Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Připomínky ke stránkám

NápovědaFórum » Ostatní  

Připomínky ke stránkám
Jak hodnotíte tyto stránky? Co byste zlepšili, případně předělali? Děkujeme Vám za každý názor. Příspěvky se zde uchovávají 3 měsíce.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 10   29.10.2025 20:45 A Muž Rex [7106] - Administrátor – Youtube videa
Vylepšili jsme zobrazování Youtube videí v prezentacích a to jak na PC, tak na mobilních zařízeních. Zároveň spouštíme automatickou kontrolu, která bude pravidelně procházet videa sdílená v našich prezentacích a pokud najde video smazané z Youtube, skryje se i v prezentaci. V administraci prezentace autora upozorníme, že video bylo skryto pro jeho nefunkčnost.

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   26.10.2025 01:07 Muž amrtin [194] Re: Rex
Díky moc, ten odkaz funguje pivo potlesk
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 4   25.10.2025 20:29 A Muž Rex [7106] - AdministrátorRe: amrtin
Zkus přímo tento odkaz: rybicky.net/admin.php…
Jinak doklikat se tam dá přes Přihlášen jako - Prezentace - vybereš prezentaci - Fotky - NEJ
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   25.10.2025 14:26 Muž amrtin [194] Re: vaclav
Mě nejde o fotku k prezentaci, tam žádný problém není, ale chci jí do sekce Nejkrásnější ryba (nefunguje to do žádné skce z NEJ...).
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   25.10.2025 11:08 R Muž vaclav [15126] - Echinodory + stonkové rostlinyRe: amrtin
Teď nevím jestli ty grafy ještě existují ale bylo na nich kolik můžeš mít fotek v prezentacích vzhledem k tomu že máš jen 3 modré hvězdy. Určitě je počet fotek nějak daný vzhledem k aktivitě ale možná že kecám. :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.10.2025 20:07 Muž amrtin [194] Re: ctibum
Mě to nejde nikde, ani na firefoxu ani v edge :-O
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   23.10.2025 20:09 R Muž ctibum [7243] Re: amrtin
Fotka k příspěvku Mně to na mobilu funguje. Android, Chrome...

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   23.10.2025 19:29 Muž amrtin [194] – nejde přidat fotka (sekce nejkrásnější ryba)
Fotka k příspěvku HD Když chci přidat foto do sekce, tak se po kliknutí zobrazí stránka pro přidání/ úpravu prezetace akvária.... nejde to ani z mobilu ani na PC.

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 4   15.10.2025 14:16 A Muž Rex [7106] - AdministrátorRe: RadioactiWe
Ahoj, díky za upozornění, opraveno.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   15.10.2025 12:56 Muž RadioactiWe [210] - Labyrintky
Fotka k příspěvkuFotka k příspěvku Ahoj, pri jednej z kryptokorýn je nefunkčný odkaz

Vyzkoušejte

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   23.09.2025 07:25 A Muž Rex [7106] - AdministrátorRe: Elektronikar
Díky za postřeh, příznak oblíbené prezentace jsem k TOP prezentacím doplnil.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   22.09.2025 16:12 Muž Elektronikar [157] - živorodky, Platy, Mečúňe a Rastliny – Top prezentace - znak oblíbených
Fotka k příspěvku Nezobrazuje sa mi že mám prezentaci v oblíbených pri Top prezentacích.

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   25.08.2025 20:11 A Muž Rex [7106] - AdministrátorRe: lypif
Ahoj, archivované vzkazy zpět do doručených nelze přesunout. Ono to ani nedává moc smysl. Archivace je zde proto, aby se zprávy po určité době automaticky nesmazaly. Pokud je budeš chtít smazat, můžeš to udělat ručně.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   25.08.2025 15:51 Muž lypif [220] – přesun zpráv z archivu zpět do doručených
Ahoj, omylem jsem si přesunul nějaké zprávy do archivu doručených i odeslaných a nepřišel jsem na to, jak je vrátit zpátky. Jako akce se tam nabízí jen smazání resp. export do stažených souborů. Je tam nějaká možnost, jak to vrátit zpátky?
Díky
Filip
Jak hodnotíte tyto stránky? Co byste zlepšili, případně předělali? Děkujeme Vám za každý názor. Příspěvky se zde uchovávají 3 měsíce.

+ Přidat reakci

Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 484428x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/8?r=583