Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Ryba je kámoš, ne žrádlo

 

Články » Ryba je kámoš, ne žrádlo   Vytisknout tuto stránku 

Ryba je kámoš, ne žrádlo

Publikováno: 17.01.2015 • PR článek

PR článek

RYBA JE KÁMOŠ, NE ŽRÁDLO!

KRMIVA DENNERLE – PŘELOMOVÁ ZMĚNA VE VÝŽIVĚ AKVARIJNÍCH RYB

Díky novým biologicky vyváženým druhům krmiva pro akvarijní ryby od firmy DENNERLE mohou nyní akvaristé dopřát svým svěřencům výživu inspirovanou samotnou přírodou! Tato krmiva obsahují pouze přísady, kterými se ryby živí ve svém přirozeném prostředí, a to ve stejné či obdobné formě. Motto firmy DENNERLE při výrobě těchto nových krmiv navíc zní: RYBA JE KÁMOŠ, NE ŽRÁDLO!

F

Proto DENNERLE při jejich výrobě nepoužívá rybí moučku, která se ve většině případů do industriálně vyráběných krmiv přidává. Naše produkty navíc neobsahují ani konzervační látky! Základem krmiv DENNERLE jsou prebiotika a probiotika. Námi vyvinutý biotický systém sestává ze substancí pro podporu probiotických kultur, jako jsou beta glukany pro aktivování imunitního systému. Celé složení našich inovativních krmiv je ve výsledku optimalizováno přidáním mléčné kultury „pediococcus acidilactici“.

Přesvědčte se sami o přednostech nových krmiv DENNERLE:

Tato vydatná krmiva zlepšují střevní mikroflóru, redukují zárodky nemocí, zaručují optimální stravitelnost a tím i minimální biologické zatížení vody v akváriu. Navíc podporují spokojenost ryb a stimulují je ke tření.

F

PRO MOJE RYBY JEN TO NEJLEPŠÍ“

Nová krmiva DENNERLE přesvědčí akvaristy svou výhodnou cenou a vysokou kvalitou, obyvatele akvária pak svou chutí a minimálním zatížením jejich životního prostředí.

Kromě biologických argumentů lze uvést také další fakta, která mluví jednoznačně ve prospěch krmiv DENNERLE:

TAJEMNÁ RECEPTURA? NE OD DENNERLE!

DENNERLE nemá před svými zákazníky žádná tajemství. Každé balení krmiva je opatřeno přesným výčtem obsažených surovin. Žádná přísada nezůstane utajena. DENNERLE deklaruje svým zákazníkům upřímný přístup.

DLOUHODOBÉ ÚSILÍ SE KONEČNĚ VYPLATILO!

Díky svému výzkumu nabízí nyní DENNERLE nové, ve všech ohledech optimalizované krmivo, jehož cílem je především spokojenost akvarijních živočichů a jejich majitelů.

 

VIDEO SHRNUJÍCÍ CHARAKTERISTIKU A VÝHODY KRMIV DENNERLE

http://www.youtube.com/v/iXnFlXMywPE

 

Přehled prémiových přírodních krmiv Dennerle je k dispozici ke stažení ZDE.

F



 

PR článek (placená reklama) Zveřejněno: 17.01.2015 Upraveno: 17.01.2015 Přečteno: 664x

© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/clanky/1416-ryba-je-kamos-ne-zradlo