Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Best Heart Flakes Golden Dream - Recenze a zkušenosti

 

Atlasy » Výrobky » Krmiva » Pro terčovce » Best Heart Flakes Golden DreamNápověda 

Best Heart Flakes Golden Dream

Proč vločky?
Syrové hovězí srdce obsahuje kolageny, které terčovci neumí strávit kvůli chybějícímu enzymemu.
Výsledkem je nestravitelná vrstva na stěně střev, která umožňuje šíření parazitů. U terčovců, kteří jsou krmeni delší dobu syrovým masem z teplokrevných živočichů se může vyvinout vysoký počet flagellates (bičíkovců). V dalším procesu se může vyvinout takzvaná děrová nemoc.

Chcete-li zabránit těmto problémům tak krmte diskuse jen Best Heart vločkami, kde byly všechny škodlivé látky odstraněny. Kromě toho se vločky obohacují všemi důležitými vitamíny, stopovými prvky a vlákninou.

Zmrazené hovězí maso znečišťuje vodu v akváriu. Proč je zátěž z Best Heart vloček výrazně nižší? Vločka je velmi stabilní, nerozpadá se během krmení a nekalí vodu. Best Heart vločky obsahují pouze malé množství přírodních pojiv bez želatiny. To zásadně přispívá k nezatížený filtraci našeho akvária.

Jaké další výhody přinášejí Best Heart vločky oproti surovému srdci?
Jejich výživová hodnota je značně vyšší každé balení Best Heart vloček odpovídá vícenásobnému množství zmrazeného hovězího srdce. navíc, nevyžadují mražení (chlazení) a není nutné čekat na rozmrazení.

Pokud by vaše diskusi toto krmivo neakceptovali při prvních krmení, tak se nevzdávejte! Časem si na toto perfektní krmivo zvyknou a budou se po něm vrhat.

Bohatá na vitamíny a minerály. Složení: bílkoviny hovězího masa, rýže, certifikovaný krill, proteiny hmyzu, lososový olej, česnek, chobotnice, drožďové výtažky, spirulina, mořské řasy, probiotika, paprika.

Analytické složky: surový protein 45,8 %, surový tuk 8,3 %, surový popel 7,2 %, syrové vlákno 1,8 % Krmné přísady na kg: vitaminy: A (3a672a) 72000 IU, C (3a300) 1330 mg, D3 (3a671) 2950 IU; s barviva; stopové prvky: Fe (E1) 80 mg, Mn (3b502) 47 mg, Zn (3b603) 50 mg; s antioxidanty. Doporučené krmení: Doplňková výživa, nepožívejte více než 40 % denní potřeby a pouze tolik, kolik ryby Během 5 minut zkonzumují.

Výrobce: Discusfood | Zdroj: www.discusfood.com/best-heart-flakes/


Recenze a zkušenosti akvaristů

x Funkce je dostupná pouze pro přihlášené uživatele

© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/vyrobky/3458-best-heart-flakes-golden-dream