7 • 16 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Obchody » Kamenné » Akvaristika v Brně 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 164x
15.01.06 13:04:32  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMech (-12-11-10-9) – Akvaristika v Brně
Poradil by mi někdo, nějakou kvalitní akvaristickou prodejnu v Brně?
15.01.06 15:17:57  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekRadek (-12-11-10-9) – Akvaristika
jednoznačně SKLOREX! (dvojkou na kuldovu a pak po směru kousek dál a za HIUNDAIEM doleva a rovně rovně rovně(tak 300 metrů)) http://sklorex-akvarium.cz/ . ještě docela slušná je na moraváku exotic ( http://www.exoticbrno.cz )
15.01.06 15:18:48  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekRadek (-12-11-10-9) – Oprava exotic!!!!!
http://www.exoticbrno.com ! omlouvám se za překlep
19.01.06 22:45:55  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekCML (-12-11-10-9) – AKVARISTIKA
Dobrá akvaristika je na ul.Orlí u Maliňáku.
nebo v Hornbachu.
24.01.06 12:40:43  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMech (-12-11-10-9) – Akvaristika v Brně
A má někdo zkušenosti s rybami z OBI?
25.01.06 10:11:34  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekPuf (-12-11-10-9) – Obi a Hornbach
Jen nekupujte ryby v Obi a Hornbachu teda jestli nechcete aby vám vymřel zbytek rybiček. Nemoci tam maj opravdu krásný. A kdyz uz vas tam nějaká ryba natolik uchvátí, doporučiji 4 týdny karanténu.
Jinak myslíž že v Brně je akvaristyk spousta, přesny adresy ale nevím, mrkněte do tel.seznamu.
25.01.06 14:25:48  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek... (-12-11-10-9) – ...
...hlavne nekupovat ryby v OBI, znamej si tam koupil a polovina mu jich vymrela!!!
25.01.06 16:05:54  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekZdenek (-12-11-10-9) – Akvaristika v Brně
chodival jsem i do akvaristik na Lidicke po leve str. smerem z centra jedna z nich naproti autobus. zast. (Šumavská), poblíž městské policie.
14.03.08 18:54:58  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekstanislav (298165449)
Fotka k příspěvku Zdenek napsal: chodival jsem i do akvaristik na Lidicke po leve str. smerem z centra jedna z nich naproti autobus. zast. (Šumavská), poblíž městské policie.

