Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Podvodníci mezi námi!

 

NápovědaFórum » Ostatní  

Přejít na předchozí stránku 7 Přejít na další stránku   1  
Podvodníci mezi námi!
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   30.09.2011 09:01 Muž hawok [64] - ČtverzubciRe: Elffka
Jo tak tenhle prodejce me taky zajima, celkem casto jezdi na okolni akvaburzy, prodava pres aukro, ifaunu a dalsi inzertni. Ma vzacnejsi a zajimave kusy ryb. Takze by me zajimalo, jake snim maji ostatni z vas zkusenosti. Bohuzel ja mam dve negativni, ale treba to ale byla nahoda. Ja od nej bral L144 aumrtnost 100%, vsechno vpadle nebo vypoukle briska a bile vykaly, jeden byl uplne bily a nezvlad ani prevoz. Druha vec, ozval jsem se na inzerat a objednal si krunyrovce za 500 s vyzvednutim na akvaburze. Tyden sem cekal a pak se cely nateseny dozvim ze mi ho prodal nekomu jinemu a jeste me ani neinformoval.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   30.09.2011 08:42 Danek Re: Elffka
Mi se zase stalo že jsem dostal 2 cm ryby na místo 4 cm. Cena byla za 4 cm a ryby poloviční.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.09.2011 21:12 Žena Elffka [9]
Chtěla bych varovat před nečestným jednáním. Objednala jsem si 10ks sumečků sklovitých od tohoto člověka: davmi.p-c.cz. Jako dopravu jsem zvolila kurýra ČD.V meilu jsem prodejce žádala, aby mi zaslal informaci, kterým vlakem rybky dorazí. Nedostala jsem odpověď. Nicméně další den rybky dorazily. V sáčku bylo pouze 8ks, ikdyž jsem zaplatila kusů 10!!! Z toho byl jeden sumec mrtvý a porostlý chlupatou bílou plísní!! Ostatní sumci polehávali a měli na sobě také nějakou plíseň. Po vypuštění do karantény během pár hodin uhynuli všichni až na 2ks!! Snažila jsem se prodejce kontaktovat a vyřešit to s ním, ale bohužel prodejce přestal komunikovat rozzureny Takže dobře zvažte, jestli od tohoto člověka něco koupíte!!!

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 5   23.03.2011 16:42 Žena stetinka [270]
tak jsem čirou náhodou v pondělí zavítala do Modřan políž oné akvaristiky a schválně jsem tam zašla, něco koupila a jen tak mimochodem chtěla vajíčka artemky a paní že nemá. Tak jsme slídila dál očima, protože mě zajímalo, zda tam tu pikslu ještě maj a ona znejistěla a že prý jestli koukám na tohle (byla to ona), takže tam je bohužel jiný popisek v češtině a vajíčka v tom nejsou. Takže snad plus za férové chování ;-)

