Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Tropical Betta - Recenze a zkušenosti

 

Atlasy » Výrobky » Krmiva » Pro bojovnice » Tropical BettaNápověda 

Tropical Betta

Betta tropical je vločkové krmivo, které obsahuje kromě základních složek, také malé mořské korýše (Krilo), lyofilizované patentky a plankton. Zlepšují chuť krmiva a tak je vhodné i pro velmi vybíravé rybky. Optimální poměr vitamínů a minerálních látek zaručuje rybám výbornou kondici a zdraví. Vločky mají vysoký obsah bílkovin, který je důležitý v době růstu a rozmnožování ryb. Řasy a betakaroten obsažené v krmivu obsahují přírodní barviva, která podporují lesk a vybarvení ryb. Přidaný zeolit ​​příznivě ovlivňuje trávení a vylučování toxinů z těla ryb. Vysoký obsah energie pozitivně ovlivňuje růst a normální vývoj ploutví.

Krmivo pro Bojovnice
Krmivo je vhodné pro bojovnice a malé labyrintky jako čichavec zakrslý, vrčivky trpasličí, guramy čokoládové a další podobné druhy ryb.

Krmení s Betta Tropical
Rybkám podáváme krmivo 1–2 krát denně. Lepší je podávat krmivo častěji (2 krát denně) a v malých dávkách – v množství, které stihnou zkonzumovat za 3–5 minut. Krmení věnuj dostatek času. Sleduj, zda krmivo přijímají všechny ryby. Odmítání potravy bývá příznakem onemocnění. Odmítání potravy se může objevit také při výměně vody a při změně druhu nebo značky krmiva. V takovém případě poskytni rybám dostatek času, aby si na nové krmivo zvykly.

Složení Betta Tropical:
Ryby a výrobky z ryb, obiloviny, bílkovinné extrakty rostlinného původu, měkkýši a korýši (Krilo min. 7,55 %, moučka z olihní min. 6,8 %), kvasnice, vedlejší produkty rostlinného původu, hmyz (lyofilizované larvy pakomárů min. 5 %), řasy, oleje a tuky, minerální látky (zeolit ​​1 %).

Doplňkové látky:

Vit. A 24 800 m.j., vit. D3 2 850 m.j., vit. E 130 mg, vit. C 550 mg, beta-karoten 127,5 mg. Stopové prvky: E1 (Fe) 51,7 mg, E6 (Zn) 13,6 mg, E5 (Mn) 11,0 mg, E4 (Cu) 2,6 mg, E2 (I) 0,3 mg, E8 ( se) 0,3 mg, E7 (Mo) 0,08 mg. Lecitin. Astaxantin 98,6 mg. Antioxidanty.

Analytické složky:

Protein 50,0 %, hrubé oleje a tuky 6,5 %, hrubá vláknina 2,0 %, vlhkost 8,0 %.

Výrobce: Tropical | Zdroj: https://www.shrimp.cztropical-betta-50ml-1


Recenze a zkušenosti akvaristů

x Funkce je dostupná pouze pro přihlášené uživatele

© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/vyrobky/1274-tropical-betta