Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Cichlid Bio-Gold - Recenze a zkušenosti

 

Atlasy » Výrobky » Krmiva » Pro cichlidy » Cichlid Bio-GoldNápověda 

Cichlid Bio-Gold

Nejsilnější "zjasňovač" barev na světě! Vynikající pro Cichlidy a velké masožravé ryby. Biotechnologie nám dovoluje vyrobit další světovou jedničku! Krmivo Hikari Cichlid Bio-Gold je výsledkem tohoto technického průlomu. Hikari Cichlid Bio-Gold zvyšuje schopnost Vašich ryb rozvíjet přirozené zbarvení bez působení slunečního ultrafialového záření. Každodenní krmení krmivem Hikari Cichlid Bio-Gold zajistí, aby Vaše ryby dostaly maximum dostupných živin.

Znaky

1. Cichlidy pěstované v akváriích v interiéru nedostávají přirozené sluneční světlo a ultrafialové paprsky důležité pro řádný vývoj jejich přírodního a nejlepšího zbarvení. Krmivo Hikari Cichlid Bio-Gold nahrazuje díky biotechnologii nedostatek přírodního slunečního světla a ultrafialového záření a dovoluje tak Vašim cichlidám rozvinou jejich přirozenou krásu.Chcete-li, aby Vaše cichlidy měly barvy „jak se patří“, krmte je krmivem Hikari Cichlid Bio-Gold!

2. Hikari Cichlid Bio-Gold se vyrábí z přírodních surovin nejvyšší jakosti, sestavených pro vybíravý apetit Vašich ryb. Budete-li krmit tímto krmivem, brzy zjistíte, že Vaše ryby mají jasný lesk a nádherný třpyt i vyvážený růst a náležitý tvar.Vysoký obsah stabilizovaného vitaminu C v tomto krmivu podporuje odolnost ryb ke stresu a imunitu k nakažlivým chorobám.

3. Hikari Cichlid Bio-Gold se dodává v našem exkluzivním stojatém balíčku se zip uzávěrem a v obalu nepropustném pro kyslík, aby kvalita krmiva uvnitř byla zachována. To je zárukou, že vždy obdržíte úplnou výživu a vynikající čerstvou jakost, jakou od Hikari čekáte.

4. Cichlid Bio-Gold je typ plovoucích pelet, které nekalí vodu. Plovoucí krmivo Vám dovoluje snadno pozorovat stravovací návyky ryb a předcházet jejich překrmování.

Krmení

Dávejte rybám jedno až třikrát denně takové množství krmiva, které jsou schopny zkonzumovat během několika málo minut. Dbejte na to, aby se ryby nepřekrmovaly. Po skončené době krmení odstraňte nespotřebovanou potravu.

Složky

Garnátová moučka, bílá rybí moučka, sušené pivovarské kvasnice, pšeničná mouka, sojová moučka, moučka z pšeničných klíčků, karoten, proteáza, mononitrát thiaminu, riboflavin, pyridoxin hydrochlorid, vitamin A, L-askorbyl-2-polyfosfát (stabilizovaný vitamin C), vitamin B12, biotin, pantothenát vápenatý, cholin chlorid, vitamin D3, kyselina listová, bisulfitová sloučenina menadionu (zdroj vitaminu K), inozitol, p-aminobenzoová kyselina, síran zinečnatý, síran menadionu, sůl, síran železnatý, síran měďnatý, síran kobaltnatý, hydroxid hlinitý, síran hořečnatý.

Výrobce: Hikari | Zdroj: www.hikari.czkrmivo/biogold.htm


Recenze a zkušenosti akvaristů

x Funkce je dostupná pouze pro přihlášené uživatele

© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/vyrobky/1325-cichlid-biogold