Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

S novým autem značky Škoda nezískáte jen automobil, ale i kompletní balíček kvalitních služeb

 

Články » S novým autem značky Škoda nezískáte jen automobil, ale i kompletní balíček kvalitních služeb   Vytisknout tuto stránku 

S novým autem značky Škoda nezískáte jen automobil, ale i kompletní balíček kvalitních služeb

Publikováno: 29.12.2022 • PR článek

Vybíráte nový automobil a nejste si jistí, jakou značku zvolit? Nové automobily Škoda z Auto Podbabská jsou sázkou na jistotu. Kromě moderního vozu české výroby získáte také přístup k nadstandardním službám prémiového autosalonu.

 

Proč si vybrat právě Škodovku?

Na českém trhu stále více zahraničních značek, přesto velká část českých řidičů zůstává věrná vozům Škoda. Mezi hlavní výhody Škodovek bezpochyby patří dostupný servis. Přece jenom je pořád o dost jednodušší najít na vesnici někoho, kdo vám opraví Octávku, než hledat servis italské či francouzské značky.

Zároveň Škodovky patří mezi spolehlivé vozy, které vydrží statisíce kilometrů. Téměř nesmrtelné jsou hlavně Octavie třetí generace, které vyhrály i v hlasování českých automechaniků o nejspolehlivější ojetý vůz do 200 tisíc Kč. Když už je potřeba něco opravit, není obvykle problém sehnat originální, ale ani levnější neoriginální díly pro vozy Škoda.

 

Na své si přijde téměř každý řidič

V portfoliu značky Škoda najdete vozy různých kategorií. Pro mladé řidiče s omezeným rozpočtem je tu Škoda Fabia, rodiny s dětmi ocení Škodu Octavia, podnikatele doveze na sjednanou schůzku včas Škoda Superb, myslivci či milovníci jízdy v terénu sáhnou po voze Škoda Kodiaq. Na příznivce elektromobility pak čeká novinka Škoda Enyaq.

 

Jaké výhody nabízí koupě nového vozu Škoda u Auto Podbabská?

Auto Podbabská je autorizovaným prodejcem vozů Škoda a nabízí tak kompletní modelovou řadu nových vozů Škoda. Při návštěvě autosalonu se vám bude věnovat profesionálně proškolený personál a samozřejmostí je možnost testovacích jízd, které vám usnadní výběr vašeho nového vozu.

V případě, že si zde své vysněné auto vyberete, zbývá jen dořešit způsob financování a pojištění vozu, případně dalších doplňkových služeb. S administrativou vám pomohou ochotní prodejci vozů Škoda, kterých jsou připraveni vám se vším pomoci. Při návštěvě zároveň můžete využít CNG čerpací stanici nebo automatickou mycí linku. Tak neváhejte a zadejte do navigace adresu Praha, ulice Pod Paťankou 217/1. Tým Auto Podbabská se těší na vaši návštěvu!



 

PR článek (placená reklama) Zveřejněno: 29.12.2022 Upraveno: 29.12.2022 Přečteno: 39x

© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/clanky/1969-s-novym-autem-znacky-skoda-neziskate-jen-automobil-ale-i-kompletni-balicek-kvalitnich-sluzeb