Akvaflor af 7
0 16.11.2016 22:12 TRULY [164] no pozeram ze som tu prispieval ored 2 rokmi
Dnes je to hnojivo bez pouzitia.
Datum vyroby 4/2013 datum spotreby 4/2016
Vyuzit v novom akva pri zabehu alebo smer kontajner?
To iste sa tyka akvaregulatora.
Starší reakce
Já tohle hnijovo považuji za hnojivo pro řasy. Pokud kytky rostou i bez toho, nepoužívala bych jej a pokud nerostou, zaměřila bych se na parametry vody, na to co rostlinám chybí a dle toho si spíš vytvořila PMDD
Starší reakce
A já ho zase vylil do záchodu(hned druhý den,když jsem vystřízlivěl co jsem to zase koupil za š....)
já jsu z tímto hnojivem spokojen.
Starší reakce
Když nepotřebuješ, proč naléváš?
hnojit můžeš ale nemá to význam s tímhle "hnojivem" akorát ti porostou řasy
nepotrebuju ale obcas to tam naleju tak moc diky
Nemělo by, krevetky jsou citlivé na chemii a s hnojivem tuším problémy nemají. Ale určitě potřebuješ hnojit? Hnojivo není vstupenka zdarma na krásné rostlinky...
0 31.05.2008 14:35 weru – muze jim to ublizit?
muze krevetkam red cherry ublizit toto hnojivo???? prosi poradte
Starší reakce
>>jako vzdy cena urcuje kvalitu.tohle hnojivo sem videl za 20Kč
jsou i výjimky - PMDD stojí taky pár kaček a přitom se vyplatí
Roman
Vypadá to na fosfátové hnojivo!
Já bych ho nezatracoval - pro pokojové květiny by mohlo být dobré...
Používal jsem ho a měl jsem pořád řasu. Jemné listy kytek hnědly. Nevěděl jsem co, s tím. Pak to žena projela webem a bylo to fosforem. Tohle hnojivo ho má dost, takže jsem to vyřadil a všechno bylo lepší. Raději nepoužívat.
pouzival sem a nemelo zadne ucinky
jako vzdy cena urcuje kvalitu.tohle hnojivo sem videl za 20Kč
S tímto hnojivem bych doporučoval opatrně - obsahuje fosfor=řasy...
Roman
0 04.04.2007 14:29 BARRY 2 – AKVAFLOR AF-7
Je to hnojivo určené specielně pro zdárný růst akvarijních rostlin. kromě základních živin obsahuje rašelinový výluh a stopové prvky v komplexové vazbě. Příznivě ovlivňuje vybarvení rybek.
Účinné látky: disodium fosfát, trinatrium fosfát, disodium EDTA a rašelina.
První dávka byla aplikována dnes, tak sem zvědav jak to bude fungovat. Jestli má někdo z vás nějakou zkušenost s tímto přípravkem . Napište prosím jakou.
Starší reakce
Občas jsem ho dostal a tak nemůžu dělat závěry.Kolik čeho v něm je nevím-nejspíš namícháno jako většina běžných hnojiv s přídavkem rašelinového výluhu.Barva je tmavě hnědá a tak jsem to dával k tetřičkám.Ale fakt to jinak nepoužívám.
0 23.09.2006 17:25 Boris – Akvaflor af-7
Zdar,nevíte co všechno a kolik obsahuje toto hnojivo?A jaké s ním máte zkušenosti?Dík
Starší reakce
Obsahuje dost fosforu. Pokud mas fosforu dost nepouival bych
Toto hnojivo používám a rostlinky rostou bez problémů. Třeba hygrophile naroste přes noc cca pět nových lístku a dvě růžice. Ale nevím a 100% jestli je to hnojivem....
0 24.08.2006 19:07 Janička – akvaflor af 7
máte zkušenosti s tímto hnojivem?
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Akvarijní rostliny • Zobrazeno 2361x