Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Easy Led Universal 1450 mm freshwater - Recenze a zkušenosti

 

Atlasy » Výrobky » Osvětlení » LED osvětlení » Easy Led Universal 1450 mm freshwaterNápověda 

Easy Led Universal 1450 mm freshwater

Nová generace LED osvětlení Aquatlantis s variabilním uchycením. Díky vysoce výkonným LED je svítivost 6258 lm při spotřebě pouhých 72W. Úžasné podání barev ryb a rostlin. Barevná teplota 6800K .


Variabilita – světlo je možné umístit nad akvárium třemi způsoby:


Výsuvné podpěry na boční skla akvária. Pro akvária od 150 do 180 cm.

Náhrada 80W T5 trubice ve vašem stávajícím akvarijním krytu. Využijte patic pro trubice a nahraďte je tímto LED světlem! (Patice slouží pouze jako adaptéry pro uchycení světla) V případě, že máte v akvarijním krytu více trubic, můžete nahradit jenom jednu nebo všechny. Intenzita osvětlení odpovídá dvěma zářivkám!

Adaptéry pro zavěšení (lanka nejsou součástí výrobku)


Bezpečnost při manipulaci – světlo využívá nízké napětí a je plně vodotěsné (krytí IP X8 - odolné proti potopení do vody).
Toto světlo má dva síťové kabely (na každé straně jeden).Časovač Easy LED Control 2 pro dvě světla s možností postupného rozsvěcení a stmívání bude dostupný v květnu. Případně je možné řešit dvěma časovači Easy LED Control 1.
Záruka 3 roky.

Výrobce: Aquatlantis | Zdroj: https://www.rostlinna-akvaria.czeshop/osvetleni-akvaria/aquatlantis-easy-led-1450-mm-72w-freshwater-stmivac-zdarma


Recenze a zkušenosti akvaristů

x Funkce je dostupná pouze pro přihlášené uživatele

© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/vyrobky/2286-aquatlantis-easy-led-universal-1450-mm-freshwater