Akvarijní burzy Ostrava
Starší reakce
Starší reakce
Děkuji,
Byli jsme tam a stáli jsme až za vchodem do očkovacího centra, naštěstí se to hýbalo opravdu rychle.
Pana Šabršulu jsme kontaktovali už včera přes messenger. Když jsme se k němu dostali na řadu (u něj permanentně největší fronta), dal nám i lepší cenu za to, že jsme se s ním domluvili předem a našli si ho tam.
Koupili ksme u něj dvě japoniky a pár krásných endlerek.
Super pán
Na burze celkově hodně věcí, bude potřeba větší akva
Pan Lud. Šabršula tam amano krevetky japoniky prodával. Byly v nádržce společně s pinokio = Carid. gracilirostris a viděl jsem, že od něj ty "japonky" zákazníci brali, takže nejlíp je, být tam mezi prvními po otevření, aby zboží nevykoupili ti přede mnou.
Fotka fronty, když jsem, již odcházel na tramvaj v 09:10 hod..
Super děkuji, asi se tam vypravíme, akorát můj chlap zas bude nešťastný jelikož tam asi zase necháme více peněz než by chtěl
Netušíte někdo, jestli bych v neděli na fauna trzích pořídila caridina japonica?
Děkuji
Starší reakce
Ta lokalita, bude pravděpodobně Río Axtla.
0 26.10.2021 10:58 Rado – Xiphophorus pygmaeus
Len ma zaujíma či predajca k týmto rybkám na Ostravskej burze 19.9.21 nemal náhodou lokalitu.Držia sa mi pekne.Kupoval mi ich kamarát na tejto burze.Posledných 22 kusov.Foto priamo z burzy prikladám.Ak by sa niekto spoznal alebo ak niekto má kontakt na predajcu bol by som rád.Ďakujem.
Starší reakce
0 20.09.2021 16:00 Rado – Xiphophorus pygmaeus
Včera mi priniesol z tejto burzy kamarát X. pygmaeus. Vie mi niekto dať kontakt na predajcu? Mam len jednu otázku? ĎAKUJEM
Přesně. Ja to letos zkorigoval na pár výtěrů a to jsem si nechaval cca 100 rybek pro sebe a pro známé. Náklady rostou a ceny zůstávají stejné.Lidi si radši koupí zkrčence za 20-30 korun než by dali 50 za pěknou zdravou rybu. Naflakat kvanta ryb není problém,ale dodržet nějaký standard a kvalitu to je jiná. Takže už jen pro radost. Ono je pěkné sledovat jak to roste. Ať se ti daří.
3 19.09.2021 20:27 0 [1892] - Obecné. Dnešní návštěvnost, jakž, takž ušla, ale prodejnost ryb klesá. Ani mně, už příliš nebaví, něco množit, starat se o to, tahat se, pak nevyspaný, unavený s tím, jako soumar na burzy a tam se cenově podbízet, abych se toho zbavil. A nakonec to stejně zas vézt zpátky domů.
Kámoši v práci si mně dobírají, proč se na to totálně úplně nevyp***u.
Jo, uvažuji, co dalšího přestanu chovat a co nejvíc chovy omezit.
Starší reakce
Nemyslim si,ani v Olomouci nic nechtěli,jen zakrytý ústa respirátorem nebo rouškou..
0 11.09.2021 07:15 R afc1886 [15246] Starší reakce
Starší reakce
10 02.08.2021 16:52 GAGAL [455] - Halančíci FAUNA TRHY se uskuteční o víkendu 14.-15.8.2021. Trhy budou z důvodu očkovacího centra rozděleny na:
Sobota 14.8.2021
Okrasné ptactvo - 6:00 - 12:00
Akvaristika, potřeby pro psy a kočky - 8:00 - 12:00
Pouze druhé patro
------------------------------------------------------------------------------------------------
Neděle 15.8.2021 - 8:00 - 12:00
Teraristika, Drobní savci, Bezobratlí, Králíci, Drůbež, holubi
Pouze druhé patro
Další informace o průběhu a způsobu organizace akce budeme postupně aktualizovat dle nařízení vlády.
Děkujeme za Vaši podporu a do budoucna se těšíme se na Vaši návštěvu!
Starší reakce
Ostrava stále čeká na vyjádření města ohledně očkovacího centra. Už by totiž dávno byla. Pokud by byly prostory volné (alespoň částečně ) chtěli bychom akci udělat v srpnu. (Je to, ale zatím jen snad, možná, teoreticky) Taky nevíme kolik by dorazilo prodejců na takto rychle naplánovanou akci. Olomouc očkovací centrum neměl proto bylo možné akci udělat velmi rychle a má již i další termín. Co se týká bantexu na Kroměříž tak šlo o chybu
omylem byl bantex zaměněn. V Kroměříži je rovněž očkovací centrum a taky nikdo neví jak dlouho bude. Termín je naplánován až na listopad. Dříve se bohužel do Kroměříže letos nedostaneme.
