Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Burza Úvaly

 

NápovědaFórum » Obchody » Burzy 

Přejít na předchozí stránku 3 Přejít na další stránku   1  
Burza Úvaly
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 6   05.05.2013 17:44 host Re: vaaclav
Pravdu máš Václave, však taky Mlynář dal dnes plakátky. Myslím, že ty dva týdny pro připomenutí a upřesnění stačí. Jinak specielně akce spolků AKVACZ se zveřejňují od začátku roku na portále, takže není problém si to najít. :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 4   05.05.2013 17:27 R Muž vaclav [14615] - Echinodory + stonkové rostlinyRe: host
Na druhou stranu trocha větší propagace by nevadila. :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek -6   05.05.2013 15:22 host Re: Kytka
akvacz.eu/…

Úvaly jsou rok co rok ve stejném termínu, květen a prosinec. Asi nezbude, než každému akvaristovi rozesílat spešl pozvánku, když pro spousty propsaných hodin na forech není čas si dát do vyhledávače heslo "burza úvaly". smich
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.05.2013 13:39 Žena Kytka [2146] Re: mlynář
Mám pocit, že se organizátoři z té předvánoční debaty moc nepoučili. V kalendáři akcí o Úvalech ani zmínka a to je burza už za dva týdny hmm
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   05.05.2013 09:21 Muž mlynář [473] - Cichlidy
Fotka k příspěvku .
 

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 6   18.12.2012 16:12 RAP Re: Yirka
Vlnu nevole asi ne. ;-)
Jde o to, že Úvaly jsou specifické. Na klasické burzy se chodí hlavně nakoupit. Úvaly po skončení burzy většinou pokračují setkáním akvaristů ze všech koutů republiky.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   18.12.2012 10:22 Muž mlynář [473] - CichlidyRe: Yirka
No. Já si nemyslím, že si tu někdo na něco hraje. Abych to shrnul. Jak správně Libor napsal, kdo chce, tak si to dokáže najít. Pro propagaci se dnes dělá mnohonásobně více, než kdy jindy. Cca před deseti lety se poslaly obálky s pozvánkami do spolků, hodily se xeroxované plakátky do různých výkupů a občas se i zadařilo se domluvit s Jindrou Novákem a vyšlo nenápadné, drobné avizo v AT. A lidí přišlo třikrát tolik, co chodí dnes. Kdo prostě měl zájem o takovouto burzu, snažil se si informace včas získat. Dnes je to pohodlné. Mám-li zájem, projedu čtyři,pět akvaserverů a vím co je třeba. Když se mi něco nezdá, všude jsou kontakty, zeptám se.

To Václav: Děkuji za upozornění na drobný překlep. Až se příště setkáme, můžeš mne za to prosím seřezat co se vejde. Třeba se polepším. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 11   18.12.2012 09:04 Muž Yirka [9135] Re: LiborSprysl
Nechci moc rýpat, protože vím, že se na mě strhne vlna nevole. Ale nešť.
Pokud někdo rozlišuje burzy na burzy pro AKVARISTY a akvaristy, tak je něco špatně. Bez těch akvaristů by si totiž AKVARISTÉ těžko škrtli. Působí to totiž tak nějak přehlíživě až opovržlivě. Pokud se někdo považuje za elitu a jiné za póvl, mám k tomu vždycky odpor. Prostě když si chtějí velcí kluci AKVARISTÉ udělat konec roku, tak ať si ho udělají. Pokud však zazní trochu jiný, jim nelibý, názor, je třeba se nad ním zamyslet a ne jen odsoudit.
Někteří AKVARISTÉ by udělali nejzáslužnější věc kdyby se místo prsení zasloužili o narovnání akvaristické platební morálky.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   18.12.2012 05:45 Muž LiborSprysl [9015] Re: mlynář
Honzi, ač je to k nevíře, tak Akvárium živě zjevně vychází, neb se na Akvárku celkem úporně objevují úvodníky slovutných šéfů Kolína a Bydžovského...
K těm debatám o propagaci...kdo chce najít najde, a naštěstí je furt dost těch, kterým není třeba snad ani připomínat, protože se vidíme v průběhu roku na minimálně jedné akci z velké trojky... smich
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   17.12.2012 20:11 R Muž vaclav [14615] - Echinodory + stonkové rostlinyRe: angakok
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   17.12.2012 20:05 angakok Re: mlynář
já jsem rozhodně ani v říjnu ani v listopadu žádný termín burzy v Úvalech ani na rybičkách ani v akvaristovi nenašel a rozhodně jsem hledal.Jak vidíte aiqudse tak jsem nebyl sám.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   17.12.2012 14:47 Muž mlynář [473] - CichlidyRe: AlQuds
Akvárium Terárium už dávno skončilo. Jiné vivaristické časopisy tu nevycházejí.
Na portálu AKVA CZ jsou termíny všech veřejných akcí čl.spolky pořádanými od Nového roku na celý rok dopředu jako takové a mnohdy je tam cca měsíc až dva před některými akcemi i další avizo.
Na "akvaristu" do kalendáře jsem zadával avizo na obě letošní úvalské akce též začátkem roku a sem, jak správně napsal pan kolega v říjnu. Protože konkrétní datumy určuji ohledně úvalských akcí já, nebyl by vůbec problém sem nacvakat termíny na pět let dopředu. Otázkou ale je, zda-li by to vůbec k něčemu bylo.

