Akvarijní burzy Ostrava

tak to musíš už mít doma takové miniZoo, podle toho co píšeš.

...něco podobného již proběhlo a výsledek je ten,že všechny úložné prostory v sedačce a u postele jsou plné těch "zbytečností" ze zrušených skříní a ost.nábytku.

No včera tady ivan2 psal že je doveze, hned jsem se s nim domluvil

Kdo měl elegansky?
Zase jsem byla slepá

Hej já už jsem taky na konečné co se akvárek týče, ale měl jsem jedno založené pul roku a jen se šnekama, hledal jsem vhodně krevetky které tam píchnu.. no a nakonec to dopadlo jinak a koupil jsem si Neoheterandria elegans
Ale jinak kdyby jsi viděl co všechno jsme s přítelkyní nacpali do malého bytu 2+1 a ještě se sem pár terárek vejde

To je třeba omezit takové zbytečnosti jako jsou skříně, koupelna a pod. a místo toho pořídit další akvárka.

Chlapi, kam ty ryby pořád dáváte,vy máte ty akvária nafukovací nebo stále přidáváte další a další

Já tam max. koupím nějaké ty drobnosti k akvaristice a žrádlo, tím většinou končím. I když je pravda, ryb tam dneska bylo opravdu hodně, a to nejen akvarijních ale i těch do jezírek...

Jo dneska tam těch malých rybek bylo hafo,

taky jsem si nějáké přivezl domu

Ok, nechci tu dělat někomu reklamu

, aby to zas pak nebylo někomu trnem v oku

prosím o zprávu o koretrách i pro mě, díky
Když jsme byly na burze v září, zaujal mě tam jeden prodejce rostlin. Byli to Poláci, když se vešlo do sálu dveřmi vlevo, tak byli zhruba naproti nim. Rostliny byly převážně emerzní, balené v sáčcích nebo plastových dozičkách. Opsala jsem si sice webovky, ale někde jsem je zašantročila. Poradí někdo, zda tam jezdí pravidelně a jaké mají stránky? Ráda bych si vybrala rostlinky předem.
Když jsem přišla kousek po deváté, bylo tam lidí pět a půl... až jsem se divila, že když v květnu není, nehrnou se davy. Ovšem koretry už jsem nekoupila. Prý byly fuč, než začala burza :-/ A propos - existuje nějaká možnost koupit koretru poblíž Ostravy mimo burzu????
Tentokrát se jistě dočkáme

ivaha napsala: Tak na fotky se taky těším
Nejsi sama. Jenom aby nezůstalo u těch těšínských jablíček.

No já chodím pravidelně na všechny burzy protože kupuju červíky pro ježky, ted jsem koupil par sarančat a budem zkoušet zda to žerou, a jak jo tak planujem je doma chovat..

tak příště možná budu zhánět stovku sarančat...nebo dvě

V červnu budeš? Já se tam tam těším jak malá zase po x měsících!

víš že ja vlastně taky?

protože jsem dneska vyjmečně byl prvni v tera...kupoval jsem zasoby pro ježky na 2 mesice, no a pak už bylo v rybek dost narváno tak jsem to jen proletěl, vyzvednul si dohodnuté elegans, a šel kecnout do bufetu

Tak na fotky se taky těším

Neboj Loiza to dneska v bufetu řešil, takže by se tu měly brzo objevit

A ještě mě pak svezl skoro až domů...

hodný kluk
Doufám, že se tu tentokrát hodně brzo objeví fotky. My se totiž strááááášně těšíme na červen, tak ať máme inspiraci

Tak dneska by mě fakt zajímal počet návštěvníků protože ta řada to byl masakr, ale z mého pohledu dobře zvládnuté postupovalo to hodně rychle
A navíc jsem pořídil vše co jsem plánoval takže

Asi už nestihnete odpovědět, ale ta cena je tedy kolik? Tak pro zajímavost..

