Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Prezentace - Danďourov

 

Prezentace » Dandy » Danďourov » Nápověda 

Hlavní fotka



Danďourov

NEAKTUALIZOVANÁ PREZENTACE

Majitel: Dandy   Kategorie: Společenské akvárium
Zapsáno: 4. 5. 2007   Aktualizace: 7. 12. 2007 Nové fotografie Nový záznam v deníku Změna v seznamu ryb 
Počet návštěv: 10781   Počet palců: 0
Založení: 1. 5. 2007   Stáří: 16 let a 11 měsíců
Objem: 180 litrů   Čistý objem: 0 litrů
Velikost: větší akvária   Oblíbenost: 3 uživatelů
Fotek a videí: 32+0   Komentářů: 0
*     *     *     *


Rozměry: 100 cm x 40 cm x 45 cm

Popis: Moje druhé avárko, které jsem založil, ale zatím vůbec nevím co do něj. V malém mám živorodky, takže tady bych chtěl trošku do něčeho obtížnějšího a hezčího. lidně poraďte.

Biotop: Zatím žádný

CO2: NE

Dekorace: Kořeny, láva

Dno: říční kamínky

Filtrace: Eheim 2212

Hnojení: NE

Chemie: Pouze při založení

Krmení: Zatím žádný

Osvětlení: 2x30w

Pozadí: Fototapeta

Stojan: Vystužený příborník

Topení: Jagger 3607

Údržba: Snad bude pravidelná, cca 1x za 3 týdny

Voda: Kohotková s vysokým PH

Vzduchování: Od filtru, pouze estetické

NahoruSložky fotek

Prezentace je archivována a neobsahuje fotky v plné velikosti

Složka
Všechny
fotky

(31)
Složka
Ostatní

(31)
 
Časová osa
Časová osa


 
Fotky z deníčku
Z deníčku

Fotky z reprezentativní složky: Ostatní
07.12.2007
Mohlo by to byt i lepsi
Mohlo by to byt i lepsi
07.12.2007
Spokojenost na kazdem sutru
Spokojenost na kazdem sutru
07.12.2007
Tak do toho praskli
Tak do toho praskli
07.12.2007
Vajicka pancernicku
Vajicka pancernicku
04.06.2007
Chvilka po krmeni, to je klid, kazdej kouka akorat na svoji vlocku!
Chvilka po krmeni, to je klid, kazdej kouka akorat na svoji vlocku!
04.06.2007
Nova podoba s pisecnou promenadou.
Nova podoba s pisecnou promenadou.
16.05.2007
Přišel tatka ancik a bylo po slusnem stolovani. Rval to na vsechny strany a konecne se dostali i na cumili. Cihlidky se mohli radosti zblaznit
Přišel tatka ancik a bylo po slusnem stolovani. Rval to na vsechny strany a konecne se dostali i na cumili. Cihlidky se mohli radosti zblaznit
16.05.2007
Dneska to bylo rajčatko poprve, takze se zavedlo i poradi pro stolovani .-)))
Dneska to bylo rajčatko poprve, takze se zavedlo i poradi pro stolovani .-)))
NahoruDeníček
6
12.2007
Nic nejde, tak jak by si clovek predstavoval. Doslova faunove peklo vypuklo po zabehnuti akva a tyden co tyden jsem si pripadal jako zahradnik. Opravdu extreme rostouci kytky sl prvni a pak nasledovali dalsi a dalsi. Nakonec me zbylo jenom torzo po jednom cisticim zachvatu. Dneska je akva skoro ciste a postupne se opet zarusta. Moje puvodni nasazeni a objadnani kompletniho balicku podle litraze akva se ukazalo jako spatnej napad. Nyni si psotupne jasne rikam co kde chci a postupne dokupuji. Zacal jsem skalkou z prava a postupne pujdu dal.

Rybicky nam hodne odrostli a tak supajdili do noveho big akva. Nyni se stalo toto akva domovem pro "dnove stourali" a tak si zde svoje potomstva buduji ancici a nove take pancernicci. No dneska jsem mel pekne oblepene sklo vajicky, viz obrazky.

Jenom me trosku mrzi ten pokles zelene, ale nebojte ono to roste jako z vody :-))) hm tivny porekadlo, vzdyt to ve vode je!
24
7.2007
Tak jsem dneska povedli odkaleni a vymenu vody. No tyhle velky akva to snad ani jednou mesicne nepotrebujou a zkusim delsi interval.