Má třeba smysl zde nyní uvádět, že příští rok bude Vánoční akvatrh v Úvalech v sobotu 14.12.? Kdo si to bude pamatovat za měsíc, dva, půl roku?

Co se prodejců týče. Do Brna utekl jediný z nich a ještě k tomu řekl bych M.Kolaříkův největší kamarád - Pepík Chmelař. Všichni ostatní do Úval přijeli. Kvůli náledí zrušili své účinkování dva a Suchnánkovi, jimž byla vyhrazena ona prázdná řada stolů se bohužel brzy ráno zasekli u České Sibiře před bouračkou několika kamionů a přijeli až téměř před koncem akce.
Dělat akva burzu od rána do odpoledne jsme zkoušeli několikrát. 95 % návštěvníků vždy přišlo mezi osmou ranní až desátou dopolední. Taková je naše praxe. Od čtvrtého ročníku jsme Vánoční akce začali ukončovat ve dvanáct v poledne.
Co se prodejců týče, máme u nás i dost prodávajících, kteří do Prahy vůbec nejezdí.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 6   17.12.2012 13:35 Muž AlQuds [162]
Do Uval jsem se letos nedostal, z duvodu nemoci. Puvodne jsem pocital, ze tam pojedu, stejne jako nekolik poslednich let. Zjisteni presneho terminu a toho, ze se akce opravdu kona ovsem vyzadovalo nadstandardni usili. Clovek takrikajic musel verit tomu, ze to opravdu bude a hledat (pripadne se ptat) s timto vedomim. Je mi lito, ale ne kazdy cte vsechny prispevky na foru a pro propagaci ci oznameni akce by urcite nemelo stacit, ze to nekdo nekde napise do fora. ;-)

Kdyz jsem se po Uvalech zacal rozhlizet ja, abych si zjistil termin, prvni, co jsem udelal, byl pohled na zdejsi prehled akci. Jeste tyden pred tim tam nic nebylo, ted vidim, ze informace se objevila 12.12. Ano, ja si to zjistil/dohledal uz drive a jinak, ale ne kazdy potencialni navstevnik o akci predem vi nebo vyvine vetsi nez obvykle usili, aby si to zjistil.

Timto nechci nejak kritizovat organizatory, jsem rad a vdecny za to, ze akvatrhy v Uvalech poradaji, urcite tomu venuji nemale usili. palec Polemizuji tu jen s nazorem, ze akce byla vcas oznamena a bylo o ni dostatecne informovano ... :-| ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 16   17.12.2012 13:21 Muž Deathbull [1928] - CichlidyRe: vaclav
K těm burzám mám takovou malou připomínku. Nemyslím si, že ubývá akvaristů celkově...čti lidí co mají doma akvárko a jsou tedy potencionálním kupcem. To, že ubývá lidí co dělají ryby o tom žádná.

Lidé mají čím dál více práce, jsou lidé co vstávají každý den, nebo 6/7 a je jich dost. Práce je více, peněz méně a lidé jsou líní.

A pořadatelé burz si myslí, že bude pořád fungovat prodej od rána? Aby se člověk nemohl vyspat ani v sobotu pokud už ji nemá pracovní, nebo v neděli?

