Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Tropical Spirulina Forte vločky - Recenze a zkušenosti

 

Atlasy » Výrobky » Krmiva » Univerzální » Tropical Spirulina Forte vločkyNápověda 

Tropical Spirulina Forte vločky

Super spirulina forte pro ryby požírající řasy je vločkové krmivo s vysokým obsahem (36%) řas Spirulina platensis. Je hlavně doporučeno pro africké cichlidy požírající řasy, ale i pro jiné ryby, v tom zároveň mořské, které ve své dietě vyžadují značný podíl složek rostlinného původu. Řasy Spirulina platensis posilují imunitní systém ryb a pozitivně působí na procesy trávení.

Krmení: mnohokrát během dne po malých porcích. Lze je i kombinovat s jinými krmivy.

Složení: řasy (Spirulina platensis min. 36%), bílkovinné extrakty rostlinného původu, vedlejší prudukty rostlinného původu, ryby a výrobky z ryb, obiloviny, měkkýši a korýši, kvasnice, oleje a tuky, minerální látky.
Doplňkové látky: vitamíny, provitamíny a chemicky přesně definované látky se srovnatelným účinkem: vit. A 38 200 m.j./kg, vit. D3 2 100 m.j./kg, vit. E 130 mg/kg, vit. C 540 mg/kg. Stopové prvky: E1 Železo 42,0 mg/kg, E6 Zinek 11,5 mg/kg, E5 Mangan 9,0 mg/kg, E4 Měď 2,1 mg/kg, E2 Jód 0,26 mg/kg, E8 Selen 0,26 mg/kg, E7 Molybden 0,06 mg/kg, E3 Kobalt 0,01 mg/kg. Lecitin. Barviva. Antioxidanty. Analytické složky: hrubý protein 48,0%, hrubé oleje a tuky 6,0%, hrubá vláknina 3,0%, vlhkost 7,0%.

Výrobce: Tropical | Zdroj: krmivo-pro-ryby.heureka.cztropical-super-spirulina-300ml/


Recenze a zkušenosti akvaristů

x Funkce je dostupná pouze pro přihlášené uživatele

© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/vyrobky/1634-tropical-spirulina-forte-vlocky