Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Aquacid ph minus - Recenze a zkušenosti

 

Atlasy » Výrobky » Chemie » Úprava vody » Aquacid ph minusNápověda 

Aquacid ph minus

Popis
Tropical Aquacid pH Minus je určen k okyselení akvarijní vody.

Snižuje reakci vody (pH) a její uhličitanovou tvrdost (KH), podporuje tření ryb, zlepšuje jejich životní podmínky a snižuje jejich náchylnost k onemocnění. Kyselá voda je také charakteristická pro biotop černých vod. Preparát Aquacid pH Minus neobsahuje kyselinu fosforečnou.

VAROVÁNÍ:
Dráždí kůži. Způsobuje vážné podráždění očí. Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Používejte ochranné rukavice/ochranný oděv/ochranné brýle/obličejový štít. PŘI STYKU S KŮŽÍ: omyjte velkým množstvím vody. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování.



Způsob použití:
do osídleného akvária zvířaty přidávat postupně za stálého míchání s použitím filtru a kontrolou reakce vody Testem pH 6,0-7,8, nebo Testem pH 4,5-9,5. Bezpečná změna reakce pro ryby nesmí být vyšší než 0,2-0,3 pH na den. Nepřekračujte tuto hodnotu. Pro bezpečí obyvatel akvária doporučujeme preparát dózovat do vody určené k výměně (neaplikujte přímo do akvária). Aquacid pH Minus lze současně použít s preparáty Torfin Complex, Querex a Ketapang Extract.

POZOR! Nepoužívat současně s jinými akvaristickými přípravky (kromě výše uvedených). Jiné prostředky lze použít teprve po uplynutí min. 24 hodin.

Výrobce: Tropical | Zdroj: https://www.rostlinna-akvaria.czeshop/pro-upravu-ph/tropical-aquacid-ph-minus-500-ml


Recenze a zkušenosti akvaristů

x Funkce je dostupná pouze pro přihlášené uživatele

© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/vyrobky/2591-tropical-aquacid-ph-minus