Setkání akvaristů - Liberec
dobře, zkusím nalovit, kdyby jich bylo málo, tak to necháme na příště, nebo prostě až dorostou! Budeš první zájemce!
dobře, přinesu

jestli můžu poprosit taky bych bral ten kosokvět

ok, přinesu

vděčná to rostlinka ten kosokvět

jen musíš ho obden stříhat jinak je ještě horší než Valisnérka

na dno neprojde kousek světla. Ale to jen v dobrém , já si ho taky pořídil do 300litrovky a jsem rád za něj

Klidne jen pet nebo jak se zadari a kdyby se nezadarilo tak klidne to nechame na priste
Pupecnik je urcite prinesu a poprosim ten kosokvet

Jestli ještě je, tak bych si také vzala nějaký ten pupečník

jestli můžu poprosit i o ten pupečník? mám ho od minule a drží se, tak bych ho ještě přidala
ahoj, kolik by jich bylo? Katka jich chce 25, tak nevím, kolik jich ještě nachytám!
vem s sebou co jde

ono se to rozebere neboj
taky něco vemu

Mohu poprosit nejake ty trpaslici krevetky dekuji
Ahoj Vsem okoly Liberce....
Shanim krondlovka vodní a bulvovka vodní, kdyby nekdo mel, prijedu koupim....
mailto:acejbc@gmail.com - dekuji vsem....

Mám jich tu dost, tak jich vezmu klidně i víc. Jsou to takové,,potvory velké,, dorůstají až 1,5m.

Super tak to beru

ja mam okřehek a nepukalku
vezmu je

plovoucí určitě donesu, mám jich nadbytek
jo myslím, klidně i bez květináčku nechala bych jí plavat
Mohu poprosit o kousek valisnerie dekuji

Ahoj Vsem okoly Liberce....
Shanim krondlovka vodní a bulvovka vodní, kdyby nekdo mel, prijedu koupim....
mailto:acejbc@gmail.com - dekuji vsem....

Lenka nabízí, jinak Ti taky můžu něco donést

asi myslíš tu ricii
donesu

Ahoj Půlpy, nemáš prosím ještě tu rostlinku v tom květináčku? nějak mi nepřežila

není zač

děkuji

mimochodem dneska jsem se dozvěděl, že v pátek 16.05. bude obsazena celá zadní část Chicaga a provoz bude jen pro uzavřenu společnost

, tak jsem dostal ultimátum nahlásit náš počet do středy večer

, takže kdo nebude do té doby přihlášen bude stát, pokud vůbec bude majitelem vpuštěn (zatím se včetně mně nahlásilo jen 5 lidí!)

dobrá vemu, ještě někdo další?

Nějaké piskořky bych si vzala

POZOR POZOR
Již za týden v pátek 16.05. v 17hod. v restauraci Chicago Grill v Liberci na Perštýně bude další setkání nadšenců, milovníků a chovatelů rybiček, raků, krevetek, šneků či jen vodních rostlinek. Kdokoli z Vás či Vašich známých je vítán, ať jste z Liberce, blízkého či vzdálenějšího okolí.
Pokud už nyní víte, že se zúčastníte, prosím Vás o přihlášení na:
rybicky.net/akce/1401
kvůli úpravě rezervace přibližného počtu míst.

hezký týden a v pátek 16.05. na viděnou

skvělé

Ahoj půlpy, já určitě dorazím a Katka Chlum. taky! Už se těšíme! Jestli má někdo zájem o plovoucí nebo i jiné rostlinky, tak není problém! můžu přivézt i trpasličí krevety!
POZOR POZOR
Již za necelé dva týdny v pátek 16.05. v 17hod. v restauraci Chicago v Liberci na Perštýně bude další setkání nadšenců, milovníků a chovatelů rybiček, raků, krevetek, šneků či jen vodních rostlinek. Kdokoli z Vás či Vašich známých je vítán, ať jste z Liberce, blízkého či vzdálenějšího okolí.
Pokud už nyní víte, že se zúčastníte, prosím Vás o přihlášení na:
rybicky.net/akce/1401
kvůli úpravě rezervace přibližného počtu míst.

mějte se pěkně a v pátek 16.05. na viděnou

Starší reakce
Mišák, jeho žena( ta si nakonec nechala samce ančíka, v pondělí pak ještě i samičku), jejich kamarád a Devalt( ten si obědnal doma zbylé ančíky, takže dnes už nemám žádného

).
všem hezké a veselé velikonoce, hlavně aby jste byli druhý den OK bez třeštění hlavy
a 16.05. na viděnou na dalším akvarijním posezení

Zdravím, Pulpy, ano, bylo to pěkné. Lituji, že jsem nevydržel déle, docela by mne zajímalo, kdo to přišel ještě později po Mišákovi. Sestava byla dobrá a bylo veselo. Těším se na příště a všechny zdravím

Starší reakce
Přidat reakci
1 ...... 41
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 27627x