První člověk co v práglu udělá velkou burzu 12-18 h zničí všechny ostatní. Není na to doba nutit lidi vstávat o víkendu ráno, takových srdcařů ubývá.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   17.12.2012 12:40 Muž rriki [818] - CichlidyRe: angakok
Prostě ty prodejci nejsou.Takový drtivý úbytek akvaristů za dva roky nikdo nepamatuje.Rozmachu burz v celé ČR vděčíme jen a jen výkupcům,kteří tlačí ceny na neudržitelnou hranici a dodělali to platební morálkou.Někteří znás to vyřešili nástupem do zaměstnání a jiní jezdí na burzy.Ty co jezdí na burzy si vybírají jen ty na kterých něco vydělají.Burzám začínají převládat importové ryby a překoupené ryby.Na rybičkách prodává výlučně své ryby asi třetina prodejců a i ty mívají lecos překoupené.Ono připravit se na burzu není sranda ,teřičkáři to doma trvá min 3 hodiny nežli nabalí,hodinu a půl minimálně staví,to samé slovit a nasáčkovat,doma pustit.Připočítame li benzín ,stolné tak pokud nevydělám a režii tak tam více nejedu.Prostor na zajetí nové burzy není ,letos proti Úvalům postavili tři burzy.
Pravidelní prodeji jeli tam ,kde vydělajía jsou to velcí kamarádi organizátora Míly Kolařika.Dneska se vyplatí jet Pražákovi do Ostravy ,nežli na Rajskou.Přestože Pavel dělá maximum pro to ,aby burza fungovala a podařilo se mu na rozjezd přesvědčit většinu prodejců z rybiček a spoustu jiných co s organizátory rybiček nechtějí mít nic společného, lidi nepřišli a prodejci nevydělali tolik co potřebují a tak postupně mizí jeden za druhým a tím pádem i kupující.Úvalská burza je pro AKVARISTY, polovina návštěvníku tam jede opravdu pokecat dát klobásu ,kávu a Ti co můžou pivko.Na žádné komerční burze nepotkáš tolik osobností české akvaristiky jako na na burzách konaných spolky akvaristů Čr.
Do budoucna si kupující budou muset zvyknout,že sortiment ryb se bude více a více zeštíhlovat protože ryby běžné a opovrhované před 15 lety dnes nejsou a nebudou i jiné levné ryby.Zbydou importy z Asie.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   17.12.2012 09:32 angakok Re: mlynář a rriki
Nic proti možná se vám zdám jako neznalý hlupák, ale já na ty burzy se svými kamarády jezdím z Velemína u Teplic, to k té lokálnosti Jezdím dosti pravidelně i do Profiakvária Pana Papíka ke Dříteči u Hradce Králové.Takže spíše popírám to co tady tvrdíte.Obvykle nás jede okolo čtyřech až pěti a mohu vám říci že nejezdíme na kukačku, ale proto abychom si něco koupili to je asi pro prodejce důležité,já totiž mluvil o úbytku prodejců ne o návštěvnících.Je to tak trochu o voze a koze jako vždycky , já nevím kolik ubylo návštěvníků a ani jsem to nijak nezkoumal a ani o tom nepsal.Ono jde o to jestli prodejce který přijede si vydělá aspoň na benzín. Návštěvnost je také o platbách za pohonné hmoty, ale to nic nemusí znamenat, třeba příjde méně lidí na kukačku a více lidí přijde protože si něco potřebuje koupit, takže i při menším počtu návštěvníků můžou prodejci mít podobný zisk jako dříve. A o to právě jde jde o to,že mnoho lidí si pro to aby si něco koupili zajeli na rybičky(vím to podle svých kamarádů), mohli by si to rozmyslet a zajet raději na úvalskou burzu,kde se toho dříve dalo sehnat více, protože tam byli jiní prodejci než na rybičkách. kdyby ovšem tým který ji připravoval o ní dal vědět trochu dříve než na začátku prosince, mnoho lidí si myslelo, že Úvaly nebudou. To je tedy ten problém s pravidelností rybiček tam každý ví kdy jsou a tak lidé jezdí tam.A že jsou to lidé jen z Prahy to asi opravdu nemyslíte vážně. Nevím jestli ten váš pozdě oznámený termín nebyl také za tím úbytkem prodejců taková sybyla rozhodně nejsem.Možná by jste pane Mlynář neměl mluvit za lidi které spíše zastupuji já chtělo by to možná více debaty a méně invektiv, pro mě úvalská burza byla vždy něco na co jsem se těšil já i moji kamarádi i když jsme tam vlastně podle vás ani nebyli.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   16.12.2012 23:52 Muž mlynář [473] - CichlidyRe: angakok
Asi jsem se blbě vyjádřil, ale mohu tě ujistit, že fungování pražských burz z Úval "neodlilo" více jak cca 40-50 hlav. Z Prahy do Úval nikdy nejezdilo moc lidí a není měřítkem brát v kontextu návštěvnost posledních dvou, tří let. Před deseti lety jsme měli jeden čas ještě menší návštěvnost. Nicméne všechny akce zaznamenaly radikální úbytek návštěvníků. Ono je to celkem logické a hodně poplatné dnešní době. S tím nic nenaděláme, i kdybychom před akcí na náměstí po hlavách skákali (myslím tedy po těch "kočičích"...) smich
A co se komerční stránky, na které jsou postavené pražské (samozřejmě i jiné) burzy týče. Tak dokud vyděláme na sál, jedeme. Nevyděláme, končíme. Vlastní zisk v tom nemáme a vzhledem k provozním potřebám spolku nás to také nijak neovlivňuje, ale doplácet na to z vlastních kapes nehodláme. Zatím se dá říci, že to děláme pro zábavu a proto, že se setkáme se spoustou kamarádů.