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 5   18.03.2011 11:48 HaDaS Re: Danila
Ano, může se stát, souhlasím.ano Mé rozčílení však vyplynulo i z toho, že v tomto krámku mně uvedli v omyl, ať svou neznalostí, nebo úmyslně (doufám že ne) poněkolikáté. Samozřejmě že bylo mou chybou, že tento obchod, ač vědom si rizika nekompetentnosti obsluhy, jsem navštívil znovu. Akvárko mám poměrně krátce, vše se učím. Když jdu nyní něco kupovat - rostliny, rybky, techniku atd.. - tak se snažím načerpat co nejvíce informací. U tohoto druhu, kdy jsem věděl co jdu nakoupit, mně nenapadlo, že může dojít k takovéto situaci. Zase je to pro mně novinka a ponaučení do budoucnosti.
Protože ZOO Bráník každý chválí, i já se u Vás určitě zastavím. X-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 5   17.03.2011 23:58 Žena Danila [4489] - SumciRe: leontin
Může se stát. A tohle je ještě dobré, posledně jsem objednala kapky na odpuzování koček a česká etiketa hlásila, že jde o oční kapky...díky čárovému kódu a pozornosti se nic nestalo, ale asi bych níže uvedený případ nesoudila jako snahu podvést zákazníka....I když chápu, že to naštve. ano
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 4   17.03.2011 17:27 Muž leontin [46] - CichlidyRe: Stetinka
Jde více o princip.Mě nepřipadlo,že by HaDaS psal až tak vztekle hystericky.Jen to dokládá,že se na zboží nikdo nepodíval a ani při přejímce.Hlavně aby chránil sám sebe před postihy ČOI,která asi do akvaristik moc nezabloudí.V potravinách by to bylo o veselé pokutě.Další je,že to nebylo v regále v supermarketu,ale ve "specializované prodejně" a vyzývat zákazníka na vebu aby něco dokazoval je zoufalství.Vždyť má výrobek,paragon a teď už i kladně vyřízenou reklamaci.Prostě on ten špatný není.A nikdo nikoho nekamenuje,ale chybku je moudré přiznat a ne zautočit.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 4   17.03.2011 16:37 Žena stetinka [270] Re: HaDaS
Já do téhle akvaristiky občas zajdu. Již pár let. Tak pětkrát do roka. Prodačky ochotné a hodné. Ale informace po nich nikdy nechci, netuším, nakolik jsou v oboru zorientované. Ryby jsem nikdy nekupovala, ale akvárka maj čistá a bez mrtvolek, nabídka jen základních druhů. Kdysi jsem tam kupovala rostlinu, kterou jsem nazvala latinsky (česky jsem si ji nepamatovala) a pani ji potřebovala ukázat.
Zmíněný omyl s přelepkou se může stát a jelikož jsem z oboru, postavila bych se na stranu té prodavačky. Ty jsi samozřejmě měl nárok na vrácení peněz, díky rozporu s kupní smlouvou a úhradu výdajů na cestovné (poštovné)a omluva by byla slušností.
Ale víte kolik tam takových produktů mají? A kdyby si všechny měla koupit, otevřít a odzkoušet, tak příjde na buben, protože její plat nebude vyšší než 10-12 tis. Málokterý výrobce dodává vzorky k vyzkoušení (co já vím , tak Sera a Dajana, ostatní při vyšších odběrech). Prostě ona nemůže vědět, co je uvnitř. Zodpovědnost má, jako prodejce, proto máš nárok na reklamaci, ale ona sama za její obsah bohužel nemůže...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   17.03.2011 07:31 Muž NHKG [3900] - Hadohlavci
Chce to klid. Mi taky prodali pro Perleťovky ve Sklorexu plovoucí granule. Doma jsme pak s rybami čekali, kdy jim to konečně spadne na dno a nic. smich Ale kvůli tomu se nebudu zlobit na prodavače a ani jim to z Ostravy nepojedu do Brna vrátit. :-D Navíc to teď musím rybám předem namočit a rozmačkat, takže mě to aspoň donutilo dávat rybám už rozmočené granule. potlesk Na všem zlém, je třeba hledat něco dobrého, obzvláště u akvaristiky, která je pro většinu z nás koníčkem a odreagováním.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 5   16.03.2011 19:00 tercovec5 Re: HaDaS
Gratuluju!Zvládl jsi to bez emocí,což Tě chválí.Myšleno upřímně,ne ironicky.A proč jsem Ti dal dva palce dolu?Protože z Tebe včera čišela podrážděnost,až přespílišná kritičnost.Poslední dobou toto pozoruji velmi často.Každý kritizuje kdeco,všechno je špatně a když se pak člověk podívá na jeho práci,je mu tak nějak divně,až se vkrádá otázka,proč si napřed nezamete před vlastním prahem a nedělá napřed svoji práci na stopro,a pak může přijít s kritikou.Tímto vůbec nyní nenarážím na Tebe,je to opět všeobecné,stejně jako ty jelita:-).
PS:Tento výraz se u vás nepoužívá?Ale zabírá,co?:-)
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 17   16.03.2011 15:26 HaDaS Re: tercovec5
Výsledek je takovýto : Přišel jsem, slušně vysvětlil o co běží. Reakce prodavačky : "A co potřebujete?" Požádal jsem je tedy o vrácení peněz. Po chvíli otálení beze slova peníze vrátili. Žádný úsměv, žádná omluva. Pouze dovětek : "Mně se to hned nezdálo, když jsem vám to dávala." Kde se vzal tu se vzal mladší klučina a prohlásil : "To je naše dodávka?" Prodavačka odpověděla kladně. Nedalo mě to a se vší slušností jsem se zeptal, kde dochází k tvorbě a umisťování českých přelepů. Odpověď : "Proč vás to zajímá." Řekl jsem : "Jen mně to prostě zajímá." Pán mi sdělil, že přelepy se tisknou v Itálii, a jsou zaslány i s výrobkem. Přilepení, že probíhá u nich, v Čechách, ve skladu. On se měl omluvit podle mého prodavačkám, ani to však neproběhlo. Výsledek : nikdo se za nic neomluvil, peníze mi byly vráceny. A to je konec.
Poznámka :
1. Nikoho jsem seřvat nechtěl, a ani to tady nikde nepíši, naopak píši, že si myslím že to bude bez problémů.
2. Také jsem psal, že holky prodavačský jsou docela milé, očekával jsem alespoň základní omluvu jak píšeš, ale nastalo se tak. Milost byla pryč.
3. Také jsem to již někde psal, že díky mé práci, beru akvaristiku jako odreagování se od běžných problémů.
4. Přebral jsem si jelita, a nebudu na to reagovat. Možná jsem si je přebral špatně.

