Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Sinkor LED II 60 cm bílá 20W - Recenze a zkušenosti

 

Atlasy » Výrobky » Osvětlení » LED osvětlení » Sinkor LED II 60 cm bílá 20WNápověda 

Sinkor LED II 60 cm bílá 20W


Sinkor LED je moderné LED osvetlenie akvária. Je určený pre všetky spoločenské akváriá s rybami a rastlinami. Vysokokvalitná ultratenká konštrukcia a použitie najmodernejších čipov robia z tohto osvetlenia ideálnu voľbu pre každého akvaristu.
Výhody osvetlenia Sinkor LED
Ideálne spektrum na pestovanie akváriových rastlín

Akváriové rastliny potrebujú pre svoj rast predovšetkým modrú časť spektra. Sinkor LED obsahuje túto zložku v najväčšom množstve. Obsahuje však aj zelené a červené zložky v menších množstvách, ktoré farbia ryby a zelené a červené rastliny. Teplota farieb je 6000 K a ľudskému oku sa svetlo LED zdá byť biele.


Ľubovoľná intenzita svetla kedykoľvek počas dňa

Je možné nastaviť ľubovoľnú intenzitu osvetlenia. Ak vám rastie veľa rias, môžete nastaviť svetlo len na 75 %. Ak dávate prednosť tlmenejšiemu svetlu večer, nastavíte svetlo na 100 % počas väčšiny dňa a večer sa svetlo v nastavenom čase stlmí na 30 % a potom postupne klesne na 0 %. Vašim nápadom sa medze nekladú!

Sinkor LED Wifi Control pripojíte na kábel osvetlenia, stiahnete aplikáciu načítaním QR kódu na ňom alebo podľa priloženého tlačeného návodu. Potom už len postupujete podľa pokynov aplikácie alebo podľa priloženého tlačeného návodu.


Veľký počet LED diód zaisťuje vyššiu efektivitu a lepšie rozprestretie svetla

Svetlo z LED svetiel je vyžarované v jednom smere a nerozptyľuje sa tak ľahko, ako z iných svetelných zdrojov. Veľký počet LED diód zaisťuje rovnomerný rozptyl svetla po celom akváriu. Vďaka veľkému počtu kusov najmodernejších LED diód je navyše dosiahnutý lepší pomer svietivosti k spotrebe. Svetlo je teda maximálne efektívne.


Zvýšená odolnosť voči vode

Ide o vylepšenú generáciu, v ktorej je LED dióda vo vnútri svietidla odolnejšia voči vysokej vlhkosti a striekajúcej vode. Napriek tomu odporúčame umiestniť akékoľvek svetlo len do dobre vetraného krytu alebo použiť krycie sklo, aby sa znížila kondenzácia na svetlách.
Telo sa neprehrieva a má dlhú výdrž

Ako materiál na konštrukciu svetla bol zvolený hliník. Teplotné testy ukázali, že chladenie LED diódy dostatočne širokým kusom hliníkového tela je najúčinnejšie. Tým sa zabráni degradácii elektroniky.

Farba LED osvetlenia: biele
Osvetlenie pre rastliny: pre nenáročné rastliny
Dĺžka osvetlenia: 49cm - 69cm
Použitá technológia LED osvetlenia: LED diódy a čipy
Typ osvetlenia: LED tělesa
Produktový rad osvetlenia: Sinkor biela

Výrobce: Sinkor | Zdroj: https://www.invitalshop.sk/sinkor-led-60-osvetlenie-akvaria-60cm-20w


Recenze a zkušenosti akvaristů

x Funkce je dostupná pouze pro přihlášené uživatele

© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/vyrobky/3620-sinkor-led-ii-60-cm-bila-20w