15.11.06 08:17:45
pantany® – krmivo střídat
niekde som cital ze je vhodne rybkam striedat krmivo. co je pochopitelne aby rybky mali prisun roznych latok ktore su v krmive. chcem sa vas spytat
ako casto striedate krmivo. ci dva tyzdne krmite jednym druhom a dalsie dva tyzdne inym druhom krmiva, resp. je tam vascsi interval alebo krmite
jednym typom krmiva a ked sa minie cele balenie tak davate rybkam ine az pokial sa opat neminie.
15.11.06 08:21:45
Houba® – jidelnicek
snazim se to stridat i kdyz je krmim vickrat denne ... jinak spis jak se me chce ... zadny pravidelny jidelnicek jim nedelam

)
15.11.06 08:37:46
paulinn® – krmivo
já krmím 3x denně pokaždé jiným krmivem - ráno vločky - v poledne kostku něčeho mraženýho - a večer tablety. Průběžně hodím salát,
nebo okurku nebo mrkev a mřenky milují banán

ale s tím banánem opatrně, rychle se kazí, fakt jen kousek

15.11.06 09:59:43
pantany® – dotak k salátu
Průběžně hodím salát, nebo okurku nebo mrkev - mam to rozumiet tak ze davas normalnu zeleninu zo zahradky (resp. z obchodu), velmi jemne
nasekanu?
15.11.06 10:25:34
paulinn® – zelenina
normálně koupenou v obchodě

salát dávám spařenej,celý list - nekrájím, okurku dávám nedokrojenou na 3 kolečka, ale aby se nerozpadly a
aby neplavala, tak do té nedokrojené části vrazím akva kamínek, jde pak ke dnu

A mrkev škrabkou na brambory uškrábnu plátek a vrznu ho do
akva.

A co doplnit co vlastně za ryby krmíš? Už vidím jak moje Živorodky spásají ten list salátu.
SPíš by mě zajímalo jaké živé krmení
používáte a jak ho získáváte?
Jestli chodíte lovit do přírody a akceptujete riziko že si něco zatáhnete, nebo kupujete a nebo dokonce
nějaké živé krmení pěstujete?
Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení
Vypsat podobná témata v diskuzním fóru
Zpět na obsah sekce Krmení • Přidat reakci • Zpět na seznam sekcí fora