Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Stěhovací firma Praha

 

Články » Stěhovací firma Praha   Vytisknout tuto stránku 

Stěhovací firma Praha

Publikováno: 09.12.2022 • PR článek

Ne nadarmo se říká, že je lepší vyhořet, než se stěhovat. Máme pro vás ale pár rad a tipů na jednodušší a snazší stěhování.

Příprava je základ

Při stěhování je asi nejvíce otravné to, kolik samotná příprava na ně zabere času. Přeci jen, naskládat veškerý váš, nebo firemní majetek do krabic tak, aby se nic nepomíchalo, nerozbilo nebo nezničilo, není práce na půl hodiny. A pokud při tom stěhujete například i vybavení kuchyně, tak balení skleniček, talířů a hrníčků je kapitolou sama pro sebe. V tomto případě je vcelku jedno, jestli je místem vašeho stěhování Praha, Brno, Ostrava nebo jiný kout naší republiky.

Co tedy potřebujete k plynulému stěhování?

U tohoto bodu se chvíli pozastavíme. Jak si vlastně vybrat správnou firmu na stěhování? Co pravděpodobně uděláte jako první bude, že si do vyhledávače zadáte dotaz na stěhovací firmy a počkáte, co na vás vyskočí. Stěhovacích firem není zrovna málo, takže máte z čeho vybírat. A jaké společnosti byste měli dát přednost?

Co by měla nabídnout stěhovací firma

1) Předem jasně danou cenu. Pokud bude majitel firmy kolem ceny kroužit, jako orel nad kořistí, zpozorněte.

2) Odhad ceny ještě před stěhováním. U kvalitní firmy by se nemělo stát, že po skončení stěhování dostanete dodatečné vyúčtování, protože firma cenu neodhadla správně. V tomto případě je na vás, abyste sdělili všechny podstatné podrobnosti o stěhování a na stěhovací firmě, aby se doptala na věci, které vás třeba nemusely napadnout.

3) Časové přizpůsobení se klientovi. Samozřejmě je ideální mít na stěhování volno a vše zvládnout během dne, ale co když se to nepovede?  Může se stát, že potřebujete, aby stěhování začalo navečer a pak je podstatné, aby se vám stěhovací firma uměla přizpůsobit.

4) Rozsáhlé zkušenosti.  Pokud chcete opravdu multifunkční stěhovací firmu, zeptejte se na jejich zkušenosti. Zvláště pokud vaše stěhování nepatří mezi ty jednoduché, typu naložím . odvezu - vyložím, je dobře vědět o firmě co nejvíce. Některé stěhovací společnosti zvládají i stěhování firem, nebo vyklízení pozůstalostí.

5) Pomoc s nábytkem. Opravdoví profesionálové v oboru zvládnou mnohem víc, než jen nábytek přestěhovat. Pokud je třeba, dokáží jej na místě rozmontovat, zabalit k přepravě a po příjezdu na místo zase nábytek smontovat.



 

PR článek (placená reklama) Zveřejněno: 09.12.2022 Upraveno: 09.12.2022 Přečteno: 41x

© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/clanky/1967-stehovaci-firma-praha