Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Cichlid Complete - Recenze a zkušenosti

 

Atlasy » Výrobky » Krmiva » Pro cichlidy » Cichlid CompleteNápověda 

Cichlid Complete

Každodenní dieta pro cichlidy bohatá na lososa, podporující odolnost k stresu v důsledku teritoriálních tendencí.

Krmivo Hikari Tropical Cichlid Complete bylo speciálně vyvinuto za účelem snižování stresu, který vede k teritoriální dominanci. Toto krmivo má vysoký obsah složek z lososího mlíčí a pšeničných klíčků, a je proto vynikající pro všechny Cichlidy. Chcete-li své Cichlidy krmit co nejlépe, pak použijte Hikari Tropical Cichlid Complete !

Znaky

1. Hikari Tropical Cichlid Complete je každodenní dieta pro Vaše vodní miláčky a výtečně podporuje jejich barevnost; vyhovuje nutričním potřebám všech odrůd cichlid bez přidávání jiných krmiv.

2. Mnoho odborníků radí používat pro cichlidy krmivo bohaté na pšeničné klíčky vzhledem ke složení esenciálních aminokyselin. Hikari Tropical Cichlid Complete obsahuje pšeničné klíčky a esenciální aminokyseliny.

3. Cichlidy mají velmi teritoriální povahu a krmivo Hikari Tropical Cichlid Complete obsahuje moučku z lososího mlíčí bohatou na DHA a početné vitaminy včetně stabilizovaného vitaminu C a minerály, které snižují stres způsobený zápasem o teritorium.

4. Hikari Tropical Cichlid Complete je ve formě pomalu se potápějících pelet, které nekalí vodu. Toto krmivo přitahuje díky obsahu lososího mlíčí všechny druhy ryb, dokonce i ty nejmlsnější.

Krmení

Dávejte rybám dvakrát až třikrát denně takové množství krmiva, které jsou schopny zkonzumovat během tří minut. Dbejte na to, aby se ryby nepřekrmovaly. Hikari Tropical Cichlid Complete lze doplňovat s Hikari Cichlid Gold, jestliže chceme snížit náklady na krmení při zachování všech výhod krmiva Hikari Tropical Cichlid Complete.Po skončené době krmení odstraňte nespotřebovanou potravu.

Složky

Moučka z lososího mlíčí, pšeničné klíčky, pšeničná mouka, alfa-škrob, sušené pivovarské kvasnice, sušené krmivo z mořských chaluh, proteáza, rybí olej, mononitrát thiaminu, riboflavin, pyridoxin hydrochlorid, vitamin A, L-askorbyl-2-polyfosfát (stabilizovaný vitamin C), vitamin B12, biotin, pantothenát vápenatý, cholin chlorid, vitamin D3, kyselina listová, bisulfitová sloučenina menadionu (zdroj vitaminu K), inozitol, p-aminobenzoová kyselina, síran zinečnatý, síran manganatý, sůl, síran železnatý, síran měďnatý, síran kobaltnatý, hydroxid hlinitý, síran hořečnatý.

Výrobce: Hikari | Zdroj: www.hikari.czkrmivo/complete.htm


Recenze a zkušenosti akvaristů

x Funkce je dostupná pouze pro přihlášené uživatele

© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/vyrobky/1328-hikari-tropical-cichlid-complete