Setkání akvaristů - Praha
ctibum napsal: Pak z toho udělám článek a sám si ho schválím
Já Ti na to pak napíšu pochvalnou recenzi. Něco jako komunistické žblebty stylu "Jak se kalila ocel".
Je to hnědé,je to hnědé a není to čokoláda
,patří k tomu ješiě výměnná hlava s žužlacími břity,doporučuji pouze jako krmivo pro žlutý kontejner.
Obdarovanému by jsem se obloukem vyhýbal,nebo se před setkám ujistil,zda nemá narušenou nervovou soustavu po akvamelioraci.
Já to tak nějak vytušil, proč myslíš že to nabízím?
Smůla, ten už nesázím, páč mi nefunguje...
Ale můžu s tím zkusit krmit Dajánky...
Toto je ale vážně na hovno
nebo odpadky nemaj to trestanci u silnic?
Hlavne chceme video! Napr. ako s tým sadíš pogostemon. A so zvukom samozrejme!
mám doma stejnou - nebo aspoň podobnou věcičku a než na rostlinky ji poslední dobou (po problémech s koleny) používám, když mi něco spadne na zem, tak na zvednutí, bez nutnosti se ohybat, či dokonce si klekat
Pak z toho udělám článek a sám si ho schválím
Sám sis určil osud.
Za škody způsobené nesprávným používáním tohoto výrobku nenese dodavatel žádnou zodpovědnost
Já bych si to klidně vzal, abych si ověřil, že to je na hovno, což mě už dlouho láká...
Takže pokud to nebude někdo chtít z bohulibějších důvodů, tak to zrecykluju za tebe
No kdyžtak to hodím do kontejneru na plast...
Bohužel neznám nikoho se sbírkou pí.. ehm hloupostí
Michale, plný akvo, už i pancéřníčci spí jen na kamenech nebo v kytkách
Makky to zatáhne? Tak to si začínám šetřit žízeň a přijedu určo
Ty už máš piskořky i na rozdávanie, jo? Slušný oddiel wtz
Díkes
S PaDou se podělím
Klidně můžeš, Makky půjde dřív vezme to ze stolu za všechny
A pokud už budeš na stole i ty, vezme tě taky...
Ok, tak je vezmu každý zvlášť, ať se v tom nemusíme hrabat.
Okružáky bych si prosil! Ty potvory čokoládový od PaDy mi je vyžírají jak bonboniéru...
Šneky udám, že jo? Piskořky a okružáky, můžu je vzít i zvlášť.
Koukám, že bych neměl odcházet poslední
Super! Účet nechám pod půllitrem, abys ho nemusela hledat...
Anubias určitě nějaký přinesu. Mám dva druhy.
Já bych teoreticky moh. A opět se zeptám po jakýmkoli zbytku anubiasu. No a něco jak radou tak v zeleni tak do třiceti čísel max a náročnost amatér. Už mě zmáhá stříhání ve velkým a kecy návštěv že přes zelí není vidět tvorstvo.
Nevzal by mě někdo pár kousků. Nějak záhadně se mě přes vánoce cca polovina rozpadla. Zbytek roste dál. Díky
V tom případě bych si ho fakt vzal...
Dik nacelniku. Takze mam fakt lomariopsis
Ha, ted jsi me znejistil, coze to vlastne mam. Pri letmym pohledu do atlasu mi to prijde tak nejak stejny... Mam to volne lozeny v akva, dela to takovy uteseny bochanky, popripade mi to prorusta anubiasama. Nemam to nijak prichyceny.
Dostane se na PaDu, Ctibuma a mozna i jeste jednoho pripadnyho zajemce.
Jo, a taky muzu vzit javak, ale nebude zrovna ve vystavni kondici. U me je tak nejak nekde zarazenej v ty dzungli, ze v tom housti neni videt.
Tak já bych si také s dovolením vzal. Ale s PáDou se neperu, má větší bicáky
O ten salát? Spíš jako Bob a Bobek.
Zkusil bych kousek. Mám doma Monosolenium tenerum, tohle asi roste podobně, co?
Pokud se tam náhodu v neděli dostaneš, tak tam byli teď o víkendu dva prodejci, co je měli. Myslím burzu na Pankráci. Byl to stánek 22 (tam už mají jen dorpodej, protože s nimi končí, ale měli jich pořád dost) a pak 62 nebo 84.
Bych se chtěla zeptat jestli nevíte, kde sehnat zdravé samičky kakadu ? Na burzu se nedostanu (jestli už je).
Starší reakce
To jsem pochopil
Kubaa napsal: Škoda, že má u všeho, co bych potřeboval, "vyprodáno". Zdá se mi to, nebo tam nějak upadá sortiment?
Je možné, že to ještě naskladní, byl konec roku. Když tak můžeš Pavlovi napsat dotaz.
No s JBL testy je to slabota.
Ja si tam dnes naklikala vsechno co potrebuju, za me spokojenost
Škoda, že má u všeho, co bych potřeboval, "vyprodáno". Zdá se mi to, nebo tam nějak upadá sortiment?
Taky si objednám, donáška zadarmo přímo k pivu se mi vždycky zamlouvala
Díky za info
Starší reakce
Crinum nabízí Elfka tady na stránkách, bolbitis nabízel Pulpy.
Přidat reakci
1 ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355276x