Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

OSI Cichlid flakes - Recenze a zkušenosti

 

Atlasy » Výrobky » Krmiva » Pro cichlidy » OSI Cichlid flakesNápověda 

OSI Cichlid flakes

O.S.I. krmivá sú používane spokojnými chovateľmi a celosvetovo ocenené hobistami pre zvýraznenie krásy a kondície chovaných rýb. O.S.I. používa stále rovnako vysoký štandard na výrobu vášho krmiva. Žiadne iné krmivo sa nevyrovná O.S.I. produktom ich kvalitou a čerstvosťou. Garantujeme zákazníkom spokojnosť.

Výhody O.S.I. v porovnaní s inými krmivami

Väčšia výživná hodnota
O.S.I. je najkvalitnejšie vločkové a granulové krmivo kombinované výnimočne výživnými prvkami. O.S.I. krmivá obsahujú špeciálne ingrediencie pre väčšiu výživnú hodnotu, dosiahnutie prírodných farieb, chuťovú atraktivitu a vitamíny /vrátane vitamínu C/. Pretože O.S.I. používa pri výrobe najnovšie biotechnologické poznatky, naše krmivá majú väčšiu výživnú hodnotu a sú prirodzene akceptované rybami. O.S.I. používa len najkvalitnejšie ingrediencie. Napríklad O.S.I. proteín. Proteíny sú jednoducho najdôležitejšou zložkou rybieho krmiva. O.S.I. používa vysoko kvalitné zložky krmiva morských rýb ako náhradu diétneho proteínu. Ostatné značky ho často nahrádzajú obilninami alebo zemiakovými plodmi v dôsledku čoho môžu chýbať v krmive nenahraditeľné amino kyseliny.
Bezproblémovo stráviteľné
Všetky O.S.I. ingrediencie sú jemne spracované a unikátne enzýmovo stabilné. To znamená že tráviaci proces rýb prebehne rýchlejšie a kompletne zásobuje ryby všetkými výživnými látkami.
Zloženie
O.S.I. vločky a granule obsahujú kompletný vitamínový mix vrátane vitamínu C. Tento je plnohodnotne zachovaný vďaka unikátnemu spôsobu výroby. Väčšina O.S.I. produktov tiež obsahuje spirulinu, ktorá je dôležitá pre prispôsobivosť rýb a zvýrazňuje ich prirodzené vyfarbenie.
Rast a vzhľad
O.S.I. krmivá majú vyvážený pomer amino kyselín, tukov, vitamínov a minerálov. Početné laboratórne testy potvrdili kvalitu O.S.I. krmív v súvislosti s prirodzeným rastom a vzhľadom rýb.
Výrazné farby
O.S.I. používa širokú pestrosť prírodných látok a farbív na dosiahnutie prirodzeného vyfarbenia tropických rýb. Hormóny ktoré môžu rybám uškodiť a pozmeniť správanie sa nikdy nepoužívajú.
Lákavé kŕmenie
O.S.I. vločky a granule sú vytvárané so špeciálnou vôňou a chuťou atraktívnou pre ryby ktorá ich nabáda do kŕmenia. Toto je dôležité keď kŕmite novo doložené, choré alebo inak problémové ryby.
Multi-Level Floation
O.S.I. vločky a granule sú špeciálne navrhnuté pre ryby ktoré prijímajú potravu na hladine, plávajúcu vo vode alebo zbierajú na dne. Vločky sú vypracované tak aby klesali pomaly, zatiaľ čo O.S.I. Ocean Stars /Cichlid, Spirulina and Goldfish Pellets/ sa pri kŕmení pravidelne rozložia po celej šírke vodného stĺpca. O.S.I. Marine Pellets postupne klesajú na dno.
Podporené výskumom a vývojom
O.S.I. výskum je vedený v réžii špecialistov na biológiu a výživu živočíchov vodného sveta. O.S.I. testuje svoje produkty v laboratóriách v Utahu, Californii a na Filipínach. Výskumný pracovníci sa stretávajú na profesionálnych sympóziách a pravidelne posúvajú poznatky obchodníkom a zákazníkom na informačných seminároch.

Cichlid Flakes - Základné vločkové krmivo pre cichlidy obsahujúce vysoké množstvo proteínov.

V prirodzenom prostredí sa cichlidy živia viac živočíšnou potravou ako rastlinnou. Práve kvôli ich predátorskej náture sú veľmi aktívne. O.S.I. CICHLID FLAKES obsahujú vysoké množstvo živočíšnych proteínov, aby uspokojili silné mäsožravé stravovacie návyky väčšiny cichlíd z Afriky, Južnej a Centrálnej Ameriky. Veľké množstvo tukov poskytuje dostatok energie pre týchto aktívnych plavcov a zároveň prírodnú farbu - vylepšujúce pigmenty udržujú ich sýte a krásne sfarbenie. Toto krmivo sa môže dopĺňať všetkými doplnkovými O.S.I. vločkami a peletami.

Výrobce: OSI | Zdroj: www.akvaprodukt.sk/


Recenze a zkušenosti akvaristů

x Funkce je dostupná pouze pro přihlášené uživatele

© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/vyrobky/1039-osi-cichlid-flakes