Přihlásit se RYBICKY.NET »

Akvarijní burzy Ostrava

NápovědaFórum » Obchody » Burzy 

rostlinna-akvaria.cz
Přejít na předchozí stránku Přejít na další stránku   1  
Akvarijní burzy Ostrava
 Reagovat na tento příspěvek 0  - ŠtefanT
Dnes mi povídal jeden človíček na burze, že prý údajně jeho kamarád hubí přemnožené šneky tím, že do nádrže pouští proud z 9V baterie. Rybám to prý neublíží a na šneky to účinkuje. Přijde mi to dost ujeté, jaký máte na to názor vy?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - georg Re: predator3313
:-D tak to musíš už mít doma takové miniZoo, podle toho co píšeš. pivo
 Reagovat na tento příspěvek 0  - georg Re: Pepan
...něco podobného již proběhlo a výsledek je ten,že všechny úložné prostory v sedačce a u postele jsou plné těch "zbytečností" ze zrušených skříní a ost.nábytku. :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - predator3313 Re: darka
:-D No včera tady ivan2 psal že je doveze, hned jsem se s nim domluvil hop
 Reagovat na tento příspěvek 0  - darka Re: predator3313
Kdo měl elegansky?
Zase jsem byla slepá hmm tone
 Reagovat na tento příspěvek 0  - predator3313 Re: georg
:-D Hej já už jsem taky na konečné co se akvárek týče, ale měl jsem jedno založené pul roku a jen se šnekama, hledal jsem vhodně krevetky které tam píchnu.. no a nakonec to dopadlo jinak a koupil jsem si Neoheterandria elegans potlesk
Ale jinak kdyby jsi viděl co všechno jsme s přítelkyní nacpali do malého bytu 2+1 a ještě se sem pár terárek vejde :-D
 Reagovat na tento příspěvek 21  - Pepan Re: georg
To je třeba omezit takové zbytečnosti jako jsou skříně, koupelna a pod. a místo toho pořídit další akvárka. :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - georg Re: predator3313
Chlapi, kam ty ryby pořád dáváte,vy máte ty akvária nafukovací nebo stále přidáváte další a další :-D Já tam max. koupím nějaké ty drobnosti k akvaristice a žrádlo, tím většinou končím. I když je pravda, ryb tam dneska bylo opravdu hodně, a to nejen akvarijních ale i těch do jezírek... ahoj
 Reagovat na tento příspěvek 0  - predator3313 Re: Folvi
Jo dneska tam těch malých rybek bylo hafo, :-D taky jsem si nějáké přivezl domu hop
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Folvi
tak dneska to bylo super! plno druhů krevet, konečně i větší výběr rybek do nano akvárií,... jedním slovem super! :)
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 1  - darka Re: lojzalojzovic
Ok, nechci tu dělat někomu reklamu ;-) , aby to zas pak nebylo někomu trnem v oku hmm
 Reagovat na tento příspěvek 0  - lojzalojzovic Re: darka
prosím o zprávu o koretrách i pro mě, díky
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Kytka – Prodejce rostlin
Když jsme byly na burze v září, zaujal mě tam jeden prodejce rostlin. Byli to Poláci, když se vešlo do sálu dveřmi vlevo, tak byli zhruba naproti nim. Rostliny byly převážně emerzní, balené v sáčcích nebo plastových dozičkách. Opsala jsem si sice webovky, ale někde jsem je zašantročila. Poradí někdo, zda tam jezdí pravidelně a jaké mají stránky? Ráda bych si vybrala rostlinky předem.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - darka Re: baletka
Ano, více SZ.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - baletka Re: georg
Když jsem přišla kousek po deváté, bylo tam lidí pět a půl... až jsem se divila, že když v květnu není, nehrnou se davy. Ovšem koretry už jsem nekoupila. Prý byly fuč, než začala burza :-/ A propos - existuje nějaká možnost koupit koretru poblíž Ostravy mimo burzu????
 Reagovat na tento příspěvek 0  - ivaha Re: Pepan
