46 • 93 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Ostatní » Skutočné Malawi 

Zajímavé minirybky, rostliny, články o akvaristice a mnoho dalšího. To je AQUAgarden.ic.cz
OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 146x
14.11.06 19:55:47  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDeimos® – Skutočné Malawi
Fotka k příspěvku Takto nejako vyzerá Malawi v skutočnosti vo volnej prírode... paráda čo?

14.11.06 20:35:51  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekprocha® – áááááááách
Páni. Tomu říkám pořádný akvárko. Hned bych si to pořídila místo obýváku. To by byl jiný relax. Paráda. :) :-D ano palec potlesk ahoj
14.11.06 20:39:47  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDeimos® – akva
To nie je akvárko. To sú normálne ryby vo volnej prírode... ale akvárko by to bolo dobré...
14.11.06 21:32:58  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek® – malawi
Viděl jsem dokument z malawi a tanganjika.Ta hostota zarybnění u břehů je opravdu neskutečná palec
14.11.06 21:46:14  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekR - zikyc® – malawi
Já jsem viděl něco podobnýho a bylo to ůžasný, jak se tam velký cichlidy staraly o svojí droboť.
14.11.06 21:46:59  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekprocha® – jj
Já vím. To jsem pochopila. Ale mně by se to líbilo i doma takhle ve větším. smich palec potlesk ahoj
14.11.06 22:05:12  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek® – ózero
No já už jsem se s někým bavil na téma,dát si postavit velké aqa do jezera a bydlet v něm.A rybky by mě očumovaly smich smich
14.11.06 22:07:34  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekR - zikyc® – roman
Co víc si jen přát :-D
15.11.06 09:01:21  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekpaulinn® – odchyt
a viděli jste ten dokument minulej tejden jakým způsobem se také dělá odchyt??? rozzureny rozzureny chudinky, mi jich bylo táák líto :-( :-( :-(
14.01.07 19:06:50  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDussy (428389419253) – to paulin
a jak se dela?
14.01.07 20:51:53  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekR - Killer® – jezero
tohle sou taky fotky z jezera
http://www.hynek-darbujan.cz/
bylo jich někfe víc od pana Hynka Dařbujána..ale ztratil sem odkaz
15.01.07 09:33:47  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekVesnach® – malawi
Zakalena voda, zadnej anubias, prerybneno, rasa a ostry kameny - davam za 5 :-D :-D :-D
15.01.07 10:46:53  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekvirus222®
Hele nemáte někdo ty dokumnety o Mlawi nahrátý?Taky jsem viděla 2 , jak to odchytávají a pak jak to je v jezeře .Chtěla bych si je nahrát...nemáte někdo?Please? :-) :-) :-) :-) :-)
15.01.07 12:26:05  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekS - Štěpán® – .
Aby se "nadšení akvaristi - milovníci přírody" náhodou nestali příčinou zdecimování a vyhubení některých druhů ryb. Jestli má jediný (i když velký) jezero zásobovat celej svět, tak je to riziko dost aktuální. Nejlíp byste udělali, kdybyste si nekupovali ryby importované z přírody ale měli jen ty, které se odchovávají v akváriích. Není možný zapomínat na to, že Afrika není příliš civilizovaná a kontrola exportu ryb tam pravděpodobně vůbec neexistuje.
10.12.07 18:08:40  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekToGi84®
Sice je to hodne stary tema, ale zeptam se i já, nemáte nekdo ten dokument odchytu tlamovcu??? díky ahoj

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Ostatní Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 21.11.08 20:16:19 • 7.012 s