Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Angelfisch Super Growth - Recenze a zkušenosti

 

Atlasy » Výrobky » Krmiva » Pro cichlidy » Angelfisch Super GrowthNápověda 

Angelfisch Super Growth

Krmivo je věnováno a vyvinuté pro skaláry. Díky měkké struktuře a atraktivní vůni toto krmivo skaláry konzumují bezproblémově od prvního podání a snadno si na něj zvyknou. Vysoký obsah bílkovin 57% zajišťuje rychlý růst a odpovídající obsah vlákniny zajišťuje rychlé trávení potravy a nezpůsobuje zácpu. Vysoký obsah vitaminových doplňků a stopových prvků způsobuje, že jídlo je skvělé pro zlepšení celkového zdravotního stavu a odolnosti skalár.

Toto speciální krmivo nevyžaduje namáčení před podáváním rybám. Neabsorbuje vodu a nenabotnáva. Nerozpadá se a nešpiní tak vodu.

Na rozdíl od standardních granulí, které se vyrábějí při teplotě 180 °C, se granule Discusfood upravují pouze při teplotě 60 ° C. V důsledku toho se menší množství vitamínů, minerálních látek a stopových prvků zničí při výrobě.

Složení: Ryby a vedlejší produkty z ryb, obiloviny, maso a živočišné vedlejší produkty výroby, zelenina, oleje a tuky, kvasnice, 1% spirulina

Aditiva: vitamíny: vitamin D3 (671) 700 IE, mikroživiny: monohydrát síranu železnatého (E1) 56 mg, bezvodý jodičnan vápenatý (E2 ) 2,8 mg, pentahydrát síranu měďnatého (E4) 8mg, monohydrát síranu manganatého (E5) 21mg, monohydrát síranu zinečnatého (E6) 140mg Antioxidanty: 95mg další přísady EU

Analýza: hrubý protein 57%, hrubý tuk 15%, hrubá vláknina 0,4%, hrubý popel 11%

Krmení: Krmivo lze krmit samostatně, nebo v kombinaci s jinými krmivy. Krmte denně v malých porcích.

Výrobce: Discusfood | Zdroj: https://www.discusfood.czp/179/angelfisch-supergrowth-80g


Recenze a zkušenosti akvaristů

x Funkce je dostupná pouze pro přihlášené uživatele

© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/vyrobky/3585-angelfisch-super-growth