Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

African cichlid color pearls - Recenze a zkušenosti

 

Atlasy » Výrobky » Krmiva » Pro cichlidy » African cichlid color pearlsNápověda 

African cichlid color pearls

Granulát je vyráběn speciální způsobem kde místo standartního procesu je použit proces s nižšími teplotou. Namísto 180 ° C se vyrábí při teplotě 60 ° C. V důsledku toho, je podstatně menší množství vitaminů, minerálních látek a stopových prvků zničených v průběhu technologických procesů. Suroviny používané v krmivu jsou vysoké kvality a jsou speciálně vybrané.Krmivo je určeno pro všežravé cichlidy, které potřebují i velký podíl rostlinné stravy. Měká struktura granulí umožňuje, aby byly rozdrceny pro podávání menším rybám, tak mladistvým. Delikátní chuť granulí je vyzkoušena i na rybách ve volné přírodě které jejich bezproblémově konzumují. Správná volba poměru obsahu bílkovin a dalších živin zajišťuje správné absorbování krmiva které tak nezpůsobuje steatózu (ztučnění) jemných vnitřních orgánů ryb, a to i po dlouhodobém používání. African cichlids Color Pearls obsahuje 1400 mg / kg xantin, který zaručuje posílení červeného a žlutého zbarvení ryb. Obsah látek, které zlepšují zbarvení je téměř dvakrát vyšší než v jiných krmivech. Takový vysoký obsah xantinu (provitaminu A), vitaminových doplňků a dalších surovin, které africkým cichlidám také skvělé slouží jako vitamínová bomba.

Krmivo je ve formě extrudátu, nevyžaduje předchozí namáčení, granuley nemění objem, pokud jsou vystaveny vodě. Nešpiní vodu.

Složení: 44% hrubého proteinu, hrubý tuk 13,6%, vláknina 1%, surový popel 6% zelenina, oleje a tuky, kvasnice, 1400 mg xanthin

Výrobce: Discusfood | Zdroj: https://www.discusfood.czp/162/african-cichlid-color-pearls-80g


Recenze a zkušenosti akvaristů

x Funkce je dostupná pouze pro přihlášené uživatele

© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/vyrobky/2694-african-cichlid-color-pearls