Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Bioactive IF 400 + UV - Recenze a zkušenosti

 

Atlasy » Výrobky » Filtrace » Vnitřní filtry » Bioactive IF 400 + UVNápověda 

Bioactive IF 400 + UV

Vnitřní filtr IF 400 + UV je nebývalý a velmi flexibilně použitelný vnitřní filtr s povrchovým odpěňovačem (skimmerem) a/nebo s postranním sáním. Je vybaven zabudovaným a regulovatelným čerpadlem FP 750 a jednotkou UV-C, která redukuje choroboplodné zárodky, parazity a řasy. 6 filtračních košů uvnitř filtru umožňuje snadnou aplikaci a rychlou výměnu filtračních materiálů a lze je odstranit vysunutím deskových držáků. Voda je čištěna biologicky a ozářena UV-C lampou ve stejnou chvíli před tím, než je vrácena zpět do akvária přes flexibilní rozdělovač. Plochá výpustní tryska vylepší proudění vody v akváriu.

Filtr IF 400 + UV lze také použít dle potřeby se 4, 2 nebo zcela bez košů. V posledním případě voda vniká do filtru skrze celou stěnu a filtrační materiáli, jako např. filtrační vata, mohou zachycovat jemné částečky skrze zvýšený přítok. Vzhledem k rozmanitým možnostem použití je filtr IF 400 + UV velmi flexibilní a také zajímavý i pro profesionály do karanténních nádrží, kde se často mění filtrační média a zároveň není opomíjena ani redukce patogenů a parazitů. Filtr upevněný uvnitř akvária potřebuje velmi málo místa a je snadno dostupný. V závislosti na husotě osádky a použitých filtračních materiálů filtr IF 400 + UV vystačí kapacitně pro akvária do 400 litrů.

Balení obsahuje:
- sera filtrační a napájecí čerpadlo FP 750
- sera UV-C systém 5 W včetně předřadníku a transformátoru
- 6 košů na filtrační média pro individuelní nastavení filtrace
- vysoce účinné filtrační médium sera siporax mini Professional
- flexibilní držák pro instalaci uvnitř akvária
- volitelné sání vody skrze stěny a povrch
- nastavitelný Y kus jako výpustní rozdělovač proudu vody

Rozměry: 22 × 30 × 11 cm (š x v x h)
22 x 30 x 11 cm

Výrobce: Sera | Zdroj: https://www.akva-tera.czvnitrni-filtry/33608-sera-bioactive-if-400-uv-vnitrni-filtr-4001942305983.html


Recenze a zkušenosti akvaristů

x Funkce je dostupná pouze pro přihlášené uživatele

© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/vyrobky/2472-sera-bioactive-if-400-uv