Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Soft line Africa carnivore - Recenze a zkušenosti

 

Atlasy » Výrobky » Krmiva » Pro cichlidy » Soft line Africa carnivoreNápověda 

Soft line Africa carnivore

Inovační měkká granulovaná krmiva pro akvarijní ryby z Linie Soft jsou rybami dobře přijímány a lehce stravitelné.

Velká hydrostabilita tohoto krmiva způsobuje, že si ve vodě zachovávají svůj tvar a jejich nabobtnání je omezené na minimum. Měkké granule, které nebobtnají (nezvětšují svůj objem), jsou snadněji stravitelné a pro ryby bezpečnější. Velká hydrostabilita krmiva také omezuje uvolňování krmných složek do akvarijní vody a ani nezpůsobuje její zakalení.
Do složení měkkých granulí Linie Soft patří vybrané suroviny, mimo jiné i:

Sledě, jejichž proteiny mají dokonalý aminokyselinový profil,
Korýše bohaté na karotenoidy, kyseliny Omega-3 a také chitin,
Larvy hmyzu, které poskytují velkou dávku energie,
Řasy (Spirulina platensis, Laminaria digitata, Chlorella vulgaris, Lithothamnium calcareum), blahodárně působící na funkci zažívacího traktu.
Linie Soft také zahrnuje zajímavého planktonového korýše (Calanus finmarchicus) pocházejícího z čistých vod severního Atlantiku. Je zdrojem astaxantinu, proteinu bohatého na exogenní aminokyseliny a dále i nenasycené mastné kyseliny, v tom Omega-3. Navíc měkké granule Linie Soft zvyšují imunitu ryb díky složkám, jakými jsou: přírodní imunostimulátor – beta-glukan, česnek, prebiotika a stabilizovaná forma vitamínu C.

Africa Carnivore v podobě potápějících se chipsů je určena pro masožravé a všežravé africké ryby. Do jeho složení jsou zahrnuti sledi a larvy hmyzu, které poskytují vysoce kvalitní bílkoviny a dále i mastné kyseliny Omega-3, Omega-6 a Omega-9.

Obsahuje bezobratlé (krevety 12%, kril 10%, kalamáry 6%, calanus 1,5%), které jsou zdrojem mimo jiné i: proteinů, minerálních sloučenin a karotenoidů. Dodatek česneku a beta-glukanu posiluje imunitu ryb. Kromě toho krmivo zintenzivňuje barvy ryb a také je stimuluje k rozmnožování.

Výrobce: Tropical | Zdroj: https://www.rostlinna-akvaria.czeshop/krmiva-pro-ryby-a-krevetky/tropical-soft-line-africa-carnivore-100-ml-52-g


Recenze a zkušenosti akvaristů

x Funkce je dostupná pouze pro přihlášené uživatele

© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/vyrobky/3358-soft-line-africa-carnivore