Když jsem byl na minulé burze v Olomouci, měli tam poutač na Kroměříž. Doufal jsem že se burzy opět rozjedou, ale nevypadá to tak. Kroměříž ani Ostrava zatím vypsané termíny nemají a zřejmě nejblíže budeš mít Olomouc.
ach jo, to je hrozné, no tak si asi udělám výlet do Olomouce, díky za info
Ostrava asi nic,ale v Olomouci bude 28.08.2021 jak se něco nepokazí,trošku z ruky no..
neví už náhodou někdo, kdy by už mohla být akvaburza v Ostravě? Všude už burzují jen v Ostravě nic.
Starší reakce
Starší reakce
To, že by je nabízel někdo jiný, není moc pravděpodobné. Pokud tu rybu moc chceš, budeš si ji muset nechat objednat u obchodníka a zajet pro ni. Glaser je má skladem, takže to není problém. Z Ostravy je z mi známých překupníků nejblíže Plaszczka (Gliwice), ale s majitelem je složitá domluva. Další možnosti je Aquarak (taky Polsko). U nás jsou mi známí obchodníci nejblíže ve východních Čechách (Gigaexotic).
Pánové, díky. Obepsal jsem je, bohužel nikdo z nich momentálně Ostnáče nenabízí. Třeba se najde na burze u někoho jiného.
2 04.09.2020 18:58 GAGAL [455] - Halančíci Díky Dave, nepodařilo se mi jej ale bohužel na ifauně ani tady najít. Každopádně na burzu vyrazím a porozhlédnu se tam.
Kdysi tam byli, kolega, dlouhodobě nepřítomný, Pepan je tenkrát kupoval. Myslím, že je měl prodejce,který je na ifaune jako "dost, tady byl jako harpunar.
Zdravím vespolek, máte někdo ponětí zda lze na ostravské burze sehnat Ostnáče červeného (Dario dario)? Případně snad někde jinde v okolí Ostravy?
Starší reakce
Tak nějak si myslím, že EET už asi nikdy nikoho trápit nebude. Aspoň doufám, že to už tu tlustou paní nenapadne to znovu spustit.
Tak od konce roky 2020 by vlastně měla přijít 3. a 4. vlna pro řemeslníky a nejsem si vůbec jistá jak je to s chovateli. Většinou si hledám info o EET tady
leeto.cz/… A právě zde jsem našla to info o řemeslnících, kam se řadí chovatele se mi nedaří vůbec dohledat.
Starší reakce
6 12.06.2020 06:34 R afc1886 [15246] Starší reakce
Nemá smysl poslouchat, co kdo říká, to podstatné se píše v zákoně. Případné debaty pak dávají smysl tehdy, pokud text zákona umožňuje různé výklady, ale to nebude tenhle případ.
Tak snad to tak bude. Každý rika neco jineho.
EET je jen a pouze pro podnikatele, ne pro nepodnikající lidi,kteří se zbavují přebytků. Pokud tě to neživí, tak můžeš ročně prodat za 30t aniž bys musel danit.(tou částkou si nejsem ale jistý)
Tady se o tom píše, příležitostný prodej přebytků ze zahrádky bych řekl je totéž, jako příležitostný prodej přemnožených ryb:
www.jaknaetrzby.cz/… Nemáš pravdu. Od Dubna to bude platit pro všechny prodejce.
Kawa napsal:A další věc EET i pro malochovatele.
EET se vztahuje jen na podnikání, což je soustavně vykonávaná činnost za účelem zisku. Pokud jednou za čas něco prodáš někde na burze, nenaplňuješ podmínku soustavnosti a pokud tvým cílem není zisk, ale jen pokrytí nákladů, nenaplňuješ podmínku cíle dosažení zisku. Jasně, pokud produkuješ ryby jako na běžícím pásu, pak se tě to týká, ale jinak ne.
Zkončí takoví co mají jeden prodejní stůl jako mám ja nebo ty a to bude škoda pro všechny. Zůstanou ti co mají 4-5 stolů.
Lidi budou nasra....,ze je málo prodejců a celkově klesne úroveň a návštěvnost uvidíš. Překupníci už se nemůžou dočkat.
Co zdrazit o 21 procent minimálně. Jsem zvědav jak pak budou vsichni veselí. Nejvic ti co chcou kupovat ryby za 20 korun.
Příležitost zdražit?
Nepřemýšlej takhle
Musíš to brát tak, že spousta lidí skončí, ubyde konkurence a to je přece příležitost
Starší reakce
Jsem slepec... Diky
Odkaz v modrém rámečku.
Jsem zde novy... V kolik hodin a kde burza je? Prisel bych se podivat
Starší reakce
Čau lidi,
Nebude ted na burze někdo, kdo by měl navíc nějaké kytky, případně obyč šneky? Zakládám akvarka tak beru celkem cokoli, jen teda bez řas
to byl důvod proč jsem ty akvárka pred lety rušil.
Přidat reakci
[1] ...... 69
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 84418x