Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Pořiďte si chytré akvárium

 

Články » Pořiďte si chytré akvárium   Vytisknout tuto stránku 

Pořiďte si chytré akvárium

Publikováno: 08.12.2022 • PR článek

 

F

Ovládejte svoje akvárium na dálku, ať už jste na dovolené či v práci. Stačí pár kliků na vašem chytrém mobilu a vše je zařízeno – od krmení rybiček až po změnu teploty vody. To vše můžete sledovat pomocí Smart kamery od Juwelu!

Neváhejte, teď je nejlepší čas na nákup SMART PRODUKTŮ ještě z jednoho důvodu, Vánoce se totiž kvapem blíží a dárek v podobě chytrého akvaristického zařízení jistě udělá radost.

Na našem e-shopu si můžete vybrat z množství chytrých produktů. Od automatických krmítek až po akvarijní kamery nebo chytré osvětlení.

 

Sentia Smart produkty

SEACHEM Modulární dávkovací čerpadlo Sentia doser

(primární jednotka)

F

Pomocí tohoto dávkovacího čerpadla můžete spolehlivě a stabilně dávkovat hnojivo nebo jiné tekuté přípravky pro akvaristiku s přesností na 0,1 ml rozděleně na různé dávky během dne nebo týdne v průběhu celého roku.

Aplikace, kterou můžete ovládat přes chytrý telefon nabízí dávkování přípravků Seachem, avšak i přípravky od jiných výrobců. Aplikace Vám pošle upozornění před vyčerpáním hnojiva z dávkovací nádoby (balení přípravku).

Rovněž upozorní na pravidelný test vody. K této primární jednotce můžete připojit nekonečné množství sekundárních jednotek, které se objeví v aplikaci hned po připojení k primární jednotce. Krásné rostliny a zdravé akvárium bez starostí.

Mějte svůj dávkovací režim pod kontrolou!

F

 

SEACHEM Modulární dávkovací čerpadlo Sentia doser (sekundární jednotka)

F

Připojte neomezený počet sekundárních jednotek k primární jednotce a ovládejte je všechny ze stejné aplikace na vašem smartphonu.

F

 

JUWEL Smart produkty

JUWEL Akvarijní kamera SmartCam

F

Kamera JUWEL SmartCam vám umožní pohodlně sledovat vaše akvárium odkudkoli. Ať už jste na dovolené, v kanceláři nebo na cestách, s JUWEL SmartCam můžete vždy sledovat živé dění ve vašem akváriu v reálném čase prostřednictvím živého přenosu.

F

 

JUWEL Automatické krmítko SmartFeed 2.0

F

Automatické krmítko SmartFeed 2.0 je prvotřídní krmítko pro každé akvárium JUWEL. Díky vyměnitelnému šnekovému dopravníku je vhodný jak pro granulované, tak pro vločkové krmivo.

F

 

JUWEL Řídící jednotka HeliaLux SmartControl

F

Pro ovládání osvětlení HeliaLux a HeliaLux Spectrum (nelze ovládat rampy MultiLux LED které jsou ve výbavě akvárií). S ovladačem můžete snadno naprogramovat a ovládat osvětlení úloh HeliaLux přes WLAN - ať už je to s mobilním telefonem, tabletem nebo počítačem.

F

 

AQUAEL Smart produkty

AQUAEL Socket Link Duo

 

F

 

Dvě ploché zásuvky, každá samostatně ovládaná aplikací AQUAEL AQUARIUM, dostupná pro telefony s Androidem a iOS. Aplikace umožňuje nastavit hodiny zapínání a vypínání zařízení a měnit nastavení osvětlení DEN a NOC.

F

 

AQUAEL Teploměr Thermometer Link WIFI

 

F

První elektronický teploměr ovládaný mobilní aplikací Aquael Aqu@rium. Teploměr je určen pro sladkovodní akvária, mořská akvária a terária.

F

 

AQUAEL Leddy Slim Link LED White 36 W, 100 - 120 cm

 

F

 



Provoz lampy a její parametry lze ovládat na dálku pomocí aplikace Aquael Aqu @ rium určené pro zařízení se systémem Android a iOS.

Rozměry (šířka x hloubka x výška): 100 x 3 x 15 cm

Lumen: od 1 do 3800

Teplota barev: od 1 000 do 30 000 K

 

F

 

JBL Smart produkty

JBL Ovladač pro světla LED SOLAR Control WiFi

 

F

 

Na ovládání JBL LED SOLAR NATUR samostatně nebo v kombinaci s JBL LED SOLAR EFFECT. Data biotopů, efekty bouřky, západ a východ slunce ovládáte na vašem mobilním telefonu.

F

 

JBL Test vody PROSCAN, 24 proužků

 

F

Nová generace analýzy: Stáhněte si zdarma aplikaci ProScan, ponořte proužek do vody v akváriu, přiložte k barevné kartičce, oskenujte, hodnoty budou vyhodnoceny aplikací.

F

 

JBL Náhradní testovací proužky PROSCAN RECHARGE

F

Analýza a diagnostika vody přes Smartphone, pomocí aplikace ProScan. Kompatibilní s iPhone a iPad: iOS 5.0 nebo vyšší, Android 4.0 nebo vyšší.

F

 

SICCE Smart produkty

SICCE Čerpadlo XStream SDC 8500 l/h

F

Proudové čerpadlo XStream SDC je posledním přírůstkem do rodiny propojených Wi-Fi akváriových zařízení založených na cloudu.

Ovládejte čerpadlo pomocí aplikace ContrALL a smartphonu.

F

 

SICCE Čerpadlo Syncra SDC 6.0, 2000 - 5000 l/h, 40 W

F

SYNCRA SDC jsou nejnovější generací čerpadel SYNCRA a jsou vybaveny integrovanými inteligentními systémy, které splňují potřeby pokročilých recirkulačních aplikací. Díky volnosti programování je ovladatelnost konečně spojena s výkonem, energetickou účinností, přímým nebo ponorným použitím a nízkou produkcí tepla.

F

 

TECO Smart produkty

TECOnnect WI-FI DEVICE

F

TECOnnect je základním nástrojem pro každého, kdo chce kontrolovat teplotu vody v každém okamžiku a všude.
Díky systému TECOnnect budete moci dálkově ovládat svůj chladič, měnit parametry a přijímat upozornění na změnu teploty.

Ovládání pomocí aplikace TECOnnect App (k dispozici pro Android a iOS)

F



 

PR článek (placená reklama) Zveřejněno: 08.12.2022 Upraveno: 08.12.2022 Přečteno: 211x

© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/clanky/1966-poridte-si-chytre-akvarium