochrana. Pán chce 50 kč za 2,1 L láhev
V Jihlavě nejrychleji tzn. na počkání naplní v HTB.
www.htb-po.cz
Za 6 KG bombu 190 Kč.
Plní i Sodastream bombičky za 120 Kč.
Jsou ochotní a bez jakýchkoliv problémů.
Starší reakce
Pokud by to bylo v místě bydliště, tak nevadí....
Najdi si servis hasících přístrojů a tam budou plnit. Ale počítej s tím, že to spíš bude do druhýho dne.
Tam jsem se díval. Opava. Někde jsem slyšel že i v Krnově, ale nevím kde....
Mrkni na surpana. Má tam seznam plníren.
Kde v Bruntále, nebo okolí lze naplnit CO2 láhev na počkání?
Starší reakce
Nic nešroubuj ono se to odpaří.
Ahoj,zkoušel jsem těsnost bomby,budíku a redukčního ventilu namočením v kýblu s vodou.Do obou budíků se mi dostala voda (ca. je tam pár kapek vody).Budíky se pomalu začínají mlžit.Odpaří se voda sama z těch budíků,nebo je mám rozebrat.Vradu jsou u každého budíku 2 šroubky.Myslím si když se tam voda dostala,tak by se sama i měla i odpařit z budíků ven. dík za radu
Starší reakce
Ve Zbraslavi u Brna pod STK plní taky.
Ještě jsem zaregistroval na bazošu inzerát o plnění v Brně
U nich Surpan píše, že taky plní do druhýho dne, ale minimálně se můžu zeptat, ty mám opravdu nejblíž.
Prubni Hasko ve Vyškově, ušetříš kousek cesty...
Není v Brně ještě nějaká plnírna, která není na surpanově webu a plní na počkání? Teď radši jezdím do Prostějova, kam přijedu a za pět minut odjíždím s plnou flaškou. Ale nemám to úplně po cestě.
Předem díky za tipy!
Starší reakce
0 05.02.2021 11:13 jirkazvire – CO2 - plnění lahví Praha
Objevil jsem novou provozovnu, kde Vám naplní lahev na počkání a za rozumnou cenu (2 litry/175,-Kč). Jedná se o provozovnu Aquascape, Praha 2, Fričova 2573/2a.
Starší reakce
Zeptej se hasičů, nebo kdo má v Hodoníně na starosti hasící přístroje...
0 04.01.2021 16:12 Saimon1 – Plnění CO2 Hodonínsko
Ahojte, neví někdo prosím, kde naplnit tlakovou láhev CO2 tady na Hodonínsku?
Děkuji
Starší reakce
Starší reakce
Dobrý den je tu někdo v blízkosti Ledeč nad Sázavou? Potřeboval bych někde naplnit láhev na co2 a tam kde to dělali už to nedělají tak potřebuju info kde si ji můžu naplnit
Starší reakce
Ahoj.
Takže to nedopadlo a obrátil jsem se na BOMBICKU. Druhý den byla láhev doma, teď nechám dobublat původní a objednám naplnění s dopravou tam a zpět, DPD si pro to přijede a naplněné zase doveze.
Je to velmi pohodlné a dostupné všem.
Mára
Starší reakce
Ahoj.
Zítra zkusím, dnes mi je doporučovali, ale zavírali v 11. Jinak jsem dnes zkusil cca tři firmy v Novém Boru a nic. Jenom ve firmě s technikou pro hasiče by to šlo, se zasláním do Liberce s předem neurčitou cenou.
Jinak jsem ale našel stránky BOMBICKA, kde mají poměrně pěkné ceny za náplně potravinářského Co2 a super možnost objednat naplnění láhví od 0,5kg, včetně láhví prodávaných u Invitalu, nebo Rataje. Mají produkt plnění Co2 s dopravou tam a zpět, kdy si k Vám pro láhev přijede DPD a za tři dny Vám doveze láhev naplněnou zpět. Platí se až při dodání naplněné láhve!
Když zítra nepochodím v České Lípě, tak vemu u BOMBICKY ještě jednu láhev s Co2 na výměnu a budu to řešit tak, že budu láhve jen točit.
Díky, Mára
To je přesně ta u nádraží Strašnice, o čem jsem psal. Zajímalo mě, jestli je něco tady poblíž, nebo jestli mám jezdit tak daleko a docela draho. Ale kdybych měl jet autem do Čelákovic, tak to naplnění vyjde i za 70 korun dráž než za 220 tady
Nějaký tip na plnění CO2 na Praze 21? Jsem z Újezda nL a potřeboval bych doplnit 2l od Rataje, časem mám pak ještě druhou větší láhev. V modrém rámečku jsou jen nějaké daleko a vygůglil jsem si nějakou firmu u nádraží Strašnice, tak by mě zajímalo něco poblíž
Já mám super zkusenost v Bělotíne. láhev 6kg 8 kg náplní v ní za 600. Samotné plnění 150. Pokud není revize dá se domluvit že pro účely akvaristiky není třeba dělat.
Taky jsem kolem Lípy nic nenašel, jezdím do Albeco do Liberce
Ahoj.
Koukal, nic dostupného jsem nevykoukal. Zkusím Linde, nebo nějakou svářecí dílnu kde mají CO2.
Mára
Do modryho rámečku jsi koukal?
U nás třeba plní firma co prodáva hasičaky...
Ahoj.
Poradí někdo plničku CO2 pro Českou Lípu, Nový Bor?
Děkuji
Starší reakce
Dík za radu. Přes hasiče jsem zjistil, že co2 plní firma pp profi kterou mám cca 100m od baráku.
Starší reakce
Zkus hasiče. U těch plním já.
Nejblíž Třebíč a tam jsou pouze do 15 hodin
Modrý rámeček, tam jsi nic nenašel?
Starší reakce
jak píšeš,je to jako hračka,a,navíc,nevím,jestli by to někdo vůbec riskl,něco takového naplnit a prodat,pokud je to děláno jako jednorázovka...
To já vím
Měl jsem tu láhev na helium v ruce, je to spíš hračka
Ono taky jde o to, kdo by ti jí naplnil. Já když byl naplnit lahev, tak mi pán říkal, že je ještě tak na pár let a ještě dělal tlakovou zkoušku. Tak nevím co by dělal s tímhle
Přidat reakci
[1] ...... 6
Zpět na obsah sekce CO2 • Zobrazeno 9802x