Připomínky ke stránkám
Jak hodnotíte tyto stránky? Co byste zlepšili, případně předělali? Děkujeme Vám za každý názor. Příspěvky se zde uchovávají 3 měsíce.
Jak psal Elektronikar. Musím to déle podržet
Jsem nováčkem u androidu.
Mmho: když už tu spamuju, nedalo se dříve přes vyhledávání prezentace najít profil jen pomocí zadání nicku uživatele?
Díky

Mně to na klik funguje, jen si to číslo musím víc zvětšit, abych se správně strefil...
Na tom čísle treba podržať a potom sa Vám to zobrazí.
Starší reakce
Aha, to jsem přehlédl. Díky za navedení

Ahoj, tuto možnost tam už máme delší dobu. Když si necháš v detailu prezentace vypsat seznamy ryb, rostlin, ... tak nad výpisem je pruh: "Zobrazit seznamy: pouze aktuálních záznamů • všech záznamů". Funguje to samozřejmě ale jen u prezentací, kde lidé vyplňují datum úmrtí / odebrání a ne, že jen smažou záznam o dané rybě. Mrkni třeba na tuto prezentaci:
rybicky.net/nadrze/31963-aqua-city Ahoj, v seznamech ryb, rostlin, atd. v prezentacích ostatních uživatelů by bylo dle mého názoru užitečné vidět i historické záznamy, jací všichni živočichové, rostliny, bezobratlí (ale i třeba technika) akváriem prošli s informací od kdy do kdy to v akváriu žilo/bylo. Např. dnes byla aktualizována jedna prezentace, kterou jsem si přidal do oblíbených. Uživatel provedl nějakou změnu v osazenstvu rybí osádky, ale po nahlédnutí do jeho seznamu ryb mohu jen tušit, že pravděpodobně pouze něco odebral a už vůbec nezjistím, co to bylo...
Díky a prima den
Starší reakce
Ahoj, poslal jsem ti instrukce vzkazem
Ahoj vím že to sem úplně nepatří, omlouvám se... Jak se mohu přihlásit na terárka? Zadám nick, heslo které si jsem 100% jistá, a ukáže se mi že heslo je špatné. Přišlo mi emailem nové heslo, to jsem zkopírovala (čili nemůže být chyba při opisování), a opět mi to ukazuje špatné heslo... Díky
Starší reakce
Dobrý den, zřejmě došlo ke krátkodobému výpadku spojení mezi Vašim PC a našim serverem. Tím, že jste příspěvek odeslala několikrát, tak se i několikrát uložil (na screenu dva stejné záznamy z 11.6.). Rozhození údajů o datu u starších příspěvků je hodně divné. Ať to zkouším různými způsoby, chyba se u mne neprojevuje. Navíc se na webu v posledních týdnech nic neupravovalo, co se týče chodu systému.

Dobrý den, dnes jsem přidávala běžný příspěvek do Deníčku do mé prezentace U nás ve vodě.
rybicky.net/nadrze/25681-u-nas-ve-vode Příspěvek se nezobrazil ani po 3 pokusech.
Následně jsem si všimla, že se změnila data i u starších záznamu v Deníčku. Dnes je 11.6.2025 a poslední záznam (asi z předminulého pátku 30.5.25) má datum o měsíc pozdější, tedy které ještě ani nenastalo. Ty předchozí jsou jakoby z dneška, ale tak to není.
Starší reakce
Dobrý den, tato možnost tu již není (kvůli novým zákonným omezením). Video je potřeba nahrát na libovolný server, odkud se dá sdílet do webové stránky. Nemusí to být nutně jen YouTube.
Dobrý den, je možné přidat video do prezentace, když nemám účet na YouTube? Rovnou z galerie telefonu, třeba nějak mezi fotky? Díky
Starší reakce
Choď do prezentácie-nastavenia a dole je nenávratne zmazať.
Kde tady na webu můžu smazat starou a zrušenou nádrž(Nano pro radost).Mám ji tady na účtu mám místo ní už na účtu novou

Nebo když je u ní napsáno archivováno tak je to jako smazané?
Starší reakce
Pokud jde o pokojovky tak si toho prostě nevšímej.

Ahoj. Psalo mi to že mám aktualizovat Hranatou radost, tak jsem koukla co o ní vůbec píšu.
Chtěla bych se zeptat, v grafech měření mám 26.3.2025 dva záznamy - před a po údržbě, přičemž do tabulky jsem zadávala napřed měření před, potom po. Ale graf mi v časové ose ukazuje první měření ten den hodnoty po, a druhé před. Zkoušela jsem teď na NO3 první měření smazat a zadat jako druhé, ale křivka zůstala obráceně. Dělám něco špatně (nejsem technický tip)? Jak graf upravit aby odpovídal?
A dále u rostlin, mám v akvárku dost pokojovek (kořeny ve vodě, listy nad hladinou) a píše mi to že je mám provázat s atlasem, ale v atlase nejsou?
Díky
- dýně pod složku krmiva
- listy banánovníku mezi přípravky (doplňky)k úpravě vody
- svým způsobem jsou oba produkty pouze komerční nesmysly, to už i usušené se seno má v akváriu daleko větší užitek

Podľa mňa je to doplnkové krmivo s preventívnymi účinkami (podľa výrobcu)...
Liečivo únčinkuje (malo by) aj na akútny stav (prepuknutú chorobu)...

Ahoj lidi,
chtěla bych do atlasu výrobků doplnit tyto dva, které jsem si právě koupila, ale narazila jsem na ani ne tak problém jako na zádrhel...
www.easyfish.cz/…
www.rostlinna-akvaria.cz/…
Toto krmivo/léčivo pro krevetky jsem koupila na Invitalu, výrobce EasyFish. Na stránkách výrobce je výrobek zařazený mezi léčiva, na Invitalu mezi krmiva. Oba zdroje mají i odlišný popis výrobku. Jaký zdroj tedy uvést při zařazení do atlasu a kam výrobek zařadit? Mezi léčiva nebo krmiva?
Tentýž rozpor je i v případě banánových listů, ale tam má výrobce prostě identický popis jako u dýně.
Jak hodnotíte tyto stránky? Co byste zlepšili, případně předělali? Děkujeme Vám za každý názor. Příspěvky se zde uchovávají 3 měsíce.
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 483991x