Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Cichlid Omni Pellets - Recenze a zkušenosti

 

Atlasy » Výrobky » Krmiva » Pro cichlidy » Cichlid Omni PelletsNápověda 

Cichlid Omni Pellets

Velmi chutné a dobře stravitelné krmivo skládající se z měkkých a vlhkých granulí, speciálně formulovaných pro africké a jihoamerické masožravé a všežravé cichlidy. Tyto potopitelné granule jsou určeny pro zlepšení zdravotního stavu, růstu a zbarvení. Vysoké množství kvalitních proteinů zaručuje kvalitní trávení a příjem živin. Obsahuje řasy rodu Spirulina, česnek, vitamín C a další posilovače imunity. Nízký obsah fosforu a popelovin. Krmivo je dodáváno s granulemi 2 velikostí: malé (+/- 1,8 mm) a střední (+/- 3,8 mm). Provádějte krmení jednou až třikrát každý den. Nedávejte rybám více krmení, než budou schopny zkonzumovat během několika minut.

Velmi chutné a dobře stravitelné každodenní krmivo speciálně formulované pro africké a jihoamerické masožravé a všežravé cichlidy.
Měkké a vlhké potopitelné granule jsou určeny pro zlepšení zdravotního stavu, růstu a zbarvení.
Přírodní řasy a pigmenty pro zlepšení růstu a zbarvení a vybrané posilovače imunity pro lepší odpor proti působení chorob.
Vytvářeno a testováno biology zabývajícími se akvakulturou. Nezakaluje vodu.
Baleno ve vakuovaných kapsách, aby byla zaručena maximální čerstvost.
Složení:
Rybí moučka, pšenice, hnědé mořské řasy, sojová moučka, kril (Euphasia superba), jikry tuňáka, pivovarské kvasnice, lecitin, řasy rodu Spirulina, olej z lososa, MPAX™ (Marine Protein Amino eXtract: výběrové rybí moučky, výběrové aminokyseliny (L-Lysin, DL-Methionin, Betain, TL-Tryptofan)), česnek, vitamíny (kyselina askorbová (vitamín C), biotin (vitamín H), cyanokobalamin (vitamín B12), riboflavin (vitamín B2), mononitrát thiaminu (vitamín B1), octan tokoferol (vitamín E), kyselina pantotenová (vitamín B5), menadion (vitamín K3), kyselina listová (vitamín B9), cholekalciferol (vitamín D3), retinol (vitamín A1), pyridoxin (vitamín B6), niacin (vitamín B3)), minerály (uhličitan vápenatý, uhličitan kobaltnatý, síran měďnatý, síran manganatý, jodid vápenatý, seleničitan sodný, síran zinečnatý, síran hořečnatý) a konzervanty (BHA, BHT a ethoxyquin).

Zaručený rozbor:
Proteiny 42,0 %
Vlákniny 1,5 %
Tuky 6,5 %
Popeloviny 7,5 %
Voda 15,0 %

Výrobce: Ocean nutrition | Zdroj: https://www.habeo.czgranule-pellets/cichlid-omni-pellets-small/


Recenze a zkušenosti akvaristů

x Funkce je dostupná pouze pro přihlášené uživatele

© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/vyrobky/2237-cichlid-omni-pellets