Mame za sebou prvni poter od anciku, ktery se udrzel v poctu 8 kousku a byl premisten do mensiho akva. I tech 8 je uspech jelikoz vse probehlo o viknedu, kdy nejsme doma a za zady, tedy ploutvi meli 20 tlamovcu :-)). No date zapsan do kalendare a na dalsi treni se uz tesim a snad to ohlidam a bude vetsi nadilka, ikdyz co s tim, takze je to takova mazliva radost.

konecne jsme take uz domu dostrkali nove akva 450L ale pres leto neni moc casu to zarizovat, takze pekne pomalu. O vikendu jedu na sumavu, tak si naberu aspon pekny kaminky (tedy sutry na skaly).
21
6.2007
V prvni rade jsem dal pryc nekolik nevhodnych druhu a zameril se dve skupiny tlamovcu. K tomu jsem udelal i jeden dasi vetsi zasah do designu akva. Vse take pripravuji stale na novou 360L, kterou take venuji tlamovcum, jelikoz jsou to prvni rybky co se libej hodne i manzelce :-))) Konecne uz ma taky viditelnou radost.

Nove doplneni stavu jsem provedl u chovatele v Rokycanech. Na vyber velmi slusne mnozstvi a i prijatelne ceny. Rozhodne se tam jeste vypravim.

No jinak pri mensi prestavbe probehlo i drobne cisteni na vetsi prestavbu a implementace vlastniho 3D pozadi probehne az po zabehnuti noveho akva. Jelikoz to urcite nebude hned a nemel bych kam rybky dat :-)) No jak bude cas, tak dam i nejakou fotecku, ale jedu se ohrat do Italie, tak az pak. Teda ohrat, otazka je kde je vetsi vedro :-)))
4
6.2007
Akva nam pekne jelo, ale po pravde az moc a tak prisla razna ruka. Fakt jsem obden musel strihat a vyhazovat kýtíí. Takze jsem se včera nastval a provedl predelani akva. Vim ze tak brzo po zalozeni to neni ideani, ale proste jsem to udelal. Zohlednil jsem take obyvatele a pripravil i pisecne plaze :-)) Nakonec musim rict ze se me to hooodne libi, ikdyz pro milovniky holadkych pralesu viz predchozi vzhled to asi moc pozitivni nebude.

Obyvatele to prijali take s velky nadsenim. Hned po uklidneni vody (pisek a zakaleni) se zacalo s rozebiranim teritorii. Nejvice se snazili ancici a koren byl po chvili premlouvani nejsilnejsiho maigana jejich. Maigana i pres prohru u korenu vyhrali vsechny ostatni bitvy a obsadili oba predni kraje akvarka. Jejich tlupa 3 kousku, jasne vyhrala tad zlutasama, kteri i pres pocet 5 velikost + cca 1cm se museli odsunout za hlavni prmenadu. V pozadi se ale nejrychleji vyvijici jedinec pestrence valcoviteho nerozhodl co se mu libi a bztrestne se projizdi vsude. Na jeho rychly vyvoj se soukenovci nezmuzou a delaj ze ho nevidej. Da mensi pestrenci to ale slizaj za nej :-))).
Tak z fronty vse. PS jeste jsem premistil parmicky cernopruhe do druheho akva a take jednoho pancernicka. Druhej bohuzel mé 20 minutove honeni nepojal jako boj o zachranu jeho zivota, ale o to ze se musi ubranit me, takze zustal na pospas a je to jiz ciste jeho boj. Tak co vy na to?
14
5.2007
Dnes jsem si zajem do melnika podruhe. Kdo cte denik pravidelne vi, jak jsem se tam minule trapil a nenasel to. dnes jsem zvolil delsi cestu z prahy a odbocoval az na druhem sjezdu na melnik. Nasel jsem to hned napoprve a nelitoval jsem. super obsluha a mnoho super akvarek. Nakonec jsem si vybral obyvatele new akva. sice akva pro ne neni idealni, ale hned jsem ho trosku predelal. Udelal jsem z kamenu velkou kamenou prolejzacku a zjemnil dno. Pisek ale nebude. Rybky jsou to krasne a uvidime jak se jim bude darit. Jeste bych to chtel vyladit nejakou cerenou nebo oranzovou rybkou, ale to az nedky v budoucnu. o aztim juknete na nove obyvatele.


NahoruKomentáře návštěvníků

přidat komentář Funkce je dostupná pouze pro přihlášené uživatele      

Info
Zatím nebyl k této prezentaci vložen žádný komentář

 

© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/nadrze/1690-dandourov