Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Deliveo Courier Management Software

 

Články » Deliveo Courier Management Software   Vytisknout tuto stránku 

Deliveo Courier Management Software

Publikováno: 17.08.2021 • PR článek

Provozujete kurýrní službu a potřebujete software, který je vymazlený a vyzkoušený v praxi? Pojďme se podívat na Deliveo, které přesně tyto podmínky splňuje.

Deliveo, které je vyvíjené od roku 2012 je efektivní a oblíbená kurýrní služba. Od roku 2021 registrovaná jako evropská ochranná známka a jako svůj kurýrní systém je využíváno ve více než deseti evropských zemích. Je to tedy doručovací software, který je prověřený léty i praxí a má mnoho co nabídnout.

Mezi jeho funkce patří samozřejmě rozhraní dispečera, který má možnost plně řídit a ovlivňovat proces doručení, kurýry, zobrazit si například jejich polohu a přidělovat jim aktuální úkoly tak, aby byl kurýr v terénu co nejefektivnější. V tomto směru je Deliveo opravdu software pro správu kurýrů a to v reálném čase.

Zákaznické rozhraní zase poskytuje úplný komfort uživatelům vaší kurýrní služby. Deliveo v tomto směru vytunilo svůj kurýrní software a klientům nabízí mnoho funkcí, mezi něž patří například: vytváření nových balíčků, možnost upravovat vlastní adresy, sledování stavu a zeměpisné polohy již odeslaných zásilek, hromadné odesílání balíků či tisk souhrnného seznamu odeslaných a neodeslaných zásilek

Správný software pro správu doručování ovšem musí myslet i na rozhraní pro kurýry, které zahrnuje jak aplikaci pro mobilní telefony, tak i počítače. Nicméně kurýr má v terénu díky svému telefonu možnost spravovat a organizovat zásilky, skenovat jejich čárové kódy, zajistit podpis klienta při převzetí a další funkce, bez kterých si dnes už nedokážeme práci kurýra představit.

Doručovací systém Deliveo je postaven tak, aby díky svému propracovanému software dokázal poskytnout služby na maximální úrovni, ale s minimálním počtem zaměstnanců. Je kompaktní, rychlý a univerzální. Díky informacím, které vaši zákazníci mohou v systému vidět, se obvykle firmám, které implementují Deliveo, sníží minimálně o čtvrtinu zátěž jejich zákaznického systému. A komu je Deliveo primárně určeno? Ideální je pro  kurýrní a balíkové služby a pro společnosti provádějící rozvoz zboží do domu či distribuci zboží jako takového.




 

PR článek (placená reklama) Zveřejněno: 17.08.2021 Upraveno: 17.08.2021 Přečteno: 63x

© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/clanky/1902-deliveo-courier-management-software