To angakok:
Pane kolego, tvrdit, že jakákoliv pražská burza likviduje burzy někde jinde v republice je hloupost vycházející z neznalosti prostředí. I ta slavná pankrácká burza má dnes četnost návštěv stěží třetinovou, než jakou mívaly burzy na Praze 4 na konci devadesátých let. Onen jev úbytku zájemců o akvaristiku je obecný a plošný. Každá burza, ať je sebelépe zajištěna, obsazena je fakticky lokální záležitostí. Lidé z Jindřichova Hradce nepojedou na burzu nejen do Brna či Ústí nad Labem, ale ani do Prahy a steží se dokopou zajít na onu třeboňskou. Stejně tak bych moc chtěl vidět, kolik lidí z Prahy by asi tak hodlalo navštívit burzu brněnskou a to i kdyby se v Praze nekonalo vůbec nic. Stejné je to i s návštěvností akcí podobného rázu v Plzni, Hradci Králové, atd...atd... ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   16.12.2012 22:11 Muž rriki [818] - CichlidyRe: angakok
Jak je může ničit,když rybičky jsou v neděli a ostatní v Sobotu.Spoustu prodejců co pravidelně jezdilo do Úval jelo do Brna a navíc v neděli byla i Ostrava.Burzy jsou o dvou věcech.O prodávajících a kupujících.Burzy v městech ,kde jsou jednou za měsíc ty burza rybičky nezničí,ale pomalu a jistě tu na Rajské.Šest burz je i na Prahu dost a s Úvalskou sedm.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   16.12.2012 21:53 angakok Re: Libor Sprysl
Mám pocit, že se Václav naprosto neplete, Pravidelnost Ryb a rybiček naprosto ničí burzy po celé republice Úvaly nevyjímaje. Byl jsem na burze v Mostě i v Úvalech a ty burzy byly co se týče prodejců zhruba 50%oproti dřívějšku. Mám trochu pocit, že ohledně úvalské burzy to bude i v tom, že pořadatelé o jejím pořádání dali vědět opravdu dosti pozdě. Podle mě by to mělo být dáno na plac minimálně měsíc a půl dopředu. Samozřejmě ta ledovka to dorazila.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   16.12.2012 21:39 fiona901
Úvalskou burzu jsme navštívili,sehnali jsme co jsme potřebovali a jsme spoojení,jen škoda že tato akce není v Úvalech častěji a děkuji všem pořadatelům,kteří se na tom podílejí.JEN TAK DÁL,držím palce!!!!!!!!!!
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   16.12.2012 21:22 R Muž vaclav [14615] - Echinodory + stonkové rostlinyRe: LiborSprysl
Můžeš mě dávat mínusové body jak chceš odliv nakupujících se zřejmě ještě nějaký čas nezastaví a to nejen v Úvalech.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 6   16.12.2012 13:47 Muž mlynář [473] - CichlidyRe: riso
Obě úvalské akce """burzovního""" typu organizuje Úvalský spolek akvaristů = ÚSA.
akvacz.eu/…

