Setkání akvaristů - Liberec
Zkoušel jsi akvaristiku v Proseči? Myslím že by nebyl problém aby ti je objednali, jsou velice vstřícní.
že dorazíš je dobrá správa, ale s tou druhou částí příspěvku Ti bohužel nepomůžu

Tak snad na příští setkání také dorazím

zatím to vypadá nadějně

...
Chtěl bych se zeptat nevíte někdo kde na liberecku sehnat dánio galaxy ?

Starší reakce
trefa!!!

Misak odcházel něco dřív a já asi kolem 0:30

Jak znám Půlpyho, tak zavíračka to jistí

Do kolika jste to táhli?

nemate zac

0
[129] - divoká paví očka 22.03.14 18:41 kataChlum Budu Vás tam očekávat

Tak bohužel se také nedostavím :( v práci sem dostal službu do 22 h tak snad příště

Díky moc a

zítra
Pauker je má, ale při tom počtu kolik jich chci a jeho ceně 38,-/ks by mi takovou radost nedělaly

Zkoušel jsem už kontaktovat odkaz na fcb, dík.y
Privezu co mam navic ted to uplne neodhadnu, ale neco tam bude

Ještě by si prý vzala trochu solenky jedna paní(přijde na sraz).Jestli ještě rostlinka je
ta chovatelka je Daná Teplá má docela slušný výběr a hlavně lidový ceny
www.facebook.com/… si řekněte Peukerovi, když toho bude tolik, určitě rád obědná. Nebo kdysy byla nějaká chovatelka u zimního stadionu, ale už si nepamatuju co všechno měla
jo to já už je shaním nějakej ten pátek

Ahoj, ještě bych se zeptal zda někdo nemáte, nebo nevíte o někom kdo chová modré neonky Paracheirodon simulans, popř. kde se dají za rozumný peníz koupit. Chtěl bych jich 20-30ks. Děkuji
Tak ještě upřesnění a doplnění: Já bych si vzala 2 samice ancíka dospělé a nějakou riccii.A ta paní jak přijde, tak by si vzala 1 samici ancíka dospělou a také tu riccii - jestli tedy ještě je

Tak dve helenky nebo kolik uznas za vhodne necham to na tobe

jednu co, Helenku?
ale sama se nenamnoží, musí být v páru a to je docela loterie, protože běžně se samci a samice nedají rozeznat, aspoň já to neumím rozeznat
ricie je už připravena

Ok privezu a ja bych poprosil o trochu javaku dekuji

Tak se hlásím na kousek solenky

Teda toje parada konecne nekdo taky z LBC

a poradaj se sezeni toje moc pekny

Ahoj ja bych si jednu vzal,a jednu ricii jestli jeste mas volnou

OK

Díky za info

budu s ní počítat
Jen 5 ks a je jedno v jaké sestavě

Chtěla bych kvůli rezervaci místa nahlásit ještě jednoho akvaristického nadšence.Tedy nadšenkyni

Mám jeden kontakt.Písnu ho do zpráv na rybičkách

Ahoj všem, nevíte kde se dají sehnat na Jablonecku, Turnovsku krevetky? Po dlouhé době se vracím k akvaristice a strašně mě lákají. Byl jsem se krátce podívat v akvaristice v Dolní Proseči, ale moc jich tam neměli... Za každé info předem děkuji ;)
OK - to znamená, že je mám dát všechny

OK

Přidat reakci
1 ...... 41
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 27627x