Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Jak si nejlépe vybrat golfový vozík?

 

Články » Jak si nejlépe vybrat golfový vozík?   Vytisknout tuto stránku 

Jak si nejlépe vybrat golfový vozík?

Publikováno: 16.03.2021 • PR článek

Pokud bude golfový vozík používat dospělý hráč a hlavním kritériem pro výběr bude hmotnost, pak je nejlepší volbou dvoukolový golfový vozík. Méně složitá konstrukce znamená nízkou hmotnost. Jeho nevýhodou je menší stabilita než u vozíků s větším počtem opěrných bodů.

Pokud budete se sebou vozit větší vybavení, pak byste měli sáhnout po tří nebo čtyřkolovém vozíku. Tříkolky se ovládají nejlépe. Jejich přední kolo se může otáčet o 360 stupňů, což usnadňuje manévrování s vozíkem. Čtyřkolky jsou zato zárukou stability. Výborně se hodí k převozu bagu nabaleného po okraj kompletní sadou holí, občerstvením a oblečením na výměnu. Můžete k nim bez problémů připevnit i deštník. S dostatečnou zátěží se vozík nepřevrátí ani při silném větru.

Jestliže chcete, aby golfový vozík jezdil samostatně a vy ho ovládali dálkovým ovládačem, pak si vyberte elektrický vozík. Dodatečně vám může posloužit jako opěradlo při sjíždění z kopečka, protože je vybavený stabilizátorem rychlosti. Můžete ho také přepnout do volnoběžného režimu a řídit ho pomocí rukojeti.

Dalším důležitým kritériem výběru vozíku je místo pro bag. To by mělo umožňovat jeho stabilní uchycení.

Je dobré si před nákupem vyzkoušet, jak snadno se vozík rozkládá a skládá a jak veliký je ve složeném stavu. Může to být důležité, pokud jezdíte na golf autem s malým zavazadlovým prostorem.

Golfový vozík slouží teoreticky k přepravě bagu, ale když už ho máme na hřišti, můžeme ho používat k připevnění nebo odložení příslušenství, které chceme mít po ruce a nechcete ho pokaždé hledat v bagu. Je vhodné si před nákupem vyzkoušet, které držáky je možné k vozíku připevnit.

https://golfchampion.cz/

Jak si nejlépe vybrat golfový vozík



 

PR článek (placená reklama) Zveřejněno: 16.03.2021 Upraveno: 16.03.2021 Přečteno: 47x

© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/clanky/1889-jak-si-nejlepe-vybrat-golfovy-vozik