0 • 6 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Další živočichové » Piskořka věžovitá pomocníkem v malawi? 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 295x
05.03.08 10:27:25  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěveklucass® – Piskořka věžovitá pomocníkem v malawi?
Fotka k příspěvku Mám problém s rozkládajícím se dedritem v malawi, viz foto. Sice často odkaluji, ale jakmile se troška dostane pod vrstvu písku, rychle vytváří nevzhledné skvrny a odsátý písek strašně smrdí a musí se silně proprat a kromě toho je to práce "pořád do blba". Napadlo mě, že by mi mohla pomoci piskořka věžovitá, nemáte s tím někdo zkušenosti? Myslíte, že by tomu zabránila?

05.03.08 10:29:43  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekR - Killer® – Re: lucass
napiš SZ jonathanovi,ten je odemě má a řikal že skoro neodkaluje díky nim
05.03.08 10:30:59  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekR - johan® – Re: Killer
podle mě je to na piskořku moc hluboko. ta pročístí tak horní centimetr. ale proč to nezkusit ;-)
05.03.08 10:31:23  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěveklucass®
Supr, dík. A nevíš náhodou, kde je v Praze sehnat?
05.03.08 10:32:16  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěveklucass®
No tenhle bordel je kolikrát až 10 i 15 cm hluboko, tak nevím.
05.03.08 10:33:42  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekR - Killer® – Re: johan, Lucass
spiš si myslim, že zabrání tomu aby se to tak hluboko dostalo..

do Prahy ti je klidně přivezu,už sem je párkrát vezl..sem tu na koleji..
05.03.08 10:38:01  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěveklucass®
No tak to bylo vynikající, jedu se dneska podívat za jedním chovatelem, kdyby je měl, tak bych si je vzal tam, abych tě nemusel otravovat a kdyby ne, tak by se ti ozval. Co ty na to, šlo by to?
05.03.08 10:39:43  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekR - Killer® – Re: lucass
v neděli večer jedu do Prahy, do tý doby mi dej vědět..
05.03.08 10:40:51  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěveklucass®
Supr, dík. 100pro se ozvu. X-)

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Další živočichové Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 04:06:25 • 0.891 s