... a nakonec :

někdy tu nechápu palcování. Nebýt těch jelit, tak bych Ti dal palec nahoru taky, i když se jednalo o kritiku mého názoru. Nerozumím tomu, proč mi dáváš palec dolů u příspěvků, které buď konstatují stav věci, nebo věci uvádějí na pravou míru? Avšak je to Tvé výsostné právo.
Těm, které založení tohoto tématu urazilo se omlouvám. Jsem však přesvědčen, že je lepší sdělit svůj osobní názor a zárověň si vyslechnou názory ostatních, než jen mlčky přecházet každou věc. Když se přejde jedna maličkost, přejde se i druhá , stá, tisící ... Nevím kolik Ti je let, ale neprosazování svých práv (chcešli pravd) a plurality názorů, od co možná největšího spektra lidí, vede vždy k špatným závěrům většiny. Tím není myšlena politika. Ta sem nepatří.
Přesto, vážím si Tvého příspěvku, i když se podle mého názoru, nesetkal s realitu na 100%.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 28   16.03.2011 00:34 tercovec5 Re: HaDaS
Ach jo,chlape jeden.To se toho stalo.To se kvůli každému minipřehmatu rozčiluješ?Chudák prodavačka beztak ani neví,že Karafiátovi zaměstnanci nalepili špatně cedulky a ty jí chceš seřvat?Zachovej se jako gentleman,zajdi tam za nima,s úsměvem je upozorni na přešlap,a uvidíš,že se ti s úsměvem omluví a věc dají do pořádku.Akvaristika je přeci krásný koníček,který by měl lidi spojovat,eventuelně uklidňovat,a ne z nich dělat rozhádané jelita.Přeber si to dle svého:-). ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   15.03.2011 22:52 HaDaS Re: Kajka99
Jak jsem se dozvěděl, nejsem první, kdo se s takovýmto přístupem v prodejnách tohoto "řetězce" setkal. Je prodáno něco s jinými vlastnostmi, než jaká je skutečnost a to i s českou přelepkou, která klame. Možná se to netýká tohoto výrobku, ale na slovu podvodníci si trvám. V tomto samém krámu, mě přesvědčili, že vraneček je to nejlepší do akvária, zdůrazňuji : p ř e s v ě d č i l i.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 5   15.03.2011 22:33 Žena Kajka99 [229] Re: HaDaS
Jenom když někoho označíte za podvodníka /což jste udělal, a mimochodem, na mně má to slovo velký účinek a beru jej velmi negativně/ tak tím na sebe berete taky nějakou odpovědnost. dle mého o tom nelze říct vůbec nic, dokud nedojde k reklamaci. Každopádně váš hypotetický přístup na straně obchodníka je dle mého správný ale i tak, oni vám neprodali produkt s tím, že by o něm nic nevěděli, ale s tím že věděli, ale špatně :-D
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   15.03.2011 22:31 R Muž Silent [5949] Re: HaDaS
Ale vem si, že tam mají dvě vzájemně si odporující věci. Napřed že je to "lyofilizovaná potrava pro Vaše ryby" a pak napíšou "dobrá kvalita tohoto výrobku zaručuje vylíhnutí až 95% vajíček, použití při krmení v odchovu ryb". Evidentně používají špatné informace od dovozce. Tady je info od výrobce www.prodacinternational.it/…
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   15.03.2011 22:27 HaDaS Re: vlacek
Hmm, a to je to umístěný na akva portále. Smutný. :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   15.03.2011 22:21 Muž vlacek [402] Re: HaDaS
Vypada to, ze jde o obecny problem s popisem tohoto vyrobku viz. www.akva-tera.myeshop.cz/… . Jsou ale i prodejci, kteri to maji spravne.
Ale jinak, byl jsem svedkem toho, ze ceske navody lepi na vyrobky prodejce a ne distributor nebo vyrobce, takze v tom, kdo udelal chybu bych byl opatrny ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   15.03.2011 21:48 R Muž romant [27987] Re: HaDaS
Tak jak to tak tu diskusi čtu, tak bych to viděl na použítí slovíček tipu, nevím, nevyznám se, tak nám to dodávají. A pak třeba i ta omluva. Taky mě zajímá s jakou reakcí prodavačky se setkáš. :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   15.03.2011 21:43 Žena Kajka99 [229] Re: HaDaS
však mám v profilu psáno, kde bydlím. Já si naopak myslím, že je to obyčejný omyl a že kdybyste tam přišel a slušně jim tohle sdělil, že byste se dočkal omluvy a nějaké formy kompenzace, tedy to bych aspoň čekala já. Pokud by s vámi vymetli dveře, můžete si na ně oprávněně zanadávat.

