Vodotěsné patice na T8 zářivky
arcadia se mi libi, ale ta cena už ne...
odolne vode (IP67) jsou oba typy pri spravne montazi, ale zalezi jak chce mit konstrukcne resene osvetleni, ale v EiFFeL-ove pripade, nez matlat neco silikonem bych radeji pouzil to od ARCADIE co jsi uvedl.
Vodotěsné patice vypadají trochu jinak
www.akvarista.cz/…
Těm co zde jsou uváděny bych radši říkal vlhkotěsné.
uchycení mám v plánu řešit držačkama co jsou k reflektorům
EDIT: tzn. konce volné, zatěsnené silikonem a kabeláž ven z krytu
díky,
přesně tak to plánuji - našroubovat na trubici, zatěsnit silikonem a natáhnout kabely k předřadníku mimo kryt...
Říkáš to správně jen ta část na vodiče už vodotěsná není, to by chtělo asi silikon.
Přesně tak
0 03.03.2012 10:25 EiFFeL [39] Zdravím, pánové potřeboval bych poradit - nechápu přesně ty nákresy na bb elektro - ale má představa je asi taková, že bych chtěl
www.bbelektro.cz/…
což jestli chápu dobře tak je matice, kterou navlíknu na zářivku, zářivku usadím do patice a utáhnu
www.bbelektro.cz/…
a tohle je patice na usazení, na kterou našroubuju tu matku a získám tím těsnící spoj a tou nožičkou budu mít vytažený vodiče
říkám to správně nebo se pletu?
Starší reakce
Tak já mám ty z Aukra, co jsem posílal. A taky si nestěžuju. A jestli svítí pod vodou nebo ne je mi fakt jedno. Dát téměř 700 Kč za 4 patice je celkem pálka. Já je mám za 300 Kč i s poštovným.
Ale už jsou poněkud dražší
O vodotěsnosti těch prvních patic bych trošku zapochyboval, ty od BaB by mohly být lepší, pokud chce však někdo absolutní špičku, je to už se vším všudy kabel atd. tak to jsou tyto:
www.akvarista.cz/… S těmito paticemi může být záčivka vhozena i do vody v akva, a svítí stále bez problému, výrobce garatuje 20min. podvodního svícení, pak za ně nikdo neručí
Horší je pak akorát ta cena, osobně je však mám doma na svých T5 a jsou super, ve spojení s vlastními předřadníky atd. je to super volba, při konstrukci osvětlení doma na koleni.
0 13.02.2011 13:34 Ondrejadam – Vodotěsná patice T8
Dobrý den,
prosím Vás, nevíte někdo kde se dají sehnat nějaké levné vodotěsné patice na0 T8? Klidně i ze zahraniči. Poraďte prosím někdo. Děkuji
Starší reakce
Starší reakce
Já mám předřadník už vyrobený a odzkoušený, udělal jsem si ho programovatelný i s kalendářem, hodinama a LCD které jsou zálohovány knoflíkovou baterií která se dobijí při běžném provozu a vydrží tak klidně i měsíc. Pokud si koupíš předřadník tak tam budou určitě svorky posané a bude tam i schéma;)
Tohle se zapojuje na předřadník
Předřadník se k tomu přidělá jak?
Taky jsem se po tom pídil a nic.Nakonec jsem si to nechal poslat z toho Polska a spokojenost.
Chtěl bych se zeptat jestli někdo neví jestli je možné sehnat v Hornbachu něco jako je toto:
www.aukro.cz/…
Díky
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Technika • Zobrazeno 2153x