Ahoj zázrakem se zítra dostanu na burzu,ale nebude to hned musím s bráchou jet busem přestoupit a u babičky vystoupit a nastoupit s babičkou na trolejbus.Takže tam budu asi až o půl jedenácté.Snad to není moc pozdě.Tak se chci zeptat jestli tam někdo z vás bude prodávat: Mokřanka žebrovaná,Mokřanka vzpřímená,douška hustolistá?Vím že když jsem se někde jinde ptal dostal jsem nějaký vzkaz a že bude na burze,ale omylem jsem ho smazal.
nj, já to hledal jenom v místním atlasu, a kolem jaké částky se pohybujou ceny, podle toho co čtu mi připadá že se vyvažuje zlatem

S tím Vašim hnojivem.. Ještě aby to nerostlo

Už jen když vidím co to dělá s rostlinami, které mám já. K tomu Vaše zkušenosti.

...Toho, že za dva roky budou na trhu přebytky Buces, o které nebude zájem a jejich cena bude padat dolů, bych se rozhodně nebál...
Kéž by.

Mně to připadá, že rostou docela rychle.

Aforte napsal: Tam jde o to, že je nenáročná a roste všem. Proto se všichni budou zbavovat přebytků a dávat je ostatním. To se dostane dost mezi lidi
Jinak jako rostlinka je to opravdu nádherná
Anubias nana je taky nenáročný a roste všem. Na trhu je doslova desítky let a přes to se nedá říct že by to byla rostlina za pětikačku, protože roste pomalu. No a Buces rostou možná ještě pomaleji. Toho, že za dva roky budou na trhu přebytky Buces, o které nebude zájem a jejich cena bude padat dolů, bych se rozhodně nebál.
Tam jde o to, že je nenáročná a roste všem. Proto se všichni budou zbavovat přebytků a dávat je ostatním. To se dostane dost mezi lidi
Jinak jako rostlinka je to opravdu nádherná

Cha. Když jsem jí kupovala před dvěma lety, tak byla cena na chlup stejná, jako je dnes. Kdo nelenil a nakoupil už tenkrát, tak dneska může za ty ceny prodávat
Sama jsem zvědavá, kdy se z toho "normální rostlinka" stane. Vzhledem k tomu, že vznikají různé kluby pěstitelů "buces" a akvaristika v dnešní podobě je nevyzpytatelná, tak tahle módní vlna se může hooodně protáhnout. Před dvěma lety mi to tak nepřišlo, ale teď to spíš nabírá obrátky, než že by se z buces stávaly ty kýžené normální rostlinky…
Ostatní novinky mají pro dodavatele tu nevýhodu, že si je za vysokou cenu koupí pár šílenců a dost - jakmile se rozkřikne, že jsou náročné. Bucephalandra je extrémně nenáročná, takže poroste každému - a paradoxně to podle mě umožňuje držet její cenu tak vysoko. Protože je to ideální akvarijní rostlina, jen pomalu roste.
Taky jsem jí chtěl. Pak jsem se dozvěděl cenu.. No.. Počkám ještě 2 roky, až to bude normální rostlinka s přijatelnou cenou

lojzalojzovic napsal: co to je prosím,Bucephalandra motleyana ať vím jestli to mám chtít
Vem si novomanželskou půjčku a postav se do fronty. Jako za totáče na mandarinky.

www.google.com/…
Stačí jen zadat toto jméno na net. Jinak Sid ji má v jednom z těch miníček

neměl by zítra někdo násadu grindalu??
co to je prosím,Bucephalandra motleyana ať vím jestli to mám chtít

Cena se vám líbit nebude...

Tak to mě mrzí,že tam nebudu

Zase ta Ostrava. Do Olomouce nic? To bych tam i přijel

Zajtra tam budem predavat napriklad Neoheterandrie Elegansky , takze ak ma niekto zaujem

Ještě doplňuji dotaz na hygrophila pinnatifida - nemá někdo navíc? Darovat, prodat, vyměnit?
Zdravim, asi me trefi, nasel jsem v akvarku u krevet plostenky. Nemate doma nahodou nejaky zbytek No Planaria (aspon na dve davky), odkoupim, idealne predani na burze...Diky (znacka: zoufalost)
jakou máš představu? pro mě je malá kryptoška parva, nebo minima. Pokud je pro tebe malá undulata, wendtii green, nebo tropica, popřípadě afinis - tak ty mám
Přidat reakci
1 ...... 69
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 84599x