K vašemu příměru s auty - já bych ho asi jako mercedes nabídla (ne přesvědčovala - vás taky nikdo nepřesvědčoval, vám ty artemky byly nabídnuty), protože by na něm bylo napsáno mercedes a od dodavatele jsem ho dostala jako mercedes.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   15.03.2011 21:22 HaDaS Re: Kajka99
Teď se omlouvám za tón, ale mluvíte jako kdybyste v té prodejně prodávala Vy. Žádnou aféru z toho nedělám, ale myslím si, že když někdo něco prodává A DOPORUČUJE, tak by měl vědět co. Hlavně když jsem měl konkrétní požadavek, a prodavačka automaticky sáhla na tento výrobek a doporučila mně ho. Kdyby jste prodávala auta, výrobce by dal na Seat logo Mercedes, tak byste přesvědčovala kupce, že si kupuje Mercedes? Možná je to trochu přitažené za vlasy, ale je to obdobné. A jestli jsou podvodníci? Podle mne ano a už mně tam neuvidí.
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 5   15.03.2011 21:02 Žena Kajka99 [229] Re: HaDaS
jak by to měl ten prodejce poznat? co když si ještě nikdy nikdo nestěžoval? to je podle vás podvodník jenom kvůli tomu že věří dodavateli? resp. že udělal tu samou chybu co vy a věřil pouze české přelepce? běžte to reklamovat, ale takovouhle aféru bych z toho nedělala...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   15.03.2011 19:24 HaDaS Re: Pepan
Já si to radši vyřídím sám ;-), myslím si, že jsou horší prohřešky, které by měla ČOIka řešit. Ale bylo by fajn, kdyby do této prodejny přestali chodit lidi. To je nejlepší trest. Nepoznají rozdíl mezi tlamovcem a rájovcem, atd...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   15.03.2011 19:19 Muž Pepan [5044] - RostlinyRe: HaDaS
To jsem přehlídl. Ale i tak je to na ČOIku.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   15.03.2011 19:18 HaDaS Re: Pepan
Ale tam návod v ČJ je, viz první foto. Ale špatně. V AJ vše o.k.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   15.03.2011 19:13 Muž Pepan [5044] - RostlinyRe: HaDaS
Zákon na ochranu spotřebitele hovoří jednoznačně - pakliže to vyžaduje povaha výrobku, je nutno přiložit k prodávanému zboží návod v češtině. Takže poučení pro všechny - požadovat návod v češtině.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   15.03.2011 18:51 HaDaS
Fotka k příspěvkuFotka k příspěvku Chtěl bych rozpoutat diskusi nad některými prodejci akva potřeb. Vím, že je to všem známé, že je valné procento podvodníků, ale to co stalo dnes mně, mně nadzvedlo na nejvyšší míru.
Musím říci, že jsem blbec, blbec, a ještě jednou blbec, a že je to moje chyba, ale přeci.
Sháněl jsem vajíčka artémií k vylíhnutí. Normálně kupuji balíček od Sery. Vylíhne se mi vždy tak 70 - 80 % )to je hodně hrubý odhad. Nemohl jsem sehnat. Již jsem se poučil, a nekupuji v "akva shopech" rybky a rostlinky, ale krmivo samozřejmě ano. Zašel jsem do nejmenované prodejny v Modřanech na Praze 4, Obchodní náměstí. Tam mi nabídli výrobek, který je zde vyfocen v příloze s tím, že se jedná o vajíčka artémií k vylíhnutí. Přečetl jsem si českou přelepku, a ujistil jsem se, že jsou to vajíčka. Ač obdařen znalostí angličtiny, jsem samozřejmě anglicky psaný popis nečetl. Řekl jsem, že sice výrobek neznám, a že alespoň vyzkouším líhnivost. Koupil jsem. Doma otevřel. Světe div se, jednalo se o sušené artémky. Nic proti tomu, ale toto jsem nechtěl.rozzureny
Zítra jim to jdu hodit na hlavu. Sice popis na výrobek dodává výrobce, ale prodejce by měl vědět co nabízí, ikdyž takovým blbcům, jakého jsem ze sebe udělal já. OPĚT!!!.
Varování pro amatéry jako já. Čtěte i cizojazyčné popisy.
 

