Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Instant Baby Brine Shrimp - Recenze a zkušenosti

 

Atlasy » Výrobky » Krmiva » Pro potěr » Instant Baby Brine ShrimpNápověda 

Instant Baby Brine Shrimp

Společnost Ocean Nutrition je hlavní inovační firmou, která představuje revoluční systém krmiva: Artemie Instant Baby Brine Shrimp. Nedospělé artemie (nauplie Artemia salina) jsou mezi amatérskými chovateli velmi rozšířeny jako krmivo během prvního životního období mnoha choulostivých ryb a jako krmivo pro mnoho bezobratlých.

Do dneška byl mezi chovateli při používání nedospělých artemií sledován pouze malý pokrok nebo vůbec žádný pokrok. Celý proces líhnutí cyst artemií prováděný doma je obtížný, rušivý a komplikovaný. Mnohem častěji může být z důvodu různých faktorů, jako je například nesprávné skladování, počet vylíhnutých jedinců odlišný od očekávaného výsledku. Další výzvou pro amatérské akvaristy je synchronizace doby líhnutí s prvním krmením rybího potěru. Tyto dny jsou pryč.

Společnost Ocean Nutrition vyvinula instantní artemie, revoluční produkt, který vám umožňuje používat artemie kdykoliv a kdekoliv je budete potřebovat. Výrobek se skládá výhradně ze sterilních nově zrozených nauplií ve speciálním patentovaném roztoku. Nauplie mají velmi dobrou plovatelnost, jako při práci s živým produktem!! Nutriční hodnota zůstává zachována, proto je to nejjednodušší způsob jak kvalitně odkrmit mladé rybky.

Tento produkt může být skladován při pokojové teplotě. Jakmile bude produkt otevřen, musí být uložen v chladničce. Při nákupu se ujistěte, zda je v pořádku bezpečnostní pásek, abyste zabránili případným problémům s kvalitou. Balení obsahuje více než 20g čisté hmotnosti, což představuje 1,5 milionu nauplií. Ideální pro choulostivé malé ryby, rybí potěr a bezobratlé. Jedna nádobka obsahuje více než 1,5 miliónu nauplií artemií.

Produkt je vyvinut ve spolupráci s centrem pro výzkum artemií (na univerzitě v Gentu v Belgii). Nekalí vodu.

Pozor na zcela neprofesionální firmy, které se snaží tento kdo ví odkud dovezený výrobek prodávat na českém trhu, přičemž o produktu nejsou dostatečně informováni a tudíž nejsou schopni podat zákazníkům odborné informace. Díky tomu, tento vědecky formulovaný a patentovaný výrobek degradují na úroveň sardinek v konzervě.

Složení: Nauplie artemií.

Zaručený rozbor:
Proteiny 9,3 %
Vlákniny 0,2 %
Tuky 2,2 %
Popeloviny 1,2 %
Voda 85,0 %
Podívejte se na video

Výrobce: Ocean Nutrition | Zdroj: https://krmivo-pro-ryby.heureka.czoceannutrition-instant-baby-brine-shrimp-20g/#prehled/


Recenze a zkušenosti akvaristů

x Funkce je dostupná pouze pro přihlášené uživatele

© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/vyrobky/3059-instant-baby-brine-shrimp