14.03.08 19:57:26  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekukackoR®
Aqualife - Táborská 192, 615 00 Brno
14.03.08 21:25:13  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekprikpa® – Re: ukackoR
Taktéž doporučuju Aqualife,je tam velkej výběr od sladkovodních ryb,mořských ryb,vodních rostlin,techniky,dekorace,krmení a taky něco pro teraristy.Ale jestly bys chtěl ryby,tak spíš chovatele,zrovna jedu k jednomu v úterý do Blanska,ale jsou i v Brně. potlesk palec ahoj
14.03.08 23:06:55 / 14.03.08 23:09:04  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekJiřís®
Jo jo já tam jezdím taky a to jsem ze Zlína Táborská 192, 615 00 Brno palec a nebo sklorex ,ale tam je to drahé jako čert :-O
14.03.08 23:36:10  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekbucliik®
do sklorexu vodím příbuzný jako do zoo-je to fakt nádhera, aqualife musím taky okouknout, taky je to tak krásný_?-děkuji za tip ahoj
14.03.08 23:37:45  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMyšák®
Rozhodně jen ne Obi a Hornbach. SKlorex a Exotic jsou dobré akvaristiky! Můžu jen doporučit. palec
15.03.08 02:05:47 / 15.03.08 02:07:18  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekSid® – Re: bucliik
do sklorexu vodím příbuzný jako do zoo-je to fakt nádhera
SKLOREX... :-O
Jistě nadprůměrná akvaristika, (ceny opomenu), ale i tady se dá najít důvod ke zklamání...
Ve čtvrtek jsem tuto prodejnu navštívil a nevěřil jsem svým očím - nádrž s Hemigrammus rhodostomus plná rybek nakažených hmyzomorkou rybí (Pleistophora hyphessobryconis, "neonková nemoc")! tone
Vzhledem k tomu, že toto onemocnění má velmi pomalý průběh, že se projevuje postupem času stále zřetelnějšími symptomy, a že postižené rybky byly ve značně pokročilém stádiu onemocnění, předpokládám, že ze strany personálu (včetně majitele, kterého jsem - podobně jako jindy - viděl při obsluze zákazníků) jde o "pouhou" neznalost !
Jiné "přijatelné" vysvětlení mne nenapadá... :-O
Nedokážu si představit, že by někdo z nich o nemoci věděl a byl tak nezodpovědný vůči rybkám i zákazníkům, že by tuto situaci neřešil! :-O
15.03.08 04:22:01 / 15.03.08 04:22:46  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekteekey®
co se tyce tech hyper-super-mega shopu typu Hornbach a OBI, zase tak moc bych se jich nebal. Osobne sem minuly rok bral dva Anciky z Hornbachu pricemz teda jeden uhynul asi po 14dnech (spis stres z noveho prostredi, protoze vubec nezral) a druhy posel po necelem roce. Asi pred 1/4 rokem jsem bral opet z Hornbachu 6panciku a zadny problem, teda jeden zase evidentne drzi hladovku, ale porad zije a ostatnim se cile dari, rostou jako z vody :-)
nicmene kdyz je cas tak jezdim jedine do Sklorexu (bohuzel pro me, maji jenom do 18h hmm ), vypada to tam dobre (zadne pytle s psim zradlem vsude okolo) a taky vyber docela slusny ano
15.03.08 09:02:01  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekKiller88®
Akvaristika Sklorex opravdu patří mezi nejlepší nejenom v Brně,ale také v celé ČR. Sám jsem tam kupoval veškeré zařízení do mého akva(kromě vnějšího filtru). Ohledně nemocí,nemyslím si,že by o něčem takovém nevěděli. Vždy jsem měl při rozhovorech se zaměstnanci pocit,že jsou to lidé na svém místě,ale stát se může vše. Ale rozhodně v menší míře,než v již zminovaných supermarketech. Tyto řetězce opravdu většinou nepatří k nejkvalitnějším. Samozřejmě né všechny,ale většinou je to opravdu bída a ryby jsou zde ve velmi špatném stavu a kondici,bohužel.....
15.03.08 09:44:57  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekgeorgroeg®
palec jedině SKLOREX,jsem jejich věrným zákazníkem a po zakoupení akvakompletu jsem od nich dostal věrnostní kartu na slevu 5% při každém nákupu.Ochotný personál a vždy se snažit vyhovět a poradit zákazníkům potlesk .Mohu jen a jen doporučit ahoj
15.03.08 09:54:30  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekAlofok (-12-11-10-9) – ...
Sklorex je docela dobrá akvaristika,ale s rybkami odsud jsem si už taky pár nemocí přivezla.Nejvíce kupuju ryby a krmení v PetPlanet pod Řečkovicemi,mají tam dobrý výběr rybek,řádnou karanténu,neprodávají bojovnice v kelímkách a nemoc jsem si odtam ještě nepřinesla.Nemají tam ,ale zase moc rostlinek.Jinak pokud pojedete z Řečkovic tramvají číslo 1 pořád dolů narazíte minimálně na 6 zwerimexů i s rybkami.Ovšem o jejich kvalitě by se dalo hodně pochybovat....Minimálně budete ryskovat nepřesné názvy a nemocné ryby.
15.03.08 15:42:04  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekSid® – Re: Sid
Vypadá to, že v případě hmyzomorky rybí ve SKLOREXu šlo o tu "lepší" variantu.
Hovořil jsem s panem majitelem a ten byl z mého sdělení velmi překvapený. Sdělil mi, že se s tímto onemocněním dosud nesetkal, a já dodávám - asi nejen on, ale i jeho lidé.
Závěr našeho hovoru vyzněl jednoznačně - Ing. Šmerda nechá tuto záležitost odborně vyšetřit a na základě výsledku tohoto vyšetření příjme potřebná opatření.
15.03.08 22:57:13  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekzanek (438693110437)
minařík je taky fpohodě. je to na novobranske (za grandem)
16.03.08 16:18:20 / 16.03.08 16:19:05  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMiHl® – Re: Sid
nevím, jak to tam mají zařízené, ale také mě tam nedávno ve velké neprodejní nádrži s ne zast tak levnými rybami (mj. parmička denisonova) překvapila krupička. Nádrž byla s více druhy rub, některé bez symptomů, pár jich už dodělávalo a jedna tam plavala v proudu filtru, ale již břichem nahoru. Nepřijde mi, že by krupička měla být zrovna tak drasticky smrtelné onemocnění. Nemoc jsem tam viděl dvakrát po sobě v pondělí a v pátek. Ryby nevypadaly, že by byly léčeny. Napadené i nenapadené ryby byly všechny stále v jedné nádrži.

Přesto tedy 99% věci nakupuji u nich.
16.03.08 22:58:46  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekSid® – Re: MiHl
Musím znovu zdůraznit, že SKLOREX je nadprůměrná akvaristika, (zejména sortiment rybek, ale i jejich ceny :)), přesto se nevyhne běžným potížím jiných akvaristik...
Mám možnost navštívit tuto akvaristiku cca 5x do roka a tak nemůže být pouhou náhodou, že zrovinka když se dostaví moje maličkost, plave v nádrži i nějaká ta mrtvolka... :-O
Tomu se jednoduše zabránit nedá, ale nemělo by se stávat to, co jsem popsal já nebo vy. :-|
17.03.08 10:09:19  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekEff®
Ve Sklorexu jsem pečenej vařenej, a věřím tomu, že hmyzomorku neobjevili, znalosti zaměstnanců a majitelů jsou sice na velmi dobré úrovni a určitě výrazně převyšují většinu běžných akvaristik, ale nejsou vševědoucí a kdekterý zanícený akvarista toho má nastudováno, nebo v praxi ověřeno určitě víc. Co je ale šlechtí, je to, že pokud se jich na něco zeptáš, a oni neví, pak nebreptají, nebo si nevymýšlí blbosti, ale jdou se zeptat kolegy, nebo prostě řeknou "nevím". Co se týká prodávaných ryb, většinou o problémech v nádržích vědí a sami odrazují zákazníky od nákupu nemocných ryb, s tím, že sami řeknou - máme, ale raději je neberte, měli jsme tam tu a tu nemoc, nádrž je v karanténě. Samozřejmě při množství ryb, které jim každý týden chodí se tomu vyhnout nedá a například tetraodoni bývají pravidelně napadeni krupičkou.

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Obchody Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 21.11.08 00:22:23 • 0.926 s