Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Glass Power 30 cm, 7 W - Recenze a zkušenosti

 

Atlasy » Výrobky » Osvětlení » LED osvětlení » Glass Power 30 cm, 7 WNápověda 

Glass Power 30 cm, 7 W

LED akvarijní osvětlení řady GLASS POWER je určené pro sladkovodní akvária s vysokými požadavky na světelný výkon. Nabízí dostatek světla i těm nejnáročnějším rostlinám. Dokonale podává barvy a podporuje zdravý růst rostlin. Ideální jako hlavní osvětlení akvárií.

Technické parametry

teplota: 6500 K
světelný výkon: 750 lm
příkon: 7 W
délka: 30 cm
průměr: pouze 2,5 cm

Doporučujeme pro akvária a akvarijní kryty délky cca 40 cm.

Moderní konstrukce a energetická úspornost

Moderní konstrukce osvětlení šíří paprsky zcela rovnoměrně po celé ploše akvária. Vysoce výkonné LED diody jsou uspořádány do tvaru písmene „V“ a uloženy na hliníkovém profilu, který spolehlivě odvádí nadbytečné teplo. LED diody vynikají nejen svou prvotřídní svítivostí, ale i dlouhou životností a energetickou účiností standardu A+. Ve srovnání s běžnou zářivkou tak ušetříte až 90% elektické energie.
Univerzální použití a jednoduchá montáž

Balení obsahuje 2 ks držáků, které umožnují LED světlo uchytit téměř na jakýkoliv povrh. Osvětlení lze zabudovat do akvarijních krytů, pod horní krycí sklo akvária atd. Po uchycení je možné světlo natáčet a nastavit tak jeho optimální polohu. Montáž je velmi snadná a rychlá, během okamžiku zvádnete i Vy!

K uchycení držáků doporučujeme použít vteřinové lepidlo nebo silikon (není součástí balení).

Výrobce: Aquastel | Zdroj: https://www.vyprodeje24.czakvarijni-led-osvetleni-glass/64295-led-osvetleni-do-akvaria-glass-power-7w-30-cm-6500k-aquastel.html


Recenze a zkušenosti akvaristů

x Funkce je dostupná pouze pro přihlášené uživatele

© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/vyrobky/3539-glass-power-30-cm-7-w