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   25.06.2009 13:34 Muž Yirka [9137] Re: petulevrtule
Všechno zlé pro něco dobré. Můžeš to uzavřít se závěrem že za vynaložené poštovné máš nejslavnější a nejdiskutovanější kořen na rybičkách net. Ať se ti v akváriu pěkně vyjímá. :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   25.06.2009 11:27 Žena Danila [4489] - SumciRe: petulevrtule
Ostuda na rybičkách evidentně zabrala.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   25.06.2009 11:19 petulevrtule Re: Danila
Fotka k příspěvku Tak dnes mi zmíněný kořen dorazil domů - sem tam nějaká pavučinka...Nebudu řešit... palec Balík byl podaný 23.6.2009, dokazuje to má fotografie...Chyba v poště určitě nebyla :) Schováme si ho tu do většího akvária, které je časem v plánu, snad nevyplave :) Akorát mi měl pán přiložit ještě nějaký omluvný dopis a poštovné, které jsem platila, aby se konala alespoň nějaká omluva...Nic takového se nestalo, ani email mi neposlal. Myslím, že je skutečně vidět, co to je za člověka. A nedá mi to...Proč se z fora odhlásili ti, co ho tu tak vychvalovali??? Dostali tu mínusy a na úkor toho, si zrušili účet...bůh ví, kdo to byl ano
 