To Václav:
nenech se Vendo zmýlit tím, když v Úvalech nepotkáš moc lidí, se kterými se třeba setkáváš na pražských burzách. Libor má v tomhle skutečně pravdu. Úvalské akce (bohužel nebo bohudíky? ... nevím) nikdy nestály na návštěvnících z Prahy. V počátcích, při prvních akcích to pro nás byla i docela studená sprcha, protože jsme s tím začínali přesně ve chvíli, kdy v Praze na konci devadesátých let skončila "Buďárna" a nic jiného v širokém dalekém okolí neexistovalo. Čekali jsme, po na tehdejší poměry docela masivní reklamě plné vlaky akvaristů přijíždějících od Prahy, ale nic takového se nekonalo.
Od první chvíle stojej úvalské burzy na lidech z celé republiky a tak to bylo i přes tu příšernou ledovku i tentokrát.
Budeme je dělat do té doby, dokud nás nohy ponesou a dokážeme vydělat na zaplacení prodejních prostor a nebo nám to také budou umožňovat legislativní přemety a procesy! :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   16.12.2012 09:04 Muž riso [129] - CichlidyRe: LiborSprysl
Takze jestli tomu dobre rozumim, uvalskemu poradateli je jedno jestli vydela, nebo prodela, hlavne ze si muze pokecat s kamarady? coze
Nikdy jsem v Uvalech nebyl, ani nevim kdo to organizuje. :ahoj
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   16.12.2012 09:04 RAP Re: LiborSprysl
Mílovi pevné zdraví, aby to ještě mohl táhnout jako vetchý stařec
Chtěl bych, až mi bude jako jemu, mít jeho elán a životní sílu. Co všechno stíhá je neuvěřitelné. :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   16.12.2012 04:59 Muž LiborSprysl [9015] Re: vaaclav
Nevědomost hříchu nečiní. O tom komu patřily prázdné stoly Vendo už víš. Úvalská burza nespěje zcela jistě k zániku, protože to není "jen" nějaká burza! Ty tebou zmiňované burzy v Praze, jsou prostou komerční záležistostí, kam si téměř všichni jdou něco koupit, jinak by tam nešli. Úvaly jsou něco jiného. Tam tento cíl spousta lidí nemá. Dokud se totiž na ni budou sjíždět lidé z celé republiky, aby si podali ruku, řekli si co se za půl roku událo od minulé burzy, tak doufám, že Kolda s tou svojí bandou potáhne dál. Když začal exprezident pořádat světové forum, také nikdo netušil, že ani po jeho smrti nepřestane existovat. A tak Mílovi pevné zdraví, aby to ještě mohl táhnout jako vetchý stařec. A přát si, aby počasí bylo pro takovou akci příznivější. Když jsem do Úval začal před 15 lety jezdit, tak jsem netušil, že neúčast omlouvá jen velmi výjmečná událost...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   15.12.2012 19:06 Muž rriki [818] - CichlidyRe: vaaclav
Počasí udělalo hodně,Suchánkové přijeli asi o dvě hodiny později a to byly ty prázdné stoly.Navíc dnes byly ještě tři burzy.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   15.12.2012 17:04 R Muž vaclav [14615] - Echinodory + stonkové rostliny
Úvalská burza spěje pomalu a jistě k zániku, mohou za to zřejmě velké burzy v Praze a také špatné počasí. Vloni napadlo dost sněhu, letos zase pěkné náledí a tak bylo poměrně dost prázdných stolů. :-(
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   15.12.2012 12:42 R Muž rak [963] - Raci, krabi, krevetky
Tak jak jste dojely z Úval? Já jsem málem nedojel. Málem mě smetlo hasičské auto v Praze.Viz: www.novinky.cz/…
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   14.12.2012 05:08 Žena kahua [223] - MiniakváriaRe: LiborSprysl
To, co chceš Ty, nemá :-P Má jen crystalky a teď několik nových kousků černých tigrů a takových podobných luxusních kousků :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   14.12.2012 04:34 Muž LiborSprysl [9015] Re: kahua
Hledáním jsem samozřejmě myslel kontaktovat jej, aby toho přivezl více :-P
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   14.12.2012 04:33 Muž LiborSprysl [9015] Re: fiona901
Pokud přijede Pepa Chmelař, je to pravděpodobné.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   13.12.2012 23:02 fiona901 – melanochromis auratus
nevíte jestli bude na burze někdo s tlamovci kokrétně tlamovec pestrý-melanochromis auratus,zoufale ho scháním.Děkuji
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   13.12.2012 20:27 R Muž rak [963] - Raci, krabi, krevetky
Nebude tam někdo s korýši ( raci a kraby)?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   13.12.2012 20:07 Žena kahua [223] - MiniakváriaRe: snehulda007
Psal mi, že asi 2 prodejci by tam být měli ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   13.12.2012 18:54 Žena kahua [223] - MiniakváriaRe: LiborSprysl
Jarda jede, ale ne s prodejem krevetek, ale mě přiveze smich
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   13.12.2012 16:20 Muž LiborSprysl [9015] Re: snehulda007
No měl by se objevit Jarda Chalupek...ten už nic jiného než krevetky nedělá...tak zkuste hledat...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   13.12.2012 15:51 Muž snehulda007 [850]
Nevíte jestli bude na burze někdo s krevetkama? Konkrétně mě zajímají Caridina cantonensis sp. Tiger a Neocaridina palmata sp. Green.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   13.12.2012 14:17 Muž AlQuds [162] – galaxky?
Loni jsem si v Uvalech koupil galaxky. Bude je tam nekdo prodavat i letos?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   13.12.2012 09:56 Muž mlynář [473] - CichlidyRe: LiborSprysl
Tak si pořiď vozejk. Však sokolovna je bezb. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   13.12.2012 04:55 Muž LiborSprysl [9015] Re: toncek
Pokud někdo budete chtít nějaké ryby, pište vzkazů, zatím to vypadá, že jedu, protože jakžtakž chodím, byť opět jedno koleno začíná stávkovat smich Z cichlid jsou k mání nikaragujci, perleťáci, rivuláti, dva páry spilurusů a lifalilky. Divokých živorodek je k mání docela dost bohatý sortiment. Ze šlechtěných jen BM, případně nějaká mečovka.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   12.12.2012 22:47 toncek
Vážení přátelé znovu se blíží Vánoční burza a rád bych Vás pozval za sebe a náš Úvalský spolek.Z mé strany se můžete těšit na velký výběr rostlinek,budou i mateční echynodory a dalších asi 80 druhů rostlin. ahoj ahoj

