Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Co je to Mizuno SWING DNA?

 

Články » Co je to Mizuno SWING DNA?   Vytisknout tuto stránku 

Co je to Mizuno SWING DNA?

Publikováno: 24.08.2021 • PR článek

Golfová hůl, bez ohledu na úroveň hry hráče, musí být odpovídajícím způsobem přizpůsobena. Jedině tak si sportovec může být jistý, že naplno využije svůj potenciál a možnosti. Fitting golfových holí je vícestupňový proces optimalizace vybavení, který může být založen na různých parametrech. Jedním ze systémů výběru shaftu je systém Mizuno swing DNA.

 

F

 

Co je systém Mizuno Swing DNA?

Systém Mizuno Swing DNA je proces výběru zařízení, který zahrnuje provádění řady měření a analýz pomocí speciální elektronické hůlky. Na základě získaných výsledků jsou předloženy tři návrhy nejvhodnějších shaftů.

Jaké parametry měří Mizuno Swing DNA?

Speciální software analyzuje parametry úderů na základě pohybů provedených na elektronické tyči. Řešení nabízené značkou MIZUNO GOLF zohledňuje následující parametry:

Jak vypadá proces výběru vybavení?

Celý proces fittingu s Mizuno je jednoduchý a může být proveden přibližně za 30-45 minut. Software analyzuje zaznamenané výsledky a připravuje zprávu. Pro hráče jsou vybrány tři nejlepší nabídky, které nejvíce odpovídají jeho potřebám a současné predispozici.

Nezáleží na tom, zda je hráč amatér nebo profesionálně trénuje, vybavení musí být přizpůsobeno individuálním potřebám. Mýtem tedy je, že fitting je určen výhradně pro profesionály. Dobře provedený proces fittingu umožňuje vybrat perfektní hřídel, zatímco znalost potřeb a doporučených parametrů zařízení umožňuje, aby uskutečnění uvědomělého nákupu. Široký sortiment golfových holí lze nalézt v obchodě Golfchampion.cz

 

 



 

PR článek (placená reklama) Zveřejněno: 24.08.2021 Upraveno: 24.08.2021 Přečteno: 73x

© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/clanky/1903-co-je-to-mizuno-swing-dna