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   25.06.2009 07:44 Muž metal [96] - CichlidyRe: Muminek
predaj akvarko niekomu inemu a mas pokoj.je jasne ze dotycny zaujemca ho nekupi ked sa takto vikruca.keby ho naozaj chcel tak by ho zobral,inac by sa bal ze ho niekto predbehne a kupi si ho.kto skor pride skorej melie.
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   25.06.2009 07:05 Žena Danila [4489] - SumciRe: petulevrtule
Jasně. Pán je poctivec, prachy nebudou. Nápad se zveřejněním nepoctivců mi připadá dobrý, máme podobnou zkušenost - nevrácená celkem dost luxusní transportka na ryby :-(
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.06.2009 23:30 Mumínek
Taky sem musím napsat svou zkušenost, která zatím asi stále pokračuje. Nejedná se sice o žádný podvod, ale je to trochu podobé příběhu Peťule.
Jeden člověk mi odpověděl na inzerát, který jsem si tady napsala - prodávám akvárium. Nejdřív pohoda, domluvili jsme se, že si pro něj příští víkend přijede (bylo to začátkem května). Jenže se neozval, tak jsem se mu ozvala a odepsal mi, že prý se omlouvá, ale byl v nemocnici, má zdravotní problémy a že se mi ozve. Chápala jsem. Jenže se mi další dlouhou dobu neozval, tak jsem mu napsala před pár dny a přišla mi odpověď, že o akvárko stále zájem má, ale že je teď na Slovensku, tak se mi ozve, až se vrátí. Tak teď nevím, co si mám myslet, když se mi během těch 2 měsíců sám od sebe vůbec neozval a když jsem mu napsala, vymluvil se. Když něco chci, tak se starám, ne?? Copak je tak těžké napsat, že se omlouvá, ale už nemá zájem?? :-O
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   24.06.2009 10:08 Muž FranzFritz [207] - TetryRe: Venca
Nemyslím si, že by měla petulevrtula tuto záležitost hodit za hlavu. Jenom bychom nahrávali takovým, kteří by si mysleli, že těch pár korun nikomu nebude stát za námahu je vymáhat. Jsem pro zveřejňování jmen dlužníků a nepoctivců. Taky jsem se už nechal napálit, vím jak to mrzí. Člověk dobrovolně rozdá daleko větší částky nebo dražší dary, ale tohle mrzí z principu. Věci by se měly dotahovat do konce, jinak budou mít vyčůránci vždy navrch.
Pro p. Němčanského: vždy se dají věci zdárně urovnat a omluvit se.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 7   24.06.2009 09:20 Muž Venca [25] Re: petulevrtule
Je mě líto co se ti stalo,ale být na tvém místě hodil bych to už za hlavu a když dotyčný pán to napraví tak to sem napsat ať to lidí vědí.Je dobře ,že jsi upozornila na takové negativa při obchodu přímo veřejně,když po dvou měsících snahy se domluvit nepřišel toužený výsledek. Dala jsi možnost panu N. se tady vyjadřit a zase do dnešního dne negetivní odezva.Souhlasím s konstruktivním nápadem od Aleny.sv palec ,na zkoušku by se ty body za uskutečněné obchody v profilu každého mohly skusit.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.06.2009 08:11 Muž stanovsky [29] - ŽivorodkyRe: petulevrtule
Mno tak tuším že těch 350kč nebo kolik to bylo, už asi neuvidíte. :-O
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   24.06.2009 07:11 petulevrtule Re: Danila
Včera jsem trpělivě čekala na email, kdy tu pan N. psal, že mě kontaktuje s číslem balíku :-) Doteď mi nic nepřišlo, ani jeho zmíněné okopírované složenky, které údajně odesílal. Takže to dopadlo jako vždy..."Zítra se Vám ozvu" a ticho po pěšině X-) Takže stále nemá ani tu správnou adresu na mě :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   23.06.2009 20:48 Žena Danila [4489] - SumciRe: petulevrtule
Jak tedy celá akce dopadla?