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   23.10.2012 12:05 Muž mlynář [473] - Cichlidy – XIV. VÁNOČNÍ AKVATRH v Úvalech - 2012
Fotka k příspěvku .
 

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   25.05.2012 22:00 Žena glumča [424] - LabyrintkyRe: mlynář
díky,tak to s nima podle toho,co jsem četla,tak těžký nebude... :-D
no vida,co všechno u nás u Papíka nemají... ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   25.05.2012 17:36 Muž snehulda007 [850]
Ještě náhodou nevíte jestli tam bude někdo se šnekama? Schánim tylomelanii sp.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   25.05.2012 16:56 Muž mlynář [473] - CichlidyRe: glumča
glumča napsala....jednou bych chtěla zkusit ty čokoládový čichavce...
akvacz.eu/…
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   25.05.2012 15:06 Žena glumča [424] - LabyrintkyRe: rak
o krevetky?uvidím,kolik jich nalovím,tolik udělám pytlíčků ;-) večer písnu vzkaz.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   25.05.2012 14:59 R Muž rak [963] - Raci, krabi, krevetkyRe: glumča
Když by nějaké zbyly tak bych také měl zájem.Hlavně mam ale zájem o nějaké raky a kraby ,nepoveze je tam někdo?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   25.05.2012 14:27 Žena glumča [424] - LabyrintkyRe: tomchamik
Rybky teď další neplánuju,nejdřív musím založit třístovku,tak je bych je nechtěla dávat do nový nádrže.Tak mě budu spíš ráda za rady ano ,jednou bych chtěla zkusit ty čokoládový čichavce...
Jen ty krevetky nejsou oddělené,bude to fakt ten mix obyčejných a cherry,neva?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   25.05.2012 13:58 tomchamik Re: glumča
Určitě mám zájem o mech i krevetky,,,co za ně???koukni na www.tomchamik.cz
v nabídce se dá něco najít.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   25.05.2012 13:41 Žena glumča [424] - LabyrintkyRe: dimmur
Jojo,nějak se mi hodně rozrostl :-) jedete na burzu?domluvíme se po vzkazech,jo?

+ Přidat reakci


Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... [3] ...... 8

Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 27322x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/5136-burza-uvaly?od=101