Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Ebi Dama Special - Recenze a zkušenosti

 

Atlasy » Výrobky » Krmiva » Pro korýše » Ebi Dama SpecialNápověda 

Ebi Dama Special

Shirakura Ebi Dama Speciál - je doplňkové krmivo pro krevety a raky. Je to rostlinný přípravek s vysokým obsahem aminokyselin, přírodních vitamínů a minerálů, potřebných pro zdraví, růst, barevnost a dobrou reprodukci krevet.

Narozdíl od Ebi Dama, Ebi Dama speciál obsahuje také zelí, několik druhů mořských řas a má obzvláště vysoký obsah vápníku.

Krevety jsou všežravci a jako takové také potřebují živočišné proteiny, které mohou najít i ve formě přirozených neviditelných mikroorganismů a mikrobů v substrátu. Abychom zajistili dostatečné množství těchto organismů, Takayuki Shirakura vyvinul krmivo Chi Ebi, které slouží jako potrava i pro ně. Tito malí pomocníci také odstraňují nespotřebované jídlo a exkrementy krevet, které se dostanou hlouběji do substrátu a tak ho očišťují. Ze starých zůstatků potravy a výkalů se mohou tvořit toxiny, které jsou pro krevety smrtelné. Zvláště mláďata krevet reagují na ně velmi citlivě. Z tohoto důvodu má krmivo Ebi Dama od Shirakuru velmi pevnou konzistenci, aby se nerozpadlo a jeho zbytky se nedostávali do hlubších vrstev substrátu.

Tohle krmivo se doporučuje používat i při nově založených akváriích, ve kterých urychluje tvorbu důležitých mikroorganismů a mikrobů. Obsahuje mořské řasy, obiloviny, zeleninu, rostlinné vedlejší produkty a spirulinu.

Složení:

Mořské řasy, obiloviny, zelenina, vedlejší rostlinné produkty, Spirulina

Používání: Krmivo EBI Dama se podává dvakrát denně v malých množstvích, která krevety dokážou sníst během 1-2 hodin. Pokud jsou krevety nasycené, zbytky krmiva by měly být odstraněny z akvária.

Výrobce: Shirakura | Zdroj: https://krmivo-pro-ryby.heureka.czshirakura-ebi-dama-special-30-g/#prehled/


Recenze a zkušenosti akvaristů

x Funkce je dostupná pouze pro přihlášené uživatele

© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/vyrobky/3472-ebi-dama-special