Doufám, že pan XYZ Kořen chce petulivrtuli zažalovat pro urážku na cti :)
Mně takhhle vyhrožoval nejmenovaný majitel nejmenovaného e-shopu, když jsem si tady na foru postěžovala před skoro dvěma lety:-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 7   23.06.2009 20:09 Muž filipsi [1296] Re: VVV111KKK
VVV111KKK napsal:... může kořen vyplavat poté co byl ponořený ...
Myslim, ze nekde dole na pocatku diskuze bylo zminene, ze ho pripevnil prisavkami, nebo zatizil, nebo tak neco. A pak vyplaval, kdyz se to uvolnilo. Nektere koreny proste jsou plavaci a upevneni potrebuji festovni.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 4   23.06.2009 10:37 petulevrtule Re: Tóna
U nás na poště dělá několik let jedna a ta samá paní a nikdy se tu nic neztratilo. Českou poštu u nás využívám velice hojně, jsem tam nejméně obden!!! Vím, že žádná složenka a ani balíček mi od p. Němčanského nedorazila - včera stačilo říct pouze č. balíku a dá se na to, kde je podívat i přes internet :-) Jelikož zde na poště vědí moc dobře, že ráno bývám doma, zvoní a troubí na mě už z dálky. Tentokrát prostě problém v poště nevidím :-) A pokud mi pan Němčanský pošle tu okopírovanou složenku - myslím, že to nic neřeší, jelikož byla špatně napsaná(nejspíš na p. Borhyovou, když mě tak pěkně oslovoval, škoda že nejsem blondýnka s tak velkým poprsím...), tak je jasné, že nemohla dorazit na správné místo určení - ale to není má chyba a ani chyba Č. pošty.
K tomu kořenu - do akvária sme si ho tu připravovali několik měsíců. Bohužel jsme sehnali moc úzké akvárko a nevynikl by v něm, jak jsme si představovali. Níže zmíněný řez je velice vhodný k tomu, aby se do něj buď upevnila nějaká rostlina nebo kořen otočit a použít to jako upevnění. Každopádně kořen jsme dost dlouho měli v kbelíku a tam ležel u dna. Takže jediná možnost, proč by mohl "vyplavat" mě napadá, že by měl p. Němčanský v akváriu slanou vodu, která nadnáší. Ale to už polemizuju...a nejsem dostatečný akvarista,a bych mohla tohle komentovat. Každopádně vysušený kořen je z tvrdého jasanového dřeva. Čekala jsem, že si p. Němčanský napíše emailem alespoň tedy o správnou adresu, aby mohl věci uvést do pořádku. Nestalo se tak, takže i tohle myslím svědčí o tom, kde je pravda coze
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   23.06.2009 10:32 nnntomas Re: LaCheri
Tak po této diskuzi snad už nebudete tak naivní, a dáte si pozor - nebo i on začne "sekat dobrotu"
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   23.06.2009 09:47 LaCheri Re: Tóna
Jojo s tou poštou souhlasím mají tam šílený bordel manželovi přišel dopis do vlastních rukou tak mi ho nedali a když si pro něj šel tak byl pryč nikdo o něm nic nevěděl!!!Mně přišel balíček nebyla jsem doma lístek ve schránce žádný, až po pár dnech upomínka!!!Takže s tou poštou to slavné vůbec není a tím spíš pokud se něco posílá obyčejně bez podacího lístku to bych si už fakt neriskla(obchoduji na aukru)Já s panem Němčanským taky problém neměla a rozhodně jak ho znám mi nepřijde jako podvodník ne
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   22.06.2009 23:12 Tóna Re: petulevrtule
Zdravím Všechny naštvaný i nenaštvaný a jen chci říct,že jsem p.Němčanskýmu vyráběl 3-D pozadí a nikdy jsem neměl problém splacením(pošlu a když mu příjde tak pošle peníze).Tak newim ,ale sám mám zkušenost s Českou poštou ,že se jim občas něco ztratí a oni o tom ani nevědí!!! ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 4   22.06.2009 22:19 Chrostík Re: jajaapaja
No jo, ale jak má člověk poznat poctivce od chudáka, který se snaží svou lstí získat jenom nějaký prospěch? I když to zní hrozně, pro mě je mnohem jednodušší všechny hodit do jednoho pytle a mít klid. Mě ta moje zkušenost krom pár drobných za poštovný (a to vem čert) nic nestála, mě nešlo vůbec o zisk a stejně jsem naletěl devíti morálním kryplům. A co z toho vyplívá? Kdyby mi šlo o doopravdickou výměnu o kterou bych fakt stál, tak jenom z ručky do ručky a nebo nic. Mezi lidmi je mraky všiváků a ostatní na to doplácejí ... tak to bylo a (asi) bude, bohužel :-(
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   22.06.2009 22:04 Muž jajaapaja [174] Re: Chrostík
No a co chudáci teď ti poctivý. sad
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   22.06.2009 21:44 Chrostík
Já jsem tu z velikým neúspěchem měnil šneky. Helek jsem poslal deset balíčků a přišel mi výměnou poze jeden a to jsem měnil svoje šnekožrouty za okružáky a poměru 1:tolik, kdo co dá! ano Už jsem měl mnohokrád chuť uveřejnit adresy mých dlužníků, ale zatím to neudělám, vždyď je to jenom skupina ubohých chudáků, ze kterých se mi chce zvracet. Ti, kteří chtěli šneky zdarma je ode mě zdarma dostali a zbylých 9 mě holt vočůrali, což byl jejich úmysl! Chybami se člověk učí, dnes už šneky rozdávám jen v okolí a zbytek likviduju a mám pokoj od nepoctivců ;-) Ch.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   22.06.2009 19:20 Muž lama [51] - ŽivorodkyRe: petulevrtule
Bohužel kolega měl s tímto pánem stejné problémy.Vzal si ryby a peníze nikde.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 35   22.06.2009 19:13 Muž PentueR [256] Re: petulevrtule
Tedy opravdu, reakce zmíněného pána mně vážně pobavily. Pošta v tomhle musí být nevinně, protože podle jeho písemného projevu předpokládám, že balík skončil v rukách náhodně vybraného mongolského pastevce (jemuž tímto gratuluji k nečekanému - a pro něho jistě velmi užitečnému - dárku).
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 16   22.06.2009 18:53 Muž Walker [66] - CichlidyRe: petulevrtule
Dobrý den, po pročtení celé diskuse si myslím ,že už se pan Miloslav předvedl dostatečně a vy se nemáte za co stydět. Evidentně s vámi jednal nepoctivě po celou dobu té transakce. Svými výplody se tu usvědčil sám. Váš projev je mi teda rozhodně bližší, včetně smysluplné argumentace.

