Přihlásit se RYBICKY.NET »

Jaké bylo Vaše první akvárium

NápovědaFórum » Ostatní  

rostlinna-akvaria.cz
Jaké bylo Vaše první akvárium
 Reagovat na tento příspěvek 0  - langoshRe: GAGAL
Já mám pocit, že ty ceny ryb se zrovna moc nezvedly. ;-)
Roman :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - langosh – -
Já jsem taky začínal koncem 80´. měl jasem hranol postavený na výšku (taková maxi elementka - z jednoho kusu skla) - okolo 40l. Z ryb si pamatuju pouze na gupky a tetru černou. A že mi tam krásně rostla ludwigia repens - čehož jsme třeba v pražský vodě niky nedosáhl). AQ osvíceno žárovkou 40w, zcela bez řas a kytky rostly jak zběsilý. Že by se tam dalo prát CO2 jsem vůbec netušil. Hnojení mi též nic neříkalo. Jo to byly časy… kofola… lednáček…
Roman :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - GAGALRe: blek
Jo to byly ceny. Akara modrá 5kč. :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - blek – jaký
jo někdy okolo 197x jsem dostal od dědy rámovou 110l ku i se stojanem byla natřená na zeleno a občas podtejkal kyt. na ryby jsem vydělával sběrem rybízu. Za kilo dávali asi 1.50,-
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Vesnach – akvarium
Matka mela jedno mensi v kterym se vykoupal jeji syn a bylo po! Pak mela pozdeji vetsi, kde mela tercovce a skalary a to prasklo, takze bylo taky po!
Ja osobne jsem mela akvarium se zelvou a pak jedno mensi na lednici v kuchyni. V pripade, ze nebylo co jist pouzila jsem pritomnych ryb.
Jo a Micus zacala v kouli :)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - GAGAL – Jaké bylo Vaše první akva
To byl asi rok 198? A byla to krásná pětilitrová koule a v ní neonky platy gupky mečovky. Náááádhera. A co Vy pojďte zavzpomínat.

+ Přidat reakci

Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 1605x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/1063?od=26