Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Shrimp King Complete - Recenze a zkušenosti

 

Atlasy » Výrobky » Krmiva » Pro korýše » Shrimp King CompleteNápověda 

Shrimp King Complete

Krmivo ve formě polštářků pro každodenní použití. Obsahuje všechny důležité živiny, nutriční látky a vitamíny, které krevety potřebují pro zdravý, vyvážený růst, intenzivní vybarvení a častý a úspěšný odchov.

Rychle klesající krmivo, které je ve vodním prostředí dlouhodobě stabilní a je vyrobeno ze 100% přrodních surovin - pro biologicky vyváženou stravu sladkovodních trpasličích krevet. Shrimp King Complete obsahuje všechny důležité živiny a nutriční látky, které krevety potřebují každý den. Kvalitní proteiny a esenciální aminokyseliny z vodních krmných živočichů zajistí vyvážený růst. Vláknina obsažená v různých listech a kůře stromů podporuje zdravé zažívání.

Vitamíny, vyskytující se v různých druzích zeleniny a řas, napomáhají správnému průběhu procesu látkové výměny. ß-Glucan, vyskytující se v kvasnicích, podporuje přirozenou imunitu živočichů. Přírodní karotenoidy podporují intenzivní vybarvení všech druhů krevetek. Díky velkému množství surovin je složení každého krmného polštářku jiné, což zaručuje rozmanitou výživu Vašich oblíbenců.

Obsah: 30g Záruka: Neobsahuje umělá barviva či konzervační látky, neobsahuje rybí moučku.

Doporučené dávkování:
Každný den cca 1 polštářek krmiva pro 20 krevet. Případné zbytky krmiva odstraňte po 6 hodinách.

Tip:
Shrimp King Complete je krmivo vhodné také pro raky, trpasličí raky (CPO), kraby a šneky. Samostatné krmivo pro krevety ve sladkovodních akváriích.

Složení: mořská řasa (kelp), moučka z krevet, pšeničný protein, spirulina, kopřiva, vojtěška, kapusta, listy ořešáku královského, listy břízy, listy jinanu dvoulaločného (ginko), slávka zelenoústá, kvasnice, chlorela, dýně, kůra břízy, kůra stromu lapacho, plody arónie, pyl, fenykl, smetánka lékařská, rozmarýn, špenát, výhonky obilí.

Analytické složky: proteiny 35,8%, tuky 3,8%, vláknina 8,3%,
popeloviny 14,0%, vlhkost 9,7%, calcium 2,26%, natrium 1,04%, fosfor 0,56%, magnesium 0,36%

Výrobce: Dennerle | Zdroj: https://www.profiplants.czprodukt/dennerle-shrimp-king-complete-45g


Recenze a zkušenosti akvaristů

x Funkce je dostupná pouze pro přihlášené uživatele

© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/vyrobky/2784-shrimp-king-complete