Nenechte se vytočit, spousta takových psů jen štěká, ale málokdy některý z nich kousne (mají totiž strach).

My ostatní si holt dáme (díky vám!) na pana Miloslava pozor.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 11   22.06.2009 18:28 Muž VVV111KKK [61] Re: karpek
Pro Miloslava :
Zajímala by mě jedna věc, jestli ten kořen dojde. Chápu, že někdo může např onemocnět a nemůže nějakou dobu normálně komunikovat, ale na druhou stranu nekomunikovat s tím komu dlužím peníze ??? Nechápu tento přístup. A pokud jste si chtěl kořen vyzkoušet a teprve potom zaplatit - to mohla paní Petra vědět už dávno. Potom by se určitě neodhodlala k podobné reakci. Psaním výše uvedených mailů situaci nijak nevyřešíte. Raději dejte své věci do náležitého pořádku.
Já jen doufám, že dá Petra zprávu do tohoto fóra jak to dopadlo - zda kořen dostala zpět.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 4   22.06.2009 18:20 petulevrtule Re: LaCheri, karpek
Fotka k příspěvku Poštu mám asi 2 minuty, jsem na ní každý den a žádný balík tam nemám.

Poslílali jsme Vám několik fotek kořene, s tím jak vypadá jste souhlasil. Foto přikládám pro ostatní! Nehledě na to, že jste pane Němčanský, tvrdil, že složenka Vám přišla zpět kvůli neplatné adrese. A kořen zasíláte zpět. Můžete mi laskavě vysvětlit, kam jste ten kořen poslal, když adresa na složence byla špatně uvedená a O SPRÁVNOU ADRESU JSTE JIŽ NEŽÁDAL???? Tudíž mi přijde, že tu něco nehraje, nemyslíte??? Takže se zde bavme o tom, kde je naše zásilka? Po emailech s Vámi jsem nabyla dojmu, že takhle obchodujete často. Komunikace s Vámi byla neustále pouze na můj popud, jinak jste se sám neozval. Poštou posílám všemožné dokumenty a nejen to (včetně složenek, balíků a jiných firemních věcí) a vše maximálně dorazilo během 1 týdne. Nevidím problém v poště, že by doručení balíku trvalo více jak 2 týdny.

Mě samotné není příjemné toto řešit veřejně, ale když dodnes nemám peníze a ani zmíněný kořen, nenašla jsem jiné řešení, jak Vás přimět k nápravě.

Ještě kopíruji Váš email po přebrání balíčku od nás!!! Ještě, že jsem si ty emaily schovávala, protože nyní je vidět, že si pěkně protiřečíte.
Dobrý den kořen mi dnes došel po neděli jedu na poštu tak vám zašlu peníze děkuji je opravdu pěknej pro tlamovce se bude hodit akorát ho musím nechat namočenej aby nasál vodu a nevyplaval mi tak zatím se mnějte příjemné prožití prodlouženého víkendu Němčanský

Asi vím kde je kámen úrazu, jelikož nejsem p. Borhyová :-) Ale p. Borčanyová, takže dle Vašeho příspěvku opravdu nevím, komu jste kořen poslal hmm A na to, že jsem Vám adresu několikrát opakovaně posílala, je chyba na Vaší straně.
 

+ Přidat reakci


Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... ...... [7] 8

Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 50193x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/11273-podvodnici-mezi-nami?od=301