Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Turtle Sticks - Recenze a zkušenosti

 

Atlasy » Výrobky » Krmiva » Ostatní » Turtle SticksNápověda 

Turtle Sticks

Krmivo Hikari Tropical Turtle Sticks bylo vyvinuto po rozsáhlém výzkumu stravovacích návyků vodních želv.Toto krmivo představuje úplnou a vyváženou dietu, která zachová Vaše vodní želvy ve špičkové formě a současně nezhoršuje kvalitu vody.
Žluté tyčinky v krmivu Hikari Tropical Turtle Sticks obsahují bílkovinny nejvyšší jakosti, smíšeny s multivitaminy k podpoře růstu a udržení Vašich želv ve špičkové kondici.
Zelené tyčinky tohoto krmiva obsahují vápník a kyselinu mléčnou, které podporují dobrou strukturu krunýře želvy a pomáhají předcházet chorobám způsobeným nedostatkem vápníku.
Červené tyčinky Hikari Tropical Turtle Sticks obsahují chitosan extrahovaný z korýšů, který aktivuje metabolismus želvy, dodává pružnost jejich kůži a udržuje jejich trávicí ústrojí ve vrcholné formě.

Dávejte želvám několikrát denně takové množství krmiva, které jsou schopny úplně zkonzumovat během deseti minut. Po skončené době krmení odstraňte nespotřebovanou potravu z želví ohrádky. Dbejte na to, aby se želvy nepřekrmovaly.

Bílkoviny min.: 40 %
Tuky min.: 7 %
Vláknina max.: 2 %
Vlhkost max.: 10 %

Výrobce: Hikari | Zdroj: https://www.rataj-spk.czkrmeni-pro-ryby/689-hikari-reptile-turtle-sticks?search_query=turtle&results=1


Recenze a zkušenosti akvaristů

x Funkce je dostupná pouze pro přihlášené uživatele

© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/vyrobky/1995--tropical-turtle-sticks