Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Wheat-Germ mini - Recenze a zkušenosti

 

Atlasy » Výrobky » Krmiva » Pro závojnatky » Wheat-Germ miniNápověda 

Wheat-Germ mini

Hikari Wheat-Germ je snadno stravitelný, každodenní krmivo pro dospělé zlaté rybky, KOI a velké tropické rybky. Byl vyvinut po mnohaletých chovatelských zkušenostech a je to krmivo, které udrží Vaše vodní miláčky zdravé a šťastné po dlouhou dobu!
Vysoce kvalitní bílkoviny v Hikari Wheat-Germ podporují rychlý růst, zatímco přítomné vitaminy pomáhají Vašim rybkám růst zdravěji a mít lesklejší a třpytivější kůži. Hikari Staple má vysoký obsah stabilizovaného vitaminu C, který podporuje odolnost k stresu a imunitu k infekčním nemocím.
Hikari Wheat-Germ mini pellet je přirozeným zdrojem vitaminu E, který podporuje plodnost a žádoucí růstové charakteristiky. Vysoká stravitelnost dovoluje Vašim rybkám plně využít výhody, které přípravek Hikari Wheat-Germ mini pellet nabízí. Vaše ryby si zamilují přirozenou chuť krmiva Hikari Wheat-Germ mini pellet.
Je-li teplota vody 10 °C nebo vyšší, krmte 2 – 4 krát denně. Vyšší teplota způsobuje vyšší aktivitu, což vyžaduje více krmení. Dávkujte pouze tolik krmiva, které vaše ryby zkonzumují do několika minut. Odstraňte krmivo, které po krmení zbude ve vodě, vyhnete se tím problémům s kvalitou vody a překrmení ryb.

Bílkoviny: min. 30 %
Tuky min. 4.0 %
Vláknina max. 4.0 %
Vlhkost max. 10 %

Výrobce: Hikari | Zdroj: https://www.rataj-spk.czkrmeni-pro-ryby/673-hikari-goldfish-wheat-germ-mini


Recenze a zkušenosti akvaristů

x Funkce je dostupná pouze pro přihlášené uživatele

© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/vyrobky/1996-wheatgerm-mini