Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Day by Day - Recenze a zkušenosti

 

Atlasy » Výrobky » Krmiva » Pro terčovce » Day by DayNápověda 

Day by Day

Krmivo ve formě granulí je určeno pro dospělé terčovce. Díky jemné struktuře a atraktivní vůni jídla, ryby bezproblémově přijímají toto krmivo už při prvním podání.
Diskusi si velmi snadno zvyknou na toto krmivo. Vysoký obsah bílkovin zajišťuje rychlý růst a odpovídající obsah vlákniny pro rychlé trávení potravy které nezpůsobuje zácpu. Vysoký obsah vitaminových doplňků a stopových prvků zajišťuje, že Discusfood Day by Day je skvělé krmivo pro zlepšení celkového zdravotního stavu a odolnost ryb. Vysoký obsah xantinu (280 mg/ 80 g) umožňuje v krátké době silnou sytost červeného zbarvení ryb, stejně jako tmavší modrou barvu. Granule nevyžadují předchozí namáčení, nemění svůj objem, pokud jsou vystaveny vodě. Nešpiní vodu.

Obsah: Surová bílkovina 57 %, surový tuk 15 %, surová vláknina 0,4 %, surový popel 11 %. Přísady na kg: Vitamíny: Vitamín D3 (671) 1500 IE. Mikroživiny: monohydrát síranu železnatého (E1) 56 mg, jodid draselný mg, pentahydrát síranu měďnatého (E4) 8 mg, mangan Sulfat Monohydrat (E5) 21 mg, zinek Sulfat monohydrát (E6) 140 mg Antioxidanty: 95 mg, 280 mg přírodní Astaxathin. Složení: rybí produkty, obiloviny, zelenina, oleje a tuky, kvasinky.

Rady pro krmení: Jídlo lze podávat samostatně nebo v kombinaci s jinými potravinami. Dávkujte denně jídla v malých porcích. Zlepšuje červené a modré zbarvení.

Výrobce: Discusfood | Zdroj: https://zitsprirodou.czprodukt/discusfood-day-by-day/


Recenze a zkušenosti akvaristů

x Funkce je dostupná pouze pro přihlášené uživatele

© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/vyrobky/3445-day-by-day