Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Osvětlovcí rampy se třemi zářivkami - Recenze a zkušenosti

 

Atlasy » Výrobky » Osvětlení » Zářivková tělesa » Osvětlovcí rampy se třemi zářivkamiNápověda 

Osvětlovcí rampy se třemi zářivkami

Součástí balení jsou rovněž boční podpěry pro postavení na boční stěny akvária.

Balení neobsahuje zářivky!

Rozměry osvětlení: 80 x 17 x 6 cm

Osvětlovací rampy - síla osvětlení

Délku osvětlovací rampy vybírejte podle délky akvária. Rampu vždy volte o malinko delší než je celková délka akvária, aby šla pohodlně přichytit k boční stěně nádrže pomocí stojánků, které jsou součástí balení. Zářivky stejně nejsou v rampě až k jejímu okraji, takže se nemusíte bát, že byste svítili vedle akvária.

Pro běžná akvária, kde není primárním cílem pěstovat náročné druhy rostlin a vystačíme si např. s těmito druhy: (echinodory, kryptokoryny, kapradiny, mechy) postačí osvětlovací rampy se dvěmi zářivkami. Pokud tedy máte akvárium o délce např. 110 cm, postačí Vám tato osvětlovací rampa: http://www.rostlinna-akvaria.cz/eshop/osvetleni-akvaria/4aqua-osvetleni-akvaria-2x39w-t5

V případě, že hodláte pěstovat i stonkové a kobercové rostliny, bude namístě zvolit variantu alespoň se třemi zářivkami. V tomto případě však není od věci pouvažovat ani o čtyřzářivkové verzi, protože rampy se čtyřmi zářivkami obsahují v balení rovněž ocelová lanka pro zachycení od stropu. Nejen, že to vypadá efektně, ale je to rovněž velmi praktické, protože můžeme sílu osvětlení libobovolně regulovat pouhým přiblížením/oddálením od hladiny.

Je na místě také zmínit, že všechny rampy lze po dvojicích zářivek vypínat. Z verze se čtyřmi zářivkami lze tak v mžiku udělat verzi se dvěma zářivkami, protože jednu dvojici zářivek vypneme. Tato verze rampy obsahuje dva přívodní kabely, takže lze každou dvojici zářivek spínat v různou dobu napojením na dvoje spínací hodiny v zásuvce.

VIDEO: http://www.youtube.com/watch?v=O7rAHRpPDJ8&feature=player_embedded

Výrobce: 4Aqua | Zdroj: www.rostlinna-akvaria.czeshop/osvetleni-akvaria


Recenze a zkušenosti akvaristů

x Funkce je dostupná pouze pro přihlášené uživatele

© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/vyrobky/1942-4aqua-osvetlovci-rampy-se-tremi-zarivkami