Tentokrát se jistě dočkáme :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - georg
Tak já jsem nakonec na burze byl, koupil akorát mražené žrádlo pro ryby a jel domů.
Ale lidí bylo teda požehnaně, asi tím, že příští měsíc nebudou mít kde utratit nějakou tu kačku :-D :-D Takže v červnu.... ahoj
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Pepan Re: ivaha
ivaha napsala: Tak na fotky se taky těším palec
Nejsi sama. Jenom aby nezůstalo u těch těšínských jablíček. :-(
 Reagovat na tento příspěvek 0  - predator3313 Re: ivaha
No já chodím pravidelně na všechny burzy protože kupuju červíky pro ježky, ted jsem koupil par sarančat a budem zkoušet zda to žerou, a jak jo tak planujem je doma chovat..:-D tak příště možná budu zhánět stovku sarančat...nebo dvě :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - ivaha Re: predator3313
V červnu budeš? Já se tam tam těším jak malá zase po x měsících!
 Reagovat na tento příspěvek 0  - predator3313 Re: ivaha
:-D víš že ja vlastně taky? :-D protože jsem dneska vyjmečně byl prvni v tera...kupoval jsem zasoby pro ježky na 2 mesice, no a pak už bylo v rybek dost narváno tak jsem to jen proletěl, vyzvednul si dohodnuté elegans, a šel kecnout do bufetu :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - ivaha Re: predator3313
Tak na fotky se taky těším palec
 Reagovat na tento příspěvek 3  - predator3313 Re: Kytka
:-D Neboj Loiza to dneska v bufetu řešil, takže by se tu měly brzo objevit :-D A ještě mě pak svezl skoro až domů...:-D hodný kluk
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Kytka Re: predator3313
Doufám, že se tu tentokrát hodně brzo objeví fotky. My se totiž strááááášně těšíme na červen, tak ať máme inspiraci potlesk
 Reagovat na tento příspěvek 0  - predator3313
Tak dneska by mě fakt zajímal počet návštěvníků protože ta řada to byl masakr, ale z mého pohledu dobře zvládnuté postupovalo to hodně rychle palec
A navíc jsem pořídil vše co jsem plánoval takže hop
 Reagovat na tento příspěvek 0  - baletka Re: Sid
Asi už nestihnete odpovědět, ale ta cena je tedy kolik? Tak pro zajímavost.. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - grunda
mě spíš zajímá to Sidovo hnojivo :)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - DANMAZUR
Ahoj zázrakem se zítra dostanu na burzu,ale nebude to hned musím s bráchou jet busem přestoupit a u babičky vystoupit a nastoupit s babičkou na trolejbus.Takže tam budu asi až o půl jedenácté.Snad to není moc pozdě.Tak se chci zeptat jestli tam někdo z vás bude prodávat: Mokřanka žebrovaná,Mokřanka vzpřímená,douška hustolistá?Vím že když jsem se někde jinde ptal dostal jsem nějaký vzkaz a že bude na burze,ale omylem jsem ho smazal.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - lojzalojzovic Re: Aforte
nj, já to hledal jenom v místním atlasu, a kolem jaké částky se pohybujou ceny, podle toho co čtu mi připadá že se vyvažuje zlatem :)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Aforte Re: Sid
S tím Vašim hnojivem.. Ještě aby to nerostlo :-D Už jen když vidím co to dělá s rostlinami, které mám já. K tomu Vaše zkušenosti. palec :-D
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Sid Re: Pepan
...Toho, že za dva roky budou na trhu přebytky Buces, o které nebude zájem a jejich cena bude padat dolů, bych se rozhodně nebál...
Kéž by. :-) Mně to připadá, že rostou docela rychle. :)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Pepan Re: Aforte
Aforte napsal: Tam jde o to, že je nenáročná a roste všem. Proto se všichni budou zbavovat přebytků a dávat je ostatním. To se dostane dost mezi lidi potlesk

