Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Aquahum - Recenze a zkušenosti

 

Atlasy » Výrobky » Chemie » Úprava vody » AquahumNápověda 

Aquahum

Aquahum™ patří do rodiny humátů. Jeho složení je předznamenáno snahou o co nejvyšší obsah fulvových kyselin. Standardně obsahuje Aquahum™ minimálně 60% této složky huminového spektra.

Stopové prvky přítomné ve výchozí surovině jsou během procesu výroby chelatizovány a tím i zpřístupněny pro další využití v buňce.

Díky svému unikátnímu složení a nejvyšší čistotě má Aquahum™ daleko širší spektrum účinků na fyziologii ryby, než je akvarista zvyklý očekávat. Hlavní účinky se dají shrnout do následujících bodů:
protiplísňový efekt (jak u jiker, tak i u potěru i dospělých jedinců)
antistresový efekt (výskyt nemocí, chladná voda, přítomnost škodlivin, transport…..)
zlepšení příjmu potravy
zlepšení vytíratelnosti
omezení výskytu šnečků
zlepšení růstu a zdravotního stavu akvarijních rostlin
zlepšení efektu podávaných léčiv či snížení jejich dávek
výrazné prodloužení doby života živých artemií i ve sladké vodě a tím zajištění živé potravy pro nejmenší potěr po výrazně delší dobu.

Preventivní používání Aquahumu™ zajistí v akváriu „lepší náladu“, rybky jsou živější, neschovávají se za kameny a vyhledávají aktivně potravu. Vzhledem k univerzálnímu pozitivnímu účinku huminových látek na živou buňku není důležité, zda konkretní druh ryby se mohl či nemohl ve svém původním prostředí setkat s huminovými látkami.

Díky vysoké koncentrovanosti preparátu (= nízké dávky) a také vysokému obsahu nízkomolekulární části (= žlutohnědá barva na rozdíl od černé u huminových kyselin) dostává voda v akváriu po aplikaci Aquahumu™ pouze zlatavou barvu a není tím tudíž nijak narušen estetický požitek z akvária.

Výrobce: Amagro | Zdroj: www.amagro.com/aquahum.html


Recenze a zkušenosti akvaristů

x Funkce je dostupná pouze pro přihlášené uživatele

© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/vyrobky/1313-aquahum