Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Jak se rybáři připravují na začátek sezony? Kde nakoupit rybářské potřeby

 

Články » Jak se rybáři připravují na začátek sezony? Kde nakoupit rybářské potřeby   Vytisknout tuto stránku 

Jak se rybáři připravují na začátek sezony? Kde nakoupit rybářské potřeby

Publikováno: 25.03.2022 • PR článek

F

Jaro už je za rohem a s ním i nová rybářská sezona. Jak se na ni protřelý rybáři, i úplní nováčci, připravují a kde nejvíce nakupují? Které internetové obchody jsou ty nejpopulárnější a jaké jsou nejpopulárnější produkty?

Sněhy tají, teploty se zvyšují a příroda se probouzí. Na mnoha rybnících a revírech v České republice se již rozjela nová rybářská sezóna. Prodejci rybářských potřeb a outdoorového oblečení však jarní sezonu zahájili mnohem dřív.

Zatímco lyžařské bundy a snowboardy již zamířily do sezónních výprodejů, kola, brusle, tenisky a lehké oblečení míří do regálů a na přední stránky e-shopů.

Jak si vedou prodejny rybářských potřeb a které jsou ty nejpopulárnější?

Podle údajů Českého statistického úřadu se maloobchodní prodej ve specializovaných prodejnách pro kulturu a rekreaci zvedl na začátku roku o téměř 30%.

Nejen vlivem koronavirové pandemie se čím dál více zákazníků přesouvá na internet.  Rybáři nejsou výjimkou. Které internetové obchody jsou mezi českými rybáři nejoblíbenější?

Podle rybářského online magazínu Rybaření patří mezi pětici nejlepších eshopy Chyť a pusť, Parys, Kapří kuličky, RS Fish a Rybářské potřeby Na soutoku.

Jaký je však ten nejlepší? V anketě Shop roku 2020 získal cenu kvality Chyť a Pusť. Do finále se probojovaly i eshopy Parys a U Habakuka.

Vyhledávač akčních nabídek a slevových kuponů Promocodius eviduje jako ty nejpopulárnější prodejce rybářských potřeb právě eshopy Parys a Chyť a Pusť.

Za minulé čtvrtletí jeho uživatelé na Chyť a Pusť nejvíce vyhledávali nabídky pro dopravu zdarma a informace o sezónních výprodejích.

Zákazníky eshopu Parys však nejvíce zajímal věrnostní program, akce 1+1 a slevy na rybářské sety. Sady a sety jsou populární mezi začínajícími rybáři, ale i mezi zkušenými matadory, pro jejich výhodnou cenu a praktičnost. Nejsou to ale jen sady, které jsou v kurzu.

Jaké jsou nejoblíbenější produkty mezi rybáři?

Magazín eshopu Chyť a pusť jako nejoblíbenější metody rybaření v České republice lov na dírkách, feeder, na plavanou, na přívlač, muškaření a především na položenou.

Metoda na položenou, kdy rybáři po nahození prut odloží do stojanu, na vlasec připevní signalizátor záběru, či číhátko a pak už jen s hrnkem něčeho dobrého čekají, až se ryba chytne.

Není proto překvapivé, že mezi nejoblíbenější produkty v kategorii rybaření na srovnávacím webu Heuréka najdeme kromě oblečení a drobného vybavení i přístřešky, rozkládací židle a signalizátory.

Jaký je nejoblíbenější prodejce outdoorového oblečení?

Podle vyhledávače slev Promocodius je tradičně jednou z nejpopulárnějších značka Alpine Pro. Tento český výrobce a oficiální partner českého olympijského týmu se pravidelně umisťuje mezi prodejci sportovního a outdoorového oblečení na prvním místě. Podle údajů Promocodius Alpine Pro sleva na oficiální olympijskou kolekci zlákala za uplynulý rok více než 4000 nakupujících.

Zákazníci také často klikají na nabídky s akčními slevami, výprodeji a na informace o dopravě zdarma a způsoby, jak získat slevové kupony.

Nejsou to však jen specializované prodejny, kde rybáři nakupují. Velký sortiment rybářských potřeb nabízí i obchodní gigant Mall. Eshop Alza.cz, který se do povědomí české společnosti zapsal především jako prodejce elektroniky, také nabízí širokou škálu prutů, navijáků, i dalšího rybářského a outdoor vybavení a nábytku.

Jak se tedy nejlépe připravit na novou sezónu a nenechat se napálit?

Nováčci i zkušení rybáři ocení při nákupu vybavení recenze a hodnocení produktů. Mnoho eshopů dnes již nabízí i videorecenze a grafické představení produktů, včetně 360-ti stupňového zobrazení. Můžete si tak být jistí, že nekupujete zajíce v pytli.

Hledáte-li ty nejlepší nabídky, můžete využít srovnávacích webů a vyhledávačů slev a slevových kuponů, jako je Promocodius. Většina prodejců v dnešní době zákazníkům nabízí mnoho výhod, jako je doprava a dárky zdarma, věrnostní programy a slevové akce, či výprodeje.

Tak co? Už jste také připraveni na novou sezónu? Ať už plánujete vyrazit na ryby s novou výbavou, nebo oprášíte tu starou, my vám přejeme spoustu skvělých úlovků a mnoho krásných zážitků u vody.



 

PR článek (placená reklama) Zveřejněno: 25.03.2022 Upraveno: 25.03.2022 Přečteno: 47x

© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/clanky/1933-jak-se-rybari-pripravuji-na-zacatek-sezony-kde-nakoupit-rybarske-potreby