Jinak jako rostlinka je to opravdu nádherná potlesk

Anubias nana je taky nenáročný a roste všem. Na trhu je doslova desítky let a přes to se nedá říct že by to byla rostlina za pětikačku, protože roste pomalu. No a Buces rostou možná ještě pomaleji. Toho, že za dva roky budou na trhu přebytky Buces, o které nebude zájem a jejich cena bude padat dolů, bych se rozhodně nebál.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Aforte Re: Raviolka
Tam jde o to, že je nenáročná a roste všem. Proto se všichni budou zbavovat přebytků a dávat je ostatním. To se dostane dost mezi lidi potlesk

Jinak jako rostlinka je to opravdu nádherná potlesk
 Reagovat na tento příspěvek 1  - Raviolka Re: Aforte
Cha. Když jsem jí kupovala před dvěma lety, tak byla cena na chlup stejná, jako je dnes. Kdo nelenil a nakoupil už tenkrát, tak dneska může za ty ceny prodávat :-P
Sama jsem zvědavá, kdy se z toho "normální rostlinka" stane. Vzhledem k tomu, že vznikají různé kluby pěstitelů "buces" a akvaristika v dnešní podobě je nevyzpytatelná, tak tahle módní vlna se může hooodně protáhnout. Před dvěma lety mi to tak nepřišlo, ale teď to spíš nabírá obrátky, než že by se z buces stávaly ty kýžené normální rostlinky…
Ostatní novinky mají pro dodavatele tu nevýhodu, že si je za vysokou cenu koupí pár šílenců a dost - jakmile se rozkřikne, že jsou náročné. Bucephalandra je extrémně nenáročná, takže poroste každému - a paradoxně to podle mě umožňuje držet její cenu tak vysoko. Protože je to ideální akvarijní rostlina, jen pomalu roste.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Aforte Re: Pepan
Taky jsem jí chtěl. Pak jsem se dozvěděl cenu.. No.. Počkám ještě 2 roky, až to bude normální rostlinka s přijatelnou cenou palec :-D
 Reagovat na tento příspěvek 2  - Pepan Re: lojzalojzovic
lojzalojzovic napsal: co to je prosím,Bucephalandra motleyana ať vím jestli to mám chtít ;-)
Vem si novomanželskou půjčku a postav se do fronty. Jako za totáče na mandarinky. :-D
 Reagovat na tento příspěvek 1  - Aforte Re: lojzalojzovic
www.google.com/…

Stačí jen zadat toto jméno na net. Jinak Sid ji má v jednom z těch miníček :)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - lojzalojzovic – grindal
neměl by zítra někdo násadu grindalu??
 Reagovat na tento příspěvek 0  - lojzalojzovic Re: Sid
co to je prosím,Bucephalandra motleyana ať vím jestli to mám chtít ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Pepan Re: Drahoš .
Drahoš . napsal: kde to je ta Olomouc te je někde u Vídně smich smich :-P
Skoro. Přesněji řečeno, Vídeň je vzdálenější předměstí Olomouce.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Drahoš . Re: Aforte
kde to je ta Olomouc te je někde u Vídně smich smich :-P
 Reagovat na tento příspěvek 2  - Sid Re: Aforte
Cena se vám líbit nebude... :-O :)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - jamajcanRe: Sid
Tak to mě mrzí,že tam nebudu sad
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Aforte Re: Sid
Zase ta Ostrava. Do Olomouce nic? To bych tam i přijel :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Sid
Zvažuji, že na zítřejší burzu vezmu nějaké oplégry Bucephalandra motleyana. :-O
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Ciffik
mám navíc Hygrophila polysperma, Heteranthera zosterifolia, Micranthemum umbrosum ,,Monte Carlo" - nenáročná kobercovka

za drobný příspěvek
 Reagovat na tento příspěvek 0  - ivan2
Zajtra tam budem predavat napriklad Neoheterandrie Elegansky , takze ak ma niekto zaujem :)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - baletka
Ještě doplňuji dotaz na hygrophila pinnatifida - nemá někdo navíc? Darovat, prodat, vyměnit?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Celiny – No planaria
Zdravim, asi me trefi, nasel jsem v akvarku u krevet plostenky. Nemate doma nahodou nejaky zbytek No Planaria (aspon na dve davky), odkoupim, idealne predani na burze...Diky (znacka: zoufalost)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - grunda Re: baletka
jakou máš představu? pro mě je malá kryptoška parva, nebo minima. Pokud je pro tebe malá undulata, wendtii green, nebo tropica, popřípadě afinis - tak ty mám

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... 69

Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 84599x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/2863-ostrava-aquaburza?od=1328