Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Profiplants Complete Advance Free - Recenze a zkušenosti

 

Atlasy » Výrobky » Chemie » Hnojiva » Profiplants Complete Advance FreeNápověda 

Profiplants Complete Advance Free

Podrobný popis produktu
Hnojivo, které používají profesionální pěstírny akvarijních rostlin s přídavkem auxinů a cytokininů v přírodní formě. Stejné hnojivo používá i firma PROFIPLANTS. Tyto látky se souhrnně nazývají fytohormony, které mají zásadní vliv na klíčivost, vývin kořenového systému i nadzemních částí rostlin, dělení buněk a řízení dalších důležitých procesů v rostlinné říši.
Hnojivo můžete použít při startu akvária, ale lze s ním hnojit i po celý rok. V doporučených dávkách je naprosto nezávadné jak pro ryby, tak i krevetky všech druhů.
Obsahuje železo ve formě chelátů EDTA, DTPA, EDDHMA a ve formě glukonátu, bor, měď, mangan, molybden, zinek, sodík, kobalt, hliník, titan, nikl, jód, hořčík, draslík, vápník, tříslovimy a huminové látky, cytokinyny, auxiny a další velmi významné látky. Hnojivo obsahuje také přírodní bakteriostatika, tedy látky brzdící růst bakterií, dále antimikotika - látky brzdící růst plísní a algicidy - látky brzdící růst řas.
Obsahuje sloučeniny, které jsou přítomny v nejlepších substrátech (ADA AMAZONIA, ADA AMAZONIA POWDER) a podobně, proto je hnojivo velmi vhodné i do akvárií s obyčejným pískem. Pokud máte zmiňované špičkové substráty, tak dodáváním tohoto hnojiva substráty vyčerpáte daleko později, až za mnohonásobně delší dobu.
Neobsahuje fosfáty ani dusíkaté látky, proto lze toto hnojivo doporučit i úplným začátečníkům. Hlavní výhodou je minimální tvorba řasy při startu akvária, samozřejmě pokud dodržujeme základní pravidla při startování akvária.

Výrobce: Profiplants | Zdroj: https://www.profiplants.czprodukt/profiplants-complete-advance-free-1


Recenze a zkušenosti akvaristů

x Funkce je dostupná pouze pro přihlášené uživatele

© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/vyrobky/3569-profiplants-complete-advance-free