Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Grand Champion - Recenze a zkušenosti

 

Atlasy » Výrobky » Krmiva » Pro terčovce » Grand ChampionNápověda 

Grand Champion

Krmivo je určeno pro dospělé terčovce. Díky jemné struktuře a atraktivní vůni ryby bezproblémově přijímají krmivo již od prvního podání. Terčovci se na ně snadno zvyknou.Vysoký obsah bílkovin zajišťuje rychlý růst, a odpovídající obsah vlákniny pro rychlé trávení potravy. Vysoký podíl vitaminových doplňků a stopových prvků způsobuje zlepšení celkového zdravotního stavu a odolnost ryb. Vysoký obsah astaxantinu (700 mg/ 80g), stanoví v krátkém čase silné červené zbarvení krmení ryb. Doplněk beta-glukan dodatečně posiluje imunitní systém ryb, působí jako stimulant imunitního systému. Discusfood grand Champion také působí preventivně. To vše díky obsahu extraktů z česneku a cibule, které přirozeně omezují růst mikroorganismů, jako jsou bičíkovce.Krmivo nevyžaduje předchozí namáčení, granule nemění svůj objem.

Obsah: Surová bílkovina 54 %, surový tuk 16 %, surová vláknina 1,7 %, surový popel 10,8 %. Aditiva na kg: Vitamíny: Vitamin D3 (671) 1500 IE. Mikroživiny: monohydrát síranu železnatého (E1) 56 mg, jodid draselný mg, síran měďnatý pentahydrát (E4) 8 mg, monohydrát síranu manganatého (E5) 21 mg, monohydrát síranu zinečnatého (E6) 140 mg. Antioxidanty: 95 mg, přírodní Astaxathin 700 mg. Složení: Rybí a vedlejší produkty z ryb, obiloviny.

Rady pro krmení: Jídlo lze podávat samostatně nebo v kombinaci s jinými potravinami. Podávejte denně jídla v malých porcích. Zlepšuje červené a modré zbarvení.

Výrobce: Discusfood | Zdroj: www.discusfood.com/granulates-for-discus-fish/


Recenze a zkušenosti akvaristů

x Funkce je dostupná pouze pro přihlášené uživatele

© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/